Kritik hata hâlâ devam ediyor ve bu durum nedeniyle 2 gündür ciddi şekilde mağdur oldum. Benimle birlikte mağdur olan başka oyuncuların da olduğunu biliyorum. Normal şartlarda her gün ortalama 7–8 milyon oyun parası kazanıyordum; rekabetçi bir MMORPG oynadığımız düşünüldüğünde bu miktar oyun başlarında son derece kritik bir öneme sahip.
Yaşanan problem yüzünden oyuna 2 gündür hiç giriş yapamıyorum ve bu kaybın telafi edileceğini de sanmıyorum. Ancak asıl üzücü olan nokta, bu kadar ciddi bir sorun yaşanırken forumda konuyla ilgili tek bir bilgilendirme ya da açıklama bile yapılmamış olması. Müşterilerin tamamen cevapsız bırakılması gerçekten çok kötü bir izlenim yaratıyor.
Bu kadar çok oyuncu oyuna geri dönmüşken böyle bir umursamazlık sergilenmesi son derece hayal kırıcı. Rekabetçi bir ortamda oynuyoruz ve bu süre zarfında çok ciddi şekilde geride kaldım / kaldık. Yaşanan sorunun bir an önce çözülmesini ve en azından resmi bir açıklama yapılmasını bekliyoruz.
30.01.2026 Tarihli Topkapı Sorunu Sonrasında Oluşan Kritik Hata Olayı
- Bykareas
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT CEMİYETİ
Re: 30.01.2026 Tarihli Topkapı Sorunu Sonrasında Oluşan Kritik Hata Olayı
Haklısın, durum gerçekten can sıkıcı.
Foruma başlık açıyorsun, geri dönüş yok. Resmî site üzerinden destek formu gönderiyorsun, ona da cevap gelmiyor. İnsan ister istemez “Bu hatayı gerçekten bilen kimse yok mu?” diye düşünüyor.
Böyle olunca sorun çözülmediği gibi, ciddiye alınmadığını da hissediyorsun. En sinir bozucu tarafı da bu zaten. Destek kanalları bu kadar yavaş ve sessiz kalıyorsa, kullanıcı kendi başına çözüm aramak zorunda kalıyor.
Açıkça söylemek gerekirse:
Bu hatanın nasıl düzeltileceğini bilen biri mutlaka vardır ama ya ilgilenmiyor ya da ulaşılabilir değil. Bu da sistemsel bir sorun. Destek mekanizması işlemiyor.
Foruma başlık açıyorsun, geri dönüş yok. Resmî site üzerinden destek formu gönderiyorsun, ona da cevap gelmiyor. İnsan ister istemez “Bu hatayı gerçekten bilen kimse yok mu?” diye düşünüyor.
Böyle olunca sorun çözülmediği gibi, ciddiye alınmadığını da hissediyorsun. En sinir bozucu tarafı da bu zaten. Destek kanalları bu kadar yavaş ve sessiz kalıyorsa, kullanıcı kendi başına çözüm aramak zorunda kalıyor.
Açıkça söylemek gerekirse:
Bu hatanın nasıl düzeltileceğini bilen biri mutlaka vardır ama ya ilgilenmiyor ya da ulaşılabilir değil. Bu da sistemsel bir sorun. Destek mekanizması işlemiyor.
Merhaba,
Bu konuyu tekrar yazmak zorunda kalıyorum çünkü ne destek tarafında ne de forumda herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Açıkçası bu durum artık teknik bir sorundan çok umursamazlık hissi yaratıyor. Ayrıca sanırım sorun az kişiyi etkilediği için göz ardı ediliyor; oysa sorun hâlâ devam ediyor ve ciddi şekilde Bab-ı Ali sunucusuna erişimimi engelliyor.
Bu konuyu tekrar yazmak zorunda kalıyorum çünkü ne destek tarafında ne de forumda herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Açıkçası bu durum artık teknik bir sorundan çok umursamazlık hissi yaratıyor. Ayrıca sanırım sorun az kişiyi etkilediği için göz ardı ediliyor; oysa sorun hâlâ devam ediyor ve ciddi şekilde Bab-ı Ali sunucusuna erişimimi engelliyor.
2 gündür devam eden teknik problem nedeniyle Bab-ı Ali sunucusuna giriş yapamıyorum. Rekabetçi bir oyunda bu kadar uzun süre erişim sorunu yaşamak ciddi mağduriyet yaratıyor. Aynı sorunu yaşayan birçok oyuncu olmasına rağmen forumda herhangi bir bilgilendirme ya da açıklama yapılmaması oldukça rahatsız edici (bu sorunu yaşayan oyuncular neden foruma bir şeyler yazmıyor, bunu da gerçekten anlamıyorum). Sorunun bir an önce çözülmesini ve yetkililerden resmi bir açıklama bekliyoruz.
Bilgilendirme – Sorun Çözüldü
Bab-ı Ali sunucusuna girişle ilgili son 2 gündür yaşanan teknik problem giderilmiştir. Şu an sunucuya sorunsuz şekilde giriş yapılabilmektedir.
Aynı problemi yaşayan oyuncular tekrar deneme yapabilir.
Bab-ı Ali sunucusuna girişle ilgili son 2 gündür yaşanan teknik problem giderilmiştir. Şu an sunucuya sorunsuz şekilde giriş yapılabilmektedir.
Aynı problemi yaşayan oyuncular tekrar deneme yapabilir.