gb sıralı mantıklı olmuş ama sabote ?
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
gb sıralı mantıklı olmuş ama sabote ?
Selamlar, sıralı sistemi geldi biliyorsunuz. Bilerek içeride kalan ve süreci sabote eden kişiler olabiliyor. Bunun için bir önerim var: Örneğin Gaffar kesildikten sonra içeride kalanların 10 dakika içinde otomatik olarak dışarı atılması gerekir. Aynı uygulama GBMX için de geçerli olmalıdır.
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: gb sıralı mantıklı olmuş ama sabote ?
Tamam kendince haklı olabilirsinde adam gaffardan sonra belki Gbmx dönecek nerden biliyorsunuz bunu
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Ben bunun için örnek verdim /gb Çemberli yapınca /gb üzerinden zaten süre bilgisi görünüyor, güncelleme de bugün geldi. Toplam süre 420 dakika olarak belirlenmiş. Babı Ali sunucusunda bugün baktım bir grup 300 dakika ÇT’de kalmış, yani geriye 120 dakika süresi kalıyor. Buna özetle sunucu yeni açılmış olsaydı eyvallah şuanda herkes dizilmiş ezik item ler değil ayrıca bu Sabote değil mi ayrıca dediğiniz gibi olsun ama sırada bekleyen çok fazla kişi var ama bunu söylemek gerekirse 420 dakika çok yüksek rakam sabote edilir tüm atmak toplam 2.5 saat sürüyor dakikalar düşürse iyi isabet olur 420-7 saat demek biz ezikken 7 saat durmadık ilk gaffarı max 2.5 saat sürdü gbmx aynı saat sürdüakrobat7555 yazdı: ↑14 Şub 2026 23:56 Tamam kendince haklı olabilirsinde adam gaffardan sonra belki Gbmx dönecek nerden biliyorsunuz bunu
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Şuan çt de 72 dakikası kalmış görünüyor bir grubun bir tek bana mı mantıklı gelmiyor acaba düşünüyorum hemen hemen 6 saat