[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=N8xiSBsFHEM[/YouTube]
20 Senede Bu Kadar Mı Değişir Bi Şehir Ha
İKV SKİLLERİN ŞEKİLLERİNİ DEĞİŞTİRME
Re: İKV SKİLLERİN ŞEKİLLERİNİ DEĞİŞTİRME
Belki de salgını bitirebilmek için kimlerin zehirlendiğini sonuna kadar görmek gerekir
Ya da savaşta henüz hangi düşmanı zehirleyemediğimizi bilmek,
Her iki durumda da farkındalık ve kararlılık gerekir
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Yönetimin göz atması gereken nitelikte bir çalışma yine muhteşem eline sağlık Zuvay'ım.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar, bende İKV'yi modlamaya başladım. Şuan oyundaki bütün kaplamaları değiştirebiliyor yada silah modellerini değiştirebiliyorum. Görmek isterseniz camii, mısır çarşısı ve npclerinin kaplamalarını 4k ve gerçekçi halleri ile yeniledim. Yatağan modelinide uzun bir kılıç ile değiştirdim. Görmek isterseniz link: https://imgur.com/gallery/ikv-mod-0Av12ZQ
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Nefis görünüyor, eline sağlık Baskent06,Baskent06 yazdı: ↑07 Şub 2026 21:29 Selamlar, bende İKV'yi modlamaya başladım. Şuan oyundaki bütün kaplamaları değiştirebiliyor yada silah modellerini değiştirebiliyorum. Görmek isterseniz camii, mısır çarşısı ve npclerinin kaplamalarını 4k ve gerçekçi halleri ile yeniledim. Yatağan modelinide uzun bir kılıç ile değiştirdim. Görmek isterseniz link: https://imgur.com/gallery/ikv-mod-0Av12ZQ
Çalışmalarını biliyorum güzel paylaşımların oluyordu buda onlardan biri yıllar geçtikçe sende üstüne koymuşsun
Şuan ne aşamadasın, bunu ne kadar ilerletmeyi düşünüyorsun, süreç ne kadar uzun olur ve daha neler yapabilirsin açıkçası merak ediyorum. Detaylı bir anlatım veyahut bir video şeklinde bunu paylaşmanı isterim. Tekrardan emeğine sağlık
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı

Güzel yorumun için teşekkürler, oyun ilk çıktığında kullanılan kaplamaların çoğu 512x512 çözünürlükte hiç yoktan bu kaplamaları 1k yada 2k çözünürlüğe getirip bir kaplama mod paketi yayınlamayı düşünüyorum. Ayrıca müsait olduğum bir vakitte video hazırlayıp kendi kaplamalarınızı oyuna nasıl koyacağınızı gösteren bir videoda yayınlayabilirim. Silahları değiştirmeyi şuan için sorunsuz yapıyor gibiyim henüz çok deneme fırsatım olmadı, şu an ise karakterlerin saç, sakal, aksesuar modellerini değiştirmeye çalışıyorum eğer bunu başarabilirsem eski saç ve sakallara elveda diyebilirsinizVezirx27 yazdı: ↑08 Şub 2026 03:48Nefis görünüyor, eline sağlık Baskent06,Baskent06 yazdı: ↑07 Şub 2026 21:29 Selamlar, bende İKV'yi modlamaya başladım. Şuan oyundaki bütün kaplamaları değiştirebiliyor yada silah modellerini değiştirebiliyorum. Görmek isterseniz camii, mısır çarşısı ve npclerinin kaplamalarını 4k ve gerçekçi halleri ile yeniledim. Yatağan modelinide uzun bir kılıç ile değiştirdim. Görmek isterseniz link: https://imgur.com/gallery/ikv-mod-0Av12ZQ
Çalışmalarını biliyorum güzel paylaşımların oluyordu buda onlardan biri yıllar geçtikçe sende üstüne koymuşsun![]()
Şuan ne aşamadasın, bunu ne kadar ilerletmeyi düşünüyorsun, süreç ne kadar uzun olur ve daha neler yapabilirsin açıkçası merak ediyorum. Detaylı bir anlatım veyahut bir video şeklinde bunu paylaşmanı isterim. Tekrardan emeğine sağlık
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı

Saç modeli üstünde çalışmaya devam ediyorum. Saçları biraz uzattık

Baskent06 yazdı: ↑08 Şub 2026 11:55Güzel yorumun için teşekkürler, oyun ilk çıktığında kullanılan kaplamaların çoğu 512x512 çözünürlükte hiç yoktan bu kaplamaları 1k yada 2k çözünürlüğe getirip bir kaplama mod paketi yayınlamayı düşünüyorum. Ayrıca müsait olduğum bir vakitte video hazırlayıp kendi kaplamalarınızı oyuna nasıl koyacağınızı gösteren bir videoda yayınlayabilirim. Silahları değiştirmeyi şuan için sorunsuz yapıyor gibiyim henüz çok deneme fırsatım olmadı, şu an ise karakterlerin saç, sakal, aksesuar modellerini değiştirmeye çalışıyorum eğer bunu başarabilirsem eski saç ve sakallara elveda diyebilirsinizVezirx27 yazdı: ↑08 Şub 2026 03:48Nefis görünüyor, eline sağlık Baskent06,Baskent06 yazdı: ↑07 Şub 2026 21:29 Selamlar, bende İKV'yi modlamaya başladım. Şuan oyundaki bütün kaplamaları değiştirebiliyor yada silah modellerini değiştirebiliyorum. Görmek isterseniz camii, mısır çarşısı ve npclerinin kaplamalarını 4k ve gerçekçi halleri ile yeniledim. Yatağan modelinide uzun bir kılıç ile değiştirdim. Görmek isterseniz link: https://imgur.com/gallery/ikv-mod-0Av12ZQ
Çalışmalarını biliyorum güzel paylaşımların oluyordu buda onlardan biri yıllar geçtikçe sende üstüne koymuşsun![]()
Şuan ne aşamadasın, bunu ne kadar ilerletmeyi düşünüyorsun, süreç ne kadar uzun olur ve daha neler yapabilirsin açıkçası merak ediyorum. Detaylı bir anlatım veyahut bir video şeklinde bunu paylaşmanı isterim. Tekrardan emeğine sağlık![]()
Dostum ellerine sağlık. Local dosyalardaki .dds dosyaları ve particle xml'lerini gördüğüm anda bir şeylerle oynamaya başlamıştım. Oldukça da keyifliydi bununla uğraşmak. 3D modeller ile çalışabilmeni görmek çok hoşuma gitti. Local dosyalarda yeteri kadar aramamışım demeki. Hangi dosyalarda editleme yaparak bu değiştirmeyi yapabildin çok merak ediyorum. Konu hakkında basitçe bir açıklama yapabilirsen harika olur. Ellerine sağlık yeniden.
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı

Teşekkürler. Oyun içinde kullanılan kaplamalar base klasöründe textures_1.dat isimli dosyada, modeller ise objects.dat isimli dosyada tutuluyor. Hex kodlarını biraz inceleyip chatgpt gibi yapay zekalardan da destek alarak python ile kolayca bu dosyaların içindekileri çıkartabilirsiniz.Zuvay yazdı: ↑08 Şub 2026 16:18Baskent06 yazdı: ↑08 Şub 2026 11:55Güzel yorumun için teşekkürler, oyun ilk çıktığında kullanılan kaplamaların çoğu 512x512 çözünürlükte hiç yoktan bu kaplamaları 1k yada 2k çözünürlüğe getirip bir kaplama mod paketi yayınlamayı düşünüyorum. Ayrıca müsait olduğum bir vakitte video hazırlayıp kendi kaplamalarınızı oyuna nasıl koyacağınızı gösteren bir videoda yayınlayabilirim. Silahları değiştirmeyi şuan için sorunsuz yapıyor gibiyim henüz çok deneme fırsatım olmadı, şu an ise karakterlerin saç, sakal, aksesuar modellerini değiştirmeye çalışıyorum eğer bunu başarabilirsem eski saç ve sakallara elveda diyebilirsinizVezirx27 yazdı: ↑08 Şub 2026 03:48Nefis görünüyor, eline sağlık Baskent06,Baskent06 yazdı: ↑07 Şub 2026 21:29 Selamlar, bende İKV'yi modlamaya başladım. Şuan oyundaki bütün kaplamaları değiştirebiliyor yada silah modellerini değiştirebiliyorum. Görmek isterseniz camii, mısır çarşısı ve npclerinin kaplamalarını 4k ve gerçekçi halleri ile yeniledim. Yatağan modelinide uzun bir kılıç ile değiştirdim. Görmek isterseniz link: https://imgur.com/gallery/ikv-mod-0Av12ZQ
Şuan ne aşamadasın, bunu ne kadar ilerletmeyi düşünüyorsun, süreç ne kadar uzun olur ve daha neler yapabilirsin açıkçası merak ediyorum. Detaylı bir anlatım veyahut bir video şeklinde bunu paylaşmanı isterim. Tekrardan emeğine sağlık![]()
Dostum ellerine sağlık. Local dosyalardaki .dds dosyaları ve particle xml'lerini gördüğüm anda bir şeylerle oynamaya başlamıştım. Oldukça da keyifliydi bununla uğraşmak. 3D modeller ile çalışabilmeni görmek çok hoşuma gitti. Local dosyalarda yeteri kadar aramamışım demeki. Hangi dosyalarda editleme yaparak bu değiştirmeyi yapabildin çok merak ediyorum. Konu hakkında basitçe bir açıklama yapabilirsen harika olur. Ellerine sağlık yeniden.
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı

Yeni saç modeli denemesi