Oyunda kimse gözlük çekemiyor.
55 seviye olamıyoruz max 54 de kalabiliyoruz kp gelmiyor. Oyunda sadece pve var pvp dönmüyor
Klana girip pvp yaşayamıyoruz . Klan parası kazanımını Karaköy ve 59 seviye için oy kullandık 54 seviyede kalacagını kimse bilmiyordu.
Lütfen şu klan parası Kazanım işine el atın artık.
İkv Admin Cevap Verebilirmisin Rica etsek artık...
Re: İkv Admin Cevap Verebilirmisin Rica etsek artık...
Yakında Çt ve hol için klan zorunluluğu getirilirse meteorda kıyamet başlayacaktır.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
KP kazanımı 54'e değilde 50'ye çekilirse daha iyi olur işin açıkçası.
Grup bölgelerine yeni yeni girmeye başlayan oyuncularda alternatif olarak eş zamanlı olarak klana katılıp savaş yapabilirler.
IKVAdmin'nin açıklamasını merak ediyorum doğrusu.
Grup bölgelerine yeni yeni girmeye başlayan oyuncularda alternatif olarak eş zamanlı olarak klana katılıp savaş yapabilirler.
IKVAdmin'nin açıklamasını merak ediyorum doğrusu.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Katılıyorum kesinlikle seviye 50'ye geri çekilmeli
herkes bunu istiyor ama takır takır cevap veren yönetim buna cevap vermiyor bu konu ile ilgili susuyorlar ilk baştaki olan tüm inancım yitirmek üzereyim.
Bunlar oyuncularla ilgileniyor dedik 2 ay geçmeden eski yönetimin tadını vermeye başladı forumdaki aktiflikleri aşırı azaldı
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Merhaba, bugün öğle saatlerinde oyun yöneticisi tarafından Galata sunucusunda oyuncuların sormuş olduğu sorulara ithafen bu konu gündeme geldi ve yöneticiden şu şekilde bir açıklama geldi.makale34 yazdı: ↑13 Şub 2026 11:24 Oyunda kimse gözlük çekemiyor.
55 seviye olamıyoruz max 54 de kalabiliyoruz kp gelmiyor. Oyunda sadece pve var pvp dönmüyor
Klana girip pvp yaşayamıyoruz . Klan parası kazanımını Karaköy ve 59 seviye için oy kullandık 54 seviyede kalacagını kimse bilmiyordu.
Lütfen şu klan parası Kazanım işine el atın artık.
''Klan seçimlerinizi yapın arkadaslar bizden söylemesi.''

Resmi açıklama duyuru olarak gelmeden tabii net bir şey demek zor.
Fakat bu yöneticinin yapmış olduğu bu açıklamaya bakarsak Klan Parası kazanımı ile ilgili bir güncelleme olacağının sinyalini veriyor düşüncesindeyim.
Mevcut olan oyun yöneticileri yönetim anlamında çok iyi iş çıkartıyorlar ve bu benim şahsi gözlemim sadece resmi duyurular kısmında biraz geç yapılıyor fakat IKV kitlesinin ne kadar huysuz olduğunu dikkate aldığımızda bu şekilde olmasının yerinde olduğunu da doğru görüyorum. Farklı yönlere çekilmemesi adına...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒