Tecrübe yüzüğü aldık ama gözlük geldi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tecrübe yüzüğü aldık ama gözlük geldi

Mesaj gönderen turkneferi »

Gangbangg yazdı: 16 Şub 2026 15:44 Normal hayatta bostan oaln seylere gidip milyarlar veren yurdum insani 300 tl icin aldik ama bu geldi diyor, yav kardesim farz edelimki devlet dairesine gittin , bir belge icin odedin ama yanlis cikti, sorun etme bu isleri al gec.
Verdiğin örneğin ne kadar falso bir örnek olduğunu farkedemiyorsun. Tartışma aklıselim insanların olduğu ortamda yapılır. Bu forumda bir konu üzerine konuşulmaz zaten yazdıklarımı da yönetimin görüp değerlendirmesi için yazıyorum. Meblağ küçük olunca önemsiz büyük olunca mı önemli oluyor bu mevzular. 200 değil 20.000 olsa ne değişecekti. Ben sana söyleyim, senin dünyanda "önemli" statüsüne geçtiği için daha ciddi tepkiler verecektin. Çünkü sen ve senin gibi düşünenler olayı değerlendirirken sorunu kökten çözmek yerine bana dokunmuyorsa sorun değildir düşüncesindesiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

TheWesTSooNN yazdı: 16 Şub 2026 13:59 Tecrübe mührü takıların satış işlemi gerçekleşmeli. Yüzük ya da kolyeyi satanlar 1995 akçeyi geri alıp aynı akçeye gözlüğü tekrar satın alabilmeli. Herkesin maddi durumu çok iyi değil, yönetim bu konu hakkında bir kolaylık sağlamalo.
Açıkçası bunun maddi durumla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Biraz insan kandırılmış , boşa para vermiş hissedebiliyor haklı olarak. Tabi yönetimin kasti bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum ama iyi niyet göstergesi olarak herkese birer silah yükseltme vs. ücretsiz verebilir. Çünkü gerçekten yüzlerce, binlerce oyuncu boş yere 2000 akçe vermiş oldu böylelikle. Bilmiyorum fakat yönetimin iyi niyet göstergesi göstermesi gerektiğine inanıyorum...
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

GaffarBEY yazdı: 16 Şub 2026 15:57
TheWesTSooNN yazdı: 16 Şub 2026 13:59 Tecrübe mührü takıların satış işlemi gerçekleşmeli. Yüzük ya da kolyeyi satanlar 1995 akçeyi geri alıp aynı akçeye gözlüğü tekrar satın alabilmeli. Herkesin maddi durumu çok iyi değil, yönetim bu konu hakkında bir kolaylık sağlamalo.
Yerine bir şey vermek yerine şuan şikayet takı aldık gözlüğe de mi para vereceğiz şikayeti. Bunu isteyenlere dönüşüm reçetesi koysunlar takı gözlük
gözlük takı
Dönüştürüp kullanılsın. Ama bu da geçici bir çözüm bu eşya bizim oyun hayatımız boyunca bizimle olacak. Bunu oyunun bir özelliğinden noksan kalmadan yapılması gerekiyor. Üzerine düşünülmeli buraya konu açıp öneriler toplanabilir. Oluru var mı yok mu anlatılabilir.
Açıkçası bunun maddi durumla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Biraz insan kandırılmış , boşa para vermiş hissedebiliyor haklı olarak. Tabi yönetimin kasti bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum ama iyi niyet göstergesi olarak herkese birer silah yükseltme vs. ücretsiz verebilir. Çünkü gerçekten yüzlerce, binlerce oyuncu boş yere 2000 akçe vermiş oldu böylelikle. Bilmiyorum fakat yönetimin iyi niyet göstergesi göstermesi gerektiğine inanıyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Bu konu maddi parasal bir konu değil herkes verir kaçmaz oyun gelişsin falan der. Eminim yarın bir sürü kişi de alacaktır. Burada bir sorun var? Daha önce takı alan kişiler mağdur olmuş oluyor mecbur tekrar tecrübe için gözlük alacak. Gözlük ile takı arasında uçurum fark var.
Bu yanlışın düzeltilmesi lazım veya bu konuyla ilgili bağlantılı başka gelecek bir geliştirme vs varsa önden açıklayın bilelim.
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

Meselenin tek başına verilen 300 500 lira olmadığının anlaşılaması çok ilginç gerçekten.
Düşünün elektrik tesisatınız bozuk, elektirikçi çağırıyorsunuz asıl sorunu halletmek yerine geçici çözüm üretip parasını alıp gidiyor, siz de onun arkasından "neye 300 500 vermiyoruz ki, helal olsun" deyip kendinizi avutuyorsunuz. Sorunun çözülmediğinin farkındasınız, yarın yine patlak vereceğini biliyorsunuz ama görmek istemiyorsunuz.
Bir kısmımızın anlatmaya çalıştığı, bir kısmımızın ısrarla anlamak istemediği konu aynen böyle. Yapılan şey bir iyileştirme bu doğru fakat sorunumuzu çözmüyor. Tecrübe puanı almamak için bir efsundan vazgeçmemiz gerekiyor. Bu dün takı setiydi, bugün gözlük oldu, ileride tılsım olacak, daha sonra başka bişey... Biz de her gün ustayı çağırıp neye para vermiyoruz ki diyerek avuntumuza devam edeceğiz.
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

payitahtxintikam yazdı: 16 Şub 2026 16:29 Meselenin tek başına verilen 300 500 lira olmadığının anlaşılaması çok ilginç gerçekten.
Düşünün elektrik tesisatınız bozuk, elektirikçi çağırıyorsunuz asıl sorunu halletmek yerine geçici çözüm üretip parasını alıp gidiyor, siz de onun arkasından "neye 300 500 vermiyoruz ki, helal olsun" deyip kendinizi avutuyorsunuz. Sorunun çözülmediğinin farkındasınız, yarın yine patlak vereceğini biliyorsunuz ama görmek istemiyorsunuz.
Bir kısmımızın anlatmaya çalıştığı, bir kısmımızın ısrarla anlamak istemediği konu aynen böyle. Yapılan şey bir iyileştirme bu doğru fakat sorunumuzu çözmüyor. Tecrübe puanı almamak için bir efsundan vazgeçmemiz gerekiyor. Bu dün takı setiydi, bugün gözlük oldu, ileride tılsım olacak, daha sonra başka bişey... Biz de her gün ustayı çağırıp neye para vermiyoruz ki diyerek avuntumuza devam edeceğiz.
Kesinlikle katılıyorum. Bizim yapmamız gereken bu kişilere laf anlatmaya çalışmak yerine bunların üzerinden yönetime sesimizi duyurmaya çalışmak. Yarın gözlük geldiği anda bu sefer takısı varken gözlük alanlar olacak bunun peşine takı gözlük dönüşüm reçetesi gelse bu insanlar isyan edecek napıyım ben 2 tane aldım diyecek. Gözlük işini erteleyip bunun üzerine ne yapabilirizi düşünmeniz gerekiyor sayın yönetim. Okuduğunuzu biliyorum lütfen aksiyon almakta gecikmeyin bir cevap verin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

Kardeş para 200 tl muhabbeti değil ne kadar boş insan var bu oyunda verdiğimiz 200 tl değil Mevzu gözlüğe de 200 verdin yarın pelerin çıkartırlar bu sefer gözlük çöp olur anlamıyomusun basmıyor mu beyin madem gözlük çıktı aldığımız takıları değişelim neden birdaha boşuna para vericek bu kadar insan bir tek kendinizi düşünmeyin birde kalkıp parası olmayan oynamasın yazmış babandan aldığın haftalık bin tl para ile yaşayan çocuksun ne anlıyacaksın burda mağdur olan bir sürü insan var sayın yönetim burda oyunu Baba parası ile oynayan ve birde çalışan tayfa var biz bu oyunu ticaret olarak değil sadece çektiğimiz ve oyunda düşürdüğümüz Metaryaller ile oyunu çeviren bi kesim olarak bu konuya bir el atmanızı istiyoruz iyi günler
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

turkneferi yazdı: 16 Şub 2026 15:54
Gangbangg yazdı: 16 Şub 2026 15:44 Normal hayatta bostan oaln seylere gidip milyarlar veren yurdum insani 300 tl icin aldik ama bu geldi diyor, yav kardesim farz edelimki devlet dairesine gittin , bir belge icin odedin ama yanlis cikti, sorun etme bu isleri al gec.
Verdiğin örneğin ne kadar falso bir örnek olduğunu farkedemiyorsun. Tartışma aklıselim insanların olduğu ortamda yapılır. Bu forumda bir konu üzerine konuşulmaz zaten yazdıklarımı da yönetimin görüp değerlendirmesi için yazıyorum. Meblağ küçük olunca önemsiz büyük olunca mı önemli oluyor bu mevzular. 200 değil 20.000 olsa ne değişecekti. Ben sana söyleyim, senin dünyanda "önemli" statüsüne geçtiği için daha ciddi tepkiler verecektin. Çünkü sen ve senin gibi düşünenler olayı değerlendirirken sorunu kökten çözmek yerine bana dokunmuyorsa sorun değildir düşüncesindesiniz.
Ben ve benim gibilermi ? Arkadasim verdigim ornek tamda yerinde 300 tl icin dilencilik yapip geri istemem , oynadigim oyun verdim para aldim zorla tutmadilar elimi alirken ? ver iabn atayim sana aglama bu kadar .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Gangbangg yazdı: 16 Şub 2026 17:02
turkneferi yazdı: 16 Şub 2026 15:54
Ben ve benim gibilermi ? Arkadasim verdigim ornek tamda yerinde 300 tl icin dilencilik yapip geri istemem , oynadigim oyun verdim para aldim zorla tutmadilar elimi alirken ? ver iabn atayim sana aglama bu kadar .
:)
Resim
Kullanıcı avatarı
Gkts63mhmd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Gök Taş

Mesaj gönderen Gkts63mhmd »

Bu oyunu oynayanların belli bir yaşı var.Yeni oyuncu yok denecek kadar az.Çok değil 2 ay öncesine kadar aktif oynayan oyuncu şuanki halin çeyreği bile etmez.Yönetim değişti oyuncuyu benimseyen bir yönetim geldi.Oyun herşeyden çok bizler sayesinde ayakta.Ayda bir bile versen 200-300 tl gözüne gelmemeli.Yönetim ilgileniyor evet bu oyunun bir kazancı olacak ki bu durum devam edecek.Bilmem benim görüşüme katılan olur mu?
𝓐𝓰̆𝓵𝓪𝔂𝓪 𝓪𝓰̆𝓵𝓪𝔂𝓪 𝓰𝓮𝓵𝓭𝓲𝓰̆𝓲𝓷 𝓭𝓾̈𝓷𝔂𝓪𝓭𝓪, 𝓖𝓾̈𝓵𝓮 𝓸𝔂𝓷𝓪𝔂𝓪 𝓸̈𝓵𝓮𝓬𝓮𝓰̆𝓲𝓷𝓲 𝓶𝓲 𝓼𝓪𝓷𝓭ı𝓷 𝓴𝓪𝓻𝓭𝓮𝓼̧..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön