bir arkadaşım galata sunucusuna girerken oturumunuz açık hatası alıyor , oyunu silip bir kaç kez farklı linklerden indirse de galata sunucusuna giriş yapamıyor. diğer sunucuların hepsine giriş yapabilmekte. plus vs. mevcut ama ilk defa bu şekilde bir hata görüyorum var mıdır destek olabilecek? görüntü ektedir.
https://prnt.sc/HNSUVLMh-XUB
sunucuda oturum açık hatası
- SaNCaKMevzuDeriN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
sunucuda oturum açık hatası
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Sahaf Yardımcısı

Re: sunucuda oturum açık hatası
SaNCaKMevzuDeriN yazdı: ↑19 Oca 2026 01:12 bir arkadaşım galata ve bab-ı ali sunucusuna girerken oturumunuz açık hatası alıyor , oyunu silip bir kaç kez farklı linklerden indirse de galata ve bab-ı ali sunucusuna giriş yapamıyor. diğer sunucuların hepsine giriş yapabilmekte. plus vs. mevcut ama ilk defa bu şekilde bir hata görüyorum var mıdır destek olabilecek? görüntü ektedir.
https://prnt.sc/HNSUVLMh-XUB
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
Aynı hatayı alıyorum, başka bir sunucuya giriş yapabiliyorum yada aktif oyunda olan bir kişiyi düşürebiliyorum fakat kendim girmek isteyince yukardaki hatayı alıyorum, farklı hesaplarla da denedim sonuç aynı. İnterneti değişsem de oyunu silip yüklesemde hata sadece kendi kendine bir zaman sonra düzeliyor bazen 10 dk bazen saatler sürebiliyor.
Not: her hangi 3. parti bir uygulama yada başka bir oturum çalışmamaktadır
Hatanın çözümünü bulabilen varsa benimlede paylaşabilir mi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Sahaf Yardımcısı

hala daha hatayı çözmeye çalışıyoruz her yolu denedik dediğin gibi bazen girilebiliyor bazen girilemiyor yardımcı olan veya hatayı çözebilen hiç kimse yokjordan yazdı: ↑29 Oca 2026 23:35 Aynı hatayı alıyorum, başka bir sunucuya giriş yapabiliyorum yada aktif oyunda olan bir kişiyi düşürebiliyorum fakat kendim girmek isteyince yukardaki hatayı alıyorum, farklı hesaplarla da denedim sonuç aynı. İnterneti değişsem de oyunu silip yüklesemde hata sadece kendi kendine bir zaman sonra düzeliyor bazen 10 dk bazen saatler sürebiliyor.
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
-
mustafaxxx
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Bende aynı dertten müzdaripim..
İnternet değiştirdim, bilgisayara format attım, yapılabilecek tüm aksiyonları yaptım fakat halen aynı hatayı almaya devam ediyorum, gündüz vakitleri girebiliyorum, sunucu dolu olduğu vakitlerde hızlı resimdeki hatayı almaktayım, ne destek talebinden bir geri dönüş oldu nede problem ile ilgili bir gelişme
-
mustafaxxx
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Bilgisayarımda ağ bağlantılarımdan sadece internete bağlı olduğum kablolu ethernet hariç diğer hepsini devre dışı bıraktım. O günden sonra girebiliyorum çözüm mü tesadüf mü bilmiyorum. Sizde bir deneyebilirsiniz. Yönetimden umut yok kendi içimizde çözüp paylaşalım bari