Merhabalar,
2 Gün olmasına rağmen ben ve ekibimden arkadaşlar, ekstra olarak hem yayın chatinde hem de foruma konuşan arkadaşlar karakterlerine erişememekte. Yaklaşık 7 sene önce yapay zekanın olmadığı devirlerde aynı sorunu yaşamış ve kısaca yönetimce soruınu çözülmüş biri olarak bu kadar insanın 2 gündür bekletilmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca contentimizin de tekdüzeye dönmesine yol açtı zira savaşçı ile holde takılabiliyorken büyücü tek başına anca bölge atıyor. E borunun durumu ve olmayanlar da aşikar. Acil çözüm bekliyoruz suyu çıktı.
Askıda Karakterler Hk.
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı

Askıda Karakterler Hk.
EKİNG
https://www.youtube.com/@EMATEK
Kuklacı: Bitirici / BeLCiKLixJoKeR
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Bab-ı Ali: Eking / ekingX
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Full Premium Quality
- Discord: akifyildiztv
Re: Askıda Karakterler Hk.
+99BeLCiKLixJoKeR yazdı: ↑01 Şub 2026 19:40 Merhabalar,
2 Gün olmasına rağmen ben ve ekibimden arkadaşlar, ekstra olarak hem yayın chatinde hem de foruma konuşan arkadaşlar karakterlerine erişememekte. Yaklaşık 7 sene önce yapay zekanın olmadığı devirlerde aynı sorunu yaşamış ve kısaca yönetimce soruınu çözülmüş biri olarak bu kadar insanın 2 gündür bekletilmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca contentimizin de tekdüzeye dönmesine yol açtı zira savaşçı ile holde takılabiliyorken büyücü tek başına anca bölge atıyor. E borunun durumu ve olmayanlar da aşikar. Acil çözüm bekliyoruz suyu çıktı.
Şu anda kullanıcılar görmezden geliniyor gibi bir izlenim oluşuyor; ne forumda açılan 2-3 konuya yanıt veriliyor, ne de destek kanalına iletilen konulara cevap alınıyor.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Bu sorunun tek çözümü, gece saatlerinde yapılacak bir güncellemeyle oyundaki tüm karakterlerin Eminönü’ne atılmasıdır. Karakterler askıda değil; hatalı güncellemeler sonucu haritada bulunmayan koordinatlarda sıkışmış durumdalar.
sonsuzadek45 yazdı: ↑01 Şub 2026 20:58 Bu sorunun tek çözümü, gece saatlerinde yapılacak bir güncellemeyle oyundaki tüm karakterlerin Eminönü’ne atılmasıdır. Karakterler askıda değil; hatalı güncellemeler sonucu haritada bulunmayan koordinatlarda sıkışmış durumdalar.
Dediğiniz mantıklı, ancak ID ve parolayı yazdıktan sonra karakter seçim ekranı gelmeden kritik bir hata uyarısı alıyorum. Konuştuğum kişiler genellikle karakter seçim ekranına gelebiliyor, ancak ben gelemiyorum.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

evet doğru haklısınız ama böyle durum var ayni yerde değilseniz karakter seçim ekranına gelmeyebilir bazı koordinatlar hatalı olabiliyor bu yüzden olabilireveresttt yazdı: ↑01 Şub 2026 21:05sonsuzadek45 yazdı: ↑01 Şub 2026 20:58 Bu sorunun tek çözümü, gece saatlerinde yapılacak bir güncellemeyle oyundaki tüm karakterlerin Eminönü’ne atılmasıdır. Karakterler askıda değil; hatalı güncellemeler sonucu haritada bulunmayan koordinatlarda sıkışmış durumdalar.
Dediğiniz mantıklı, ancak ID ve parolayı yazdıktan sonra karakter seçim ekranı gelmeden kritik bir hata uyarısı alıyorum. Konuştuğum kişiler genellikle karakter seçim ekranına gelebiliyor, ancak ben gelemiyorum.
sonsuzadek45 yazdı: ↑01 Şub 2026 21:23evet doğru haklısınız ama böyle durum var ayni yerde değilseniz karakter seçim ekranına gelmeyebilir bazı koordinatlar hatalı olabiliyor bu yüzden olabilireveresttt yazdı: ↑01 Şub 2026 21:05sonsuzadek45 yazdı: ↑01 Şub 2026 20:58 Bu sorunun tek çözümü, gece saatlerinde yapılacak bir güncellemeyle oyundaki tüm karakterlerin Eminönü’ne atılmasıdır. Karakterler askıda değil; hatalı güncellemeler sonucu haritada bulunmayan koordinatlarda sıkışmış durumdalar.
Umarım dediğiniz gibidir; yönetim ekibi piknikten dönebilirlerse, hem forumda hem de destek kanalında bize göz ucuyla bile olsa merhaba derler.
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı

Sorunum çözüldü arkadaşlar umarım diğer arkadaşarınki de çözülmüştür emeği geçenlere teşekkürler
EKİNG
https://www.youtube.com/@EMATEK
Kuklacı: Bitirici / BeLCiKLixJoKeR
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Bab-ı Ali: Eking / ekingX
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Oyuna giriş yaptığında çar bulunduğu yerde mi duruyordu, yoksa ışınlandığın noktada mıydı?BeLCiKLixJoKeR yazdı: ↑02 Şub 2026 18:31 Sorunum çözüldü arkadaşlar umarım diğer arkadaşarınki de çözülmüştür emeği geçenlere teşekkürler