SanCakTa LonCa CcC Var Ama alakamız yok galiba
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
SanCakTa LonCa CcC Var Ama alakamız yok galiba
gezerken gördum burdada lonca CcC varmıs arkadaslar ıstersenız guçlerımız bırlestırebılırız www.loncaccc.tr.gg
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: SanCakTa LonCa CcC Var Ama alakamız yok galiba
Geceninyargicii yazdı:gezerken gördum burdada lonca CcC varmıs arkadaslar ıstersenız guçlerımız bırlestırebılırız www.loncaccc.tr.gg
dostum siz onalrdan sonra geldiniz emin ol beyaz köşk daha önce çıkmış bir server adamlar köşkün ilk loncalarını oynyuor

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
konu başlığındada alakamız yok yazmışsın yanlış onların alakası yok olucak sonuçra önce açılmış bir lonca

- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
o zaman sorun yok sancaktada temsılcılrı bızız yanı sancaktada atık bı mekanınız var unutmayın 
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
buralarda ne işin var kankaBurhanxbizans yazdı:konu başlığındada alakamız yok yazmışsın yanlış onların alakası yok olucak sonuçra önce açılmış bir lonca

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
morelim bozuk kanka biraz haddinden fazla canım sıkkınTacsiz yazdı:buralarda ne işin var kankaBurhanxbizans yazdı:konu başlığındada alakamız yok yazmışsın yanlış onların alakası yok olucak sonuçra önce açılmış bir loncaözledim seni oyunda görünmüyon