Evimde şu an 4 adet laptopum var. Bunları " Novacom HDMI 4x1 Quad Switch Multi-Viewer " kullanarak TV'ye bağlamak istiyorum. Ardından tek bir mouse ve klavye kullanarak bu 4 ekranda oyunu oynamak istiyorum. Çalıştığım kurumdan deneme amaçlı aldım , gayet güzel şekilde ekranı 4'e bölüp oynayabiliyorum. Cihazın ücreti zaten 3-4 bin lira arasında.
Eğer kullanım serbestse alacağım. Ancak bunu kullanmaktan ötürü ban yemek istemiyorum.
HDMI 4x1 Quad Multi-Viewer kullanımı serbest mi?
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: HDMI 4x1 Quad Multi-Viewer kullanımı serbest mi?
Şu arkadaşın ilgisini verin.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Sıkılmıyor. Post kasıyor. Bir zamanlar bilmemnemehmet55 mi ve vardı oda böyleydi
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tantuni
Kral 9 yılda 300 post atan adama " post kasıyor" diyorsun sjsjs Az düşünsen ne kadar saçmaladığını anlarsın ama maalesef düşünemiyorsun. Post kasmak istesem senin gibi girip millete salça olurdum.Lighthouse yazdı: ↑27 Oca 2026 00:56
Sıkılmıyor. Post kasıyor. Bir zamanlar bilmemnemehmet55 mi ve vardı oda böyleydi
Burada tek ekrana 4 cihaz bağlayıp oynayabilmek serbest mi diye sormuşum, sonra bana " sandboxie kullanmışsın, al sana ban" demesinler diye soru sormuşum.
Gelmişsin diyorsun ki " post kasıyor"
Post kasmak isteyen adam tüm konulara girip saçma sapan şeyler yazarak postunu kasar. Burada teknik bir soru sormuşuz

- DeaqLe77
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Herhangi bir problem yaşayacağını sanmıyorum, yıllardır bende aynı sekılde kullanıyorum.
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
Aynı anda trafikte 3-4 tane aracımı sürebilirim kimse karışamaz diyen arkadaş bu çok takmamak lazım.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
-
tankut01
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
10 yıldır aynı sistemi kullanıyoruz . Yasal olarak hiçbir engel yok. Tabi oyun dünyasında yaptıklarınız copy yaparsanız ban yersiniz.yeCs yazdı: ↑26 Oca 2026 20:37 Evimde şu an 4 adet laptopum var. Bunları " Novacom HDMI 4x1 Quad Switch Multi-Viewer " kullanarak TV'ye bağlamak istiyorum. Ardından tek bir mouse ve klavye kullanarak bu 4 ekranda oyunu oynamak istiyorum. Çalıştığım kurumdan deneme amaçlı aldım , gayet güzel şekilde ekranı 4'e bölüp oynayabiliyorum. Cihazın ücreti zaten 3-4 bin lira arasında.
Eğer kullanım serbestse alacağım. Ancak bunu kullanmaktan ötürü ban yemek istemiyorum.
Yani dahili laptoplar kullanıyor iseniz. Sistemi kanıtlar iseniz ban yeseniz dahi hesaplarınız geri açılacaktır.
Dediğimiz gibi Donanım a müdahale edilemez.