Sıra sistemi gerçekten mantıklı olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ederim. En azından ne zaman giriş yapabileceğimizi görebiliyoruz, bu güzel bir gelişme.
Ancak bağlantı kopmaları konusunda sistemin iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnternetimiz ne kadar iyi olursa olsun zaman zaman oyundan düşebiliyoruz ve bu tamamen bizim kontrolümüzde olan bir durum değil. Düşme sebebiyle sıranın güncellenip daha geriye atması gerçekten moral bozuyor ve tüm hevesimizi kaçırıyor.
Bu konuda bir çözüm bulunursa çok daha sağlıklı olur. Örneğin kısa süreli bağlantı kopmalarında sıranın korunması gibi bir sistem düşünülebilir. Umarım bu sorunla ilgili bir düzenleme yapılır.
SIRA SİSTEMİ BAĞLANTI KOPMALARINDA BOZULMASI
SIRA SİSTEMİ BAĞLANTI KOPMALARINDA BOZULMASI

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
Re: SIRA SİSTEMİ BAĞLANTI KOPMALARINDA BOZULMASI
Resmi hiçbir açıklama olmadığından dolayı bilgilendirme alamıyoruz. Sıra sistemi şu an aktif bir şekilde geldi mi? Bugün dedikodusu var diye Galataya girdim ancak hiçbir değişiklik yoktu halen millet 40-45dk uğraşarak bölgeye giriyordu. Eğer diğer sunucuya geldiyse neden Galata sunucusu halen işkence çekiyor ki?
BABIALİ sunucusunda aktif olarak kullanılıyor.

- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Bağlantı koptugundada bir zahmet sıradan cıkılsın o kadarda değil buda manipüle edilebilir..
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
sıra sistemiyle ilgili de ciddi bir sorun var. Örneğin sistem 6 kişi üzerinden ilerliyorsa, biri düştüğünde grubun 5 kişi olarak devam etmesi gerekir. Sıranın kayması mantıklı değil. 1–2 saat bekledikten sonra bir kişi düştü diye sıranın başa kayması ciddi zaman kaybına yol açıyor. Bu durum oyuncular için mağduriyet oluşturuyor ve düzeltilmesi gerekiyor. 5 kişi olması sabote edilemez diye düşünüyorum
Oyun bize internetimiz iyi olduğunda bağlantı kopmamasının garantisini veriyor mu ? Vermiyor.
Sabote her sistemde olacaktır ancak yoğun saatlerde 45dk 1 saat bekleyip bağlantı kopmasından sıra salması adaletli olmaz.

Edilir dostum bazı loncalarda ki adamlar 3 4 hesap aynı anda açabiliyor, adamların 2 3 tane pcsi olup veya sanal bilgisayarla her türlü, 1 kişi veya 2 kişi 6 kişilik grubunu tamamlar yan charlarla ve ctden sıra alır bekler. Sonra da arkadaşları gelince gruptaki yan charlarını atıp arkadaşlarını gruba alır ve beklemeden hemen girer. Böyle olmasını istiyorsanız gruptan 1 kişi çıkınca sıra bozulmasın diye destek açabilirsiniz ama çok fazla manipüle edilir.sonsuzadek45 yazdı: ↑15 Şub 2026 13:54 sıra sistemiyle ilgili de ciddi bir sorun var. Örneğin sistem 6 kişi üzerinden ilerliyorsa, biri düştüğünde grubun 5 kişi olarak devam etmesi gerekir. Sıranın kayması mantıklı değil. 1–2 saat bekledikten sonra bir kişi düştü diye sıranın başa kayması ciddi zaman kaybına yol açıyor. Bu durum oyuncular için mağduriyet oluşturuyor ve düzeltilmesi gerekiyor. 5 kişi olması sabote edilemez diye düşünüyorum
Onun yerine gruptaki oyuncu oyundan düşünce 60 saniye boyunca tekrar gruba girerse sıra bozulmasın, 60 saniye geçince gruba girmezse sıra bozulur gibi bir sistem gelebilir.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Bildiğiniz gibi tüm çarların sayısal ID’si mevcut. Örneğin:ejedrogl yazdı: ↑15 Şub 2026 14:52Edilir dostum bazı loncalarda ki adamlar 3 4 hesap aynı anda açabiliyor, adamların 2 3 tane pcsi olup veya sanal bilgisayarla her türlü, 1 kişi veya 2 kişi 6 kişilik grubunu tamamlar yan charlarla ve ctden sıra alır bekler. Sonra da arkadaşları gelince gruptaki yan charlarını atıp arkadaşlarını gruba alır ve beklemeden hemen girer. Böyle olmasını istiyorsanız gruptan 1 kişi çıkınca sıra bozulmasın diye destek açabilirsiniz ama çok fazla manipüle edilir.sonsuzadek45 yazdı: ↑15 Şub 2026 13:54 sıra sistemiyle ilgili de ciddi bir sorun var. Örneğin sistem 6 kişi üzerinden ilerliyorsa, biri düştüğünde grubun 5 kişi olarak devam etmesi gerekir. Sıranın kayması mantıklı değil. 1–2 saat bekledikten sonra bir kişi düştü diye sıranın başa kayması ciddi zaman kaybına yol açıyor. Bu durum oyuncular için mağduriyet oluşturuyor ve düzeltilmesi gerekiyor. 5 kişi olması sabote edilemez diye düşünüyorum
Nick: ikva → ID: 159
Nick: ikvb → ID: 148
Sisteme 6 kişi sıraya girdiğinde, bu 6 kişinin ID’leri alınarak tek bir grup ID’si oluşturulması. Yani sistem 6 kişilik grubu tek bir bütün olarak görüyor.
Sorun şu ki; gruptan biri düştüğünde bu oluşturulan grup ID’si bozuluyor. Bu yüzden sıra da kayıyor. Halbuki mantıklı olan, biri düştüğünde grubun 5 kişi olarak devam etmesi ve mevcut grup ID’sinin korunmasıdır.
Aynı kişi tekrar geldiğinde grup ID’si yeniden sıfırlanmamalı. gruba farklı biri eklendiğinde sistem sadece o ID değişikliği güncellemeli; tamamen yeni ID sıra sona atılması demek
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
baba şu sistemin bir ekran görüntüsü yok mu? hayrına biri atsın sistemi anlayalım. Galata'da sıra beklemekten sürekli grup bozuluyor. girilebilecek en rahat saatler gece üç ve sonrası. cidden rezil bir durum. keşke böyle çözüm süreçlerine ihtiyaç kalmadan doğrudan içerdeki grup limit sayısı arttırılsa.
Uygulama öncelikli olarak babıalide yapıldı sebebini bilmiyorum. Gm biraz önce galataya da çok sürmeden geleceğini iletti.