Sayın yönetim Oyuncu kaybediyorsunuz
Sayın yönetim Oyuncu kaybediyorsunuz
Sayın yönetim ekibi akşam saat 20.30 dan beri ne çt ne junon ne kenan girebiliyoruz.Akşam 2 saat keyif için oyuna giricez bunuda zulüme dönüştürdünüz. İnanınki benim gibi düşünen nice oyuncu vardır.Bu şekilde zaten giremiyoruz girsekte madalya dışında eşya alamıyoruz. Velhasıl kelam bir oyuncu daha kaybettiniz ve dahada nicelerini kaybediceksiniz
Re: Sayın yönetim Oyuncu kaybediyorsunuz
Boşver reis zaten yönetim açık açık biz bunu yapamıyoruz diye zamanında söylemişti. Herhalde 2-3 gün önce şöyle bir şeyler denediler o da olmadı saldılar sonra
En iyisi bizim yaptığımızı yapın düzeltilene kadar ara verin. Düzeltilmezse de yönetimin yeterince iyi olmadığı veyahut umursamadıkları kanıtlanmış olur o zaman da temelli bırakılır yapacak bir şey yok 2 saat boyunca sağ tık, sol tık yapmanın bir manası yok.
Bunu da çözecekler ama bir ay sonra çözülürse anlamı kalır mı bilemedim. En kısa zamanda hallolsa mükemmel olacak.
-
sosyolog01
- İri Fare Avcısı

Grup bölgesi sayısı arttırılacaktı yönetim bunla ilgili çalışma olduğunu söyledi, en kısa zamanda yapacaklardır eminim.
Merhaba,
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Bilenler bilir sunucular duyurulduğundan itibaren bir şeyler farklı olsun oyuncu ve yönetim etkiletişimi yüksek tutulsun oyuncular güncel planlardan haberdar olsun oyuna daha sıkı tutunsun diye çok istedim bazı yerlerde yönetime sert eleştirilerim de oldu. Tabii buradaki oyuncu kitlesi kraldan daha çok kralcı olduğundan yönetime bizi haberdar etmeleri gerektiği konuma gelip yönetimi savunarak bu talebimi de boşa çıkardılar ve ardından yönetim upuzun bir paragraf yayımlayıp konuyu kilitleyip kapattı.
Oyuncu kaybına gelecek olursak 55 level olmanın mantıksız olduğu ve hasar kaybı yaşadığımız sunucuda klan parası sistemini düzelttik gelin oynayın savaşın demeleri ve kp kazanımının 55 olması bu da yetmezmiş gibi yapılan etkinlikte ödül olarak 55 seviye iksir vermeleri bende bir aydınlatma yaşattı ve '' Evet, bu yönetim bu oyunu bilmiyor'' aydınlığına ulaşmamı sağladı.
Güncel olarak ben de oyunu bıraktım ve kolay kolay döneceğimi de sanmıyorum. Yönetim gizli planlarını çok büyük sırmış gibi kendilerine saklamaya devam edebilir. Kalan arkadaşlara başarılar !
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Bilenler bilir sunucular duyurulduğundan itibaren bir şeyler farklı olsun oyuncu ve yönetim etkiletişimi yüksek tutulsun oyuncular güncel planlardan haberdar olsun oyuna daha sıkı tutunsun diye çok istedim bazı yerlerde yönetime sert eleştirilerim de oldu. Tabii buradaki oyuncu kitlesi kraldan daha çok kralcı olduğundan yönetime bizi haberdar etmeleri gerektiği konuma gelip yönetimi savunarak bu talebimi de boşa çıkardılar ve ardından yönetim upuzun bir paragraf yayımlayıp konuyu kilitleyip kapattı.
Oyuncu kaybına gelecek olursak 55 level olmanın mantıksız olduğu ve hasar kaybı yaşadığımız sunucuda klan parası sistemini düzelttik gelin oynayın savaşın demeleri ve kp kazanımının 55 olması bu da yetmezmiş gibi yapılan etkinlikte ödül olarak 55 seviye iksir vermeleri bende bir aydınlatma yaşattı ve '' Evet, bu yönetim bu oyunu bilmiyor'' aydınlığına ulaşmamı sağladı.
Güncel olarak ben de oyunu bıraktım ve kolay kolay döneceğimi de sanmıyorum. Yönetim gizli planlarını çok büyük sırmış gibi kendilerine saklamaya devam edebilir. Kalan arkadaşlara başarılar !
oflu
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )