ikv yönetiminin umursamamazlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ikv yönetiminin umursamamazlığı

Mesaj gönderen ahmet2525 »

Yeni sunucu Galata Babıâli açıldı, hayırlı olsun. Ancak İKV sadece bu sunucudan ibaret değil; başka sunucular da var.

Örneğin, Eminönü sunucusunda dünden beri Karaköy’den Eminönü’ne geçen karakterler tekrar Karaköy’e dönemiyor. Desteğe mesaj atmama rağmen henüz bir geri dönüş alamadım. Açıkçası, Eminönü ve diğer İKV sunucularına yönetim tarafından üvey evlat muamelesi yapılıyormuş gibi bir izlenim oluşuyor.

Bu sunucularda da oynayan birçok oyuncu var. Lütfen bu insanlara haksızlık yapılmasın.

Herkese iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Cotyora
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Aurora Borealis

Re: ikv yönetiminin umursamamazlığı

Mesaj gönderen Cotyora »

Kopyanın kol gezdiği binlerce kopya itemin olduğu sunucudan, karaköy gibi sıfır sunucuya aktarım yasak olmalı zaten.

Bu yüzden yapılamıyor olabilir
Resim
İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

ahmet2525 yazdı: 17 Şub 2026 14:15 Yeni sunucu Galata Babıâli açıldı, hayırlı olsun. Ancak İKV sadece bu sunucudan ibaret değil; başka sunucular da var.

Örneğin, Eminönü sunucusunda dünden beri Karaköy’den Eminönü’ne geçen karakterler tekrar Karaköy’e dönemiyor. Desteğe mesaj atmama rağmen henüz bir geri dönüş alamadım. Açıkçası, Eminönü ve diğer İKV sunucularına yönetim tarafından üvey evlat muamelesi yapılıyormuş gibi bir izlenim oluşuyor.

Bu sunucularda da oynayan birçok oyuncu var. Lütfen bu insanlara haksızlık yapılmasın.

Herkese iyi günler.
Karaköy’den Eminönü’ne aktarım yapılıyor. İlk açıklamayı okuyun.

Neden Eminönü’nden Karaköy’e aktarım yapılsın? Eminönü’nden kopya mı getireceksiniz?

Ortada net bir açıklama varken böyle ters bir başlık açmak tamamen gereksiz. Başlık atarken en azından duyuruyu doğru okuyun. Saçma sapan başlıklarla kafa karıştırmanın anlamı yok. Yönetimi tebrik ediyorum iyiki umursamıyorlar bu konuları
Kullanıcı avatarı
Cotyora
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cotyora »

Bu yönetimde peygamber sabrı var gerçekten. Bu konu ve şu başlığa bakar mısınız şaka gibi :')
Resim
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası

Anlatmak istediğimle anlaşılan şey tamamen farklı. İKV’yi gerçekten o sunucuda oynamayan biri, yaşananları tam olarak bilemez.
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası

Anladığım kadarıyla sorunların çözümü için destek sistemi yerine forum üzerinden yazmak gerekiyormuş. Bunu öğrenmiş olmak benim için faydalı oldu.
tankut01
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen tankut01 »

ahmet2525 yazdı: 17 Şub 2026 14:15 Yeni sunucu Galata Babıâli açıldı, hayırlı olsun. Ancak İKV sadece bu sunucudan ibaret değil; başka sunucular da var.

Herkese iyi günler.
Arkadaş Karaköy sunucusunda Eminönü bölgesinde Karaköy bölgesine geçerken sıkıntı yaşıyor sanırım. Sunucu transferi yapmıyor herhalde. sivriden meteora geçmek gibi …

Eğer sunucu aktarımı ise , diğer sunuculardan Galata , bab-ı Ali ve Karaköy sunucusuna ( sunucular arası transfer ) yok .
En son tankut01 tarafından 17 Şub 2026 14:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Grande Meran

Mesaj gönderen Erronblack »

Cotyora yazdı: 17 Şub 2026 14:21 Kopyanın kol gezdiği binlerce kopya itemin olduğu sunucudan, karaköy gibi sıfır sunucuya aktarım yasak olmalı zaten.

Birader anlamadan yorum yapıyorsunuz. Konu sunucu olan Karaköy değil, bölge olan Karaköy. Dün sabahtan beri Eminönü sunucusunda Karaköy bölgesinde olmayan çarlar Karaköy bölgesine geçiş yapamıyor. Karaköy bölgesinden çıkan tekrar giremiyor. Umarım anlamışsınızdır.
AnkarasızNamık
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Herkese iyi günler.
İsteklere bak kafayı yemelik. Tılsımları madenleri taşırken yardım edelim mi yükün fazlaysa
Kullanıcı avatarı
Cotyora
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cotyora »

Erronblack yazdı: 17 Şub 2026 14:45
Cotyora yazdı: 17 Şub 2026 14:21 Kopyanın kol gezdiği binlerce kopya itemin olduğu sunucudan, karaköy gibi sıfır sunucuya aktarım yasak olmalı zaten.

Birader anlamadan yorum yapıyorsunuz. Konu sunucu olan Karaköy değil, bölge olan Karaköy. Dün sabahtan beri Eminönü sunucusunda Karaköy bölgesinde olmayan çarlar Karaköy bölgesine geçiş yapamıyor. Karaköy bölgesinden çıkan tekrar giremiyor. Umarım anlamışsınızdır.
Birader o zaman konu düzgün yazılsın herkes böyle anladı.Bir ben değil.insanlar doğru yazıldığında (senin anlattığın gibi) anlarlar rahat ol sen o konuda.Konu açan arkadas kusura bakmasın.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön