İstanbul Kıyamet Vakti için Yeni UI Tasarımı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti için Yeni UI Tasarımı
Uzun zaman geçti, bir çok platformda insanların bu çalışmayı kullandığını gördüm ve sevindim. Hala kullanmayan insanlar varsa diye konuyu güncelliyorum. 
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Orjinali daha iyi neyi güzel anlamadım ? ikv nin ilk yılki haline benzemiş yani acıkcası pekde güzel degil 
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
UI MOD: Mesajlaşma Penceresi Güncellemesi ve Arayüz İyileştirmeleri
Tekrar merhaba arkadaşlar,Oyuna ara verdiğim dönemde UI tasarımını tamamlamıştım, ancak "Mesajlaşma" penceresinin kullanımındaki verimsizliği yayınlara başlayınca fark ettim. Sizlerin bu UI'ları aktif olarak kullandığınızı görünce, bu kısmı atlamamak gerektiğini düşündüm ve hızlıca bir güncelleme yaptım.
Değişiklikler ve Yenilikler:
- Arayüz Uyumu: Mesajlaşma penceresi, yeni UI tasarım diliyle tamamen uyumlu hale getirildi.
- Hata Düzeltmeleri: Arayüzde göze çarpan ufak hatalar giderildi.
- Deneyim İyileştirmesi: Mesajlaşma kutusundaki kafa karıştıran 3 seçenek iptal edildi; daha akıcı bir deneyim için sadeleştirilerek tek seçeneğe düşürüldü.
- Geri Dönüş: Eğer eski arayüze dönmek isterseniz, gerekli dosyalar klasörde mevcut.
- Çözünürlük Uyarısı: Oyun eski bir motor kullandığı için UI (Arayüz) ekran çözünürlüğüne göre otomatik ölçeklenmemektedir. Tasarımdan maksimum verim almak ve görüntü bozulmalarını engellemek için lütfen Tam Ekran modunda, 1366x768 veya 1280x720 çözünürlüklerini kullanın.
Güle güle kullanın.
> RIPPER
> INDAREKO
> INDAREKO