Çemberlitaş ikiye bölünsün önerisi hakkında.
-
yusufoneal
- İskele Babası

Çemberlitaş ikiye bölünsün önerisi hakkında.
Daha önce bu öneri yapıldı mı bilmiyorum ancak yol ve x ile stuart ve gaffar görevleri ve bölgesi itibari ile rahatlıkla ayrılabilir. Bölgelerin önündeki yığılmalara çözüm önerisi olarak böyle bir öneride bulunuyorum. Örneğin lodostan gaffara arzdan x e giriş yapılır ve iki ayrı bölge olur böylelikle 20 değil 40 kapasite olmuş olur. Güç dengesi ve grup bulmak konusunda da oyunculara büyük kolaylık olacaktır.
-
FRANKHESTAYN
- Acemi Savaşçı

Re: Çemberlitaş ikiye bölünsün önerisi hakkında.
Ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa sorun kısmen çözülüryusufoneal yazdı: ↑08 Şub 2026 18:59 Daha önce bu öneri yapıldı mı bilmiyorum ancak yol ve x ile stuart ve gaffar görevleri ve bölgesi itibari ile rahatlıkla ayrılabilir. Bölgelerin önündeki yığılmalara çözüm önerisi olarak böyle bir öneride bulunuyorum. Örneğin lodostan gaffara arzdan x e giriş yapılır ve iki ayrı bölge olur böylelikle 20 değil 40 kapasite olmuş olur. Güç dengesi ve grup bulmak konusunda da oyunculara büyük kolaylık olacaktır.
ama cezminin orda kenanla yada junonla karşılaşan olursa mutlaka ss atsın bakıp bakıp
Gayet makul bir öneri, haritaya da baktığımızda mümkün görünüyor..
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
- MuratYABANGULU
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Ra T
Çok mantıklı en azından x e giren gaffarın olduğu bölgeyi meşgul etmicek tebrikler güzel düşünce
MURAT
-
tankut01
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
+1
Mantıklı ama her GB tek kabul ediliyor .
X oradan gaffara geçiş var , ruh taşı var …
GB çemberlitaş girdiğiniz anda tüm bölge yükleniyor .
Belki ayarlanabilir öneri güzel
Mantıklı ama her GB tek kabul ediliyor .
X oradan gaffara geçiş var , ruh taşı var …
GB çemberlitaş girdiğiniz anda tüm bölge yükleniyor .
Belki ayarlanabilir öneri güzel
Artık böyle öneriler bir öneri değil bence zorunlukuk çünkü açık açık hile yaparak girenlerin olduğu biliniyordu. Bir de üstüne bu hile yapanlar şimdilerde de satmaya başladılar. Yani artık bu olay şöyle bir şeye dönüştü hilen varsa girersin hilen yoksa giremezsin. Şu yapılanın kopyadan ne farkı var yani? Açık açık hile yaparak insanların emeklerine gasp etmeye devam ediyorlar ve yeni yönetim eski yönetimde olduğu gibi yine hiçbir şey yapmıyor/yapamıyor. Sorunlar çözülmek yerine artmaya başladı durumlar gösteriyor ki İKV yine kaderine terk edildi.