Galata sunucusunda bulunan Hook karakterim ban almıştır yönetimin tekrardan videoya bakabilir misiniz yt mudriyk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mudriyk320
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Galata sunucusunda bulunan Hook karakterim ban almıştır yönetimin tekrardan videoya bakabilir misiniz yt mudriyk

Mesaj gönderen Mudriyk320 »

İkv mudriyk kanalından bakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: beyaz melekler

Re: Galata sunucusunda bulunan Hook karakterim ban almıştır yönetimin tekrardan videoya bakabilir misiniz yt mudriyk

Mesaj gönderen IIMUCKII »

Yönetimin bu konuyla ilgili bir açıklaması vardır diye düşünüyorum; ancak ben sadece yorumları okudum. Burada bir ifade dikkatimi çekti, videoyu tam izleyemedim ama mutlaka izleyeceğim.

Video bana ait değildir; video sahibi paylaşmamı önerdiğini yorumda belirtmiş. Forumda da “Hook karakterim ban almıştır” şeklinde bir ifade yer alıyor.

kanalınızın isimi ve forum isimi uyuşuyor

Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına, bu ifadenin açılımını net şekilde paylaşabilir misiniz? Kimseyi zan altında bırakmak istemem; yalnızca ne kastedildiğini doğru anlamak istiyorum. teşekkürler
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
tankut01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Re: Galata sunucusunda bulunan Hook karakterim ban almıştır yönetimin tekrardan videoya bakabilir misiniz yt mudriyk

Mesaj gönderen tankut01 »

Mudriyk320 yazdı: 24 Oca 2026 11:49 İkv mudriyk kanalından bakabilirsiniz
Görüntüyü izleme fırsatım oldu, net olmamak ile birlikte bir kışkırtma söz konusu ama bu sebepten ötürü ban atıldığını düşünmüyorum .

Belkide daha önceden RMT yaptığınız içindir.
Belkide daha önce kopya yapıldığı içindir, belki de kopya yapılmış madenleri aldığı içindir,
Veya oyuna savaş açan kendine yazılımcı diyen kişilerin tersine müh. İle yaptığı programı kullanıp kara listeye alınmış da olabilirsiniz.

Tavsiye olarak Eski bilgisayarınızı çöpe atınız :)
Büyük ihtimal donanımınızın tüm bilgilerini kayıt altına alıyorlar ve bu da geçmiş ve gelecekte sizi hep suçlu konumuna düşürüyor.

Yanlış bilgiler yine yayılıyor ; Wp grubunda telefon numaranıza kayıtlı hesap varsa ban yiyor, aktarım yapıyorsanız ban yiyor diye.
Bence insanları korkutmaya çalışıyorlar.

Keza ban yediğimiz, yada aktarım yaptığımızda ban yediğimiz yok.

Tavsiyemiz oyunu kurallarına göre oynamanız.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

tankut01 yazdı: 24 Oca 2026 13:24
Görüntüyü izleme fırsatım oldu, net olmamak ile birlikte bir kışkırtma söz konusu ama bu sebepten ötürü ban atıldığını düşünmüyorum .
Katılıyorum, net olmamak üzerine bir kışkırtma unsuru var; ancak bu durum netlikten uzak. 4 5 dakika izleme fırsatım oldu Videoda art niyetli bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum. teşekkürler,
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

ban yiyenler real ticaretten
Parti yazılım kullanmaktan veya yediği bir halt yüzündendir. Admin durduk yere neden ban atsın? Ayrıca saatte adamla dalga geçiyorlar gel sana sıra verelim bilmem ne adamı pişman ederler valla.
Silindir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Silindir »

Videoyu izledim. Savaşçı ve büyücüyü çift oynuyorsun. Büyücüye geçtiğin an savaşçıda fare imleci kayboluyor. Aynı zamanda loncan Karaköy’de tık üret satıyordu. Çok masum değil bence kankooo
PEHLIVAN
Silindir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Silindir »

Videonun başındaki kesime dikkat edin. İlk ırk geldiğinde imlec kayboluyor. Çünkü arkadaş o sıra büyücüye geçiş yapıp yaratığı seçiyor. Akabinde hs veriyor ve tekrar imlec kayboluyor ve büyücü vurmaya başlıyor. Sonrasında diğer ırklar kalkıyor sarsılmaz buguyla savaşçı yürüyor. O sıra büyücü konsa kalkıp kesim yapıyor. Arka odaya geçerken de büyücü ve savaşçı sekansı çift oynamak sebebiyle kayboluyor. Tank kamerayı hiçbir şekilde gruba çevirmiyor. Çünkü o sıra kontrol hs de oluyor. Bu tarz bir ekibin orada 2 kez ölmesi mümkün değil. Videoyu sonuna kadar izlerseniz konuşmalarda da sadece şifa ve tank var. Büyücü hiçbir şekilde dahil olmuyor. Yönetici çift oynuyorsun diyor sende ban at o zaman diyorsun gereken yapılıyor. Konu kilit bro. Gir aptala anlat derdini
PEHLIVAN
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Silindir yazdı: 24 Oca 2026 15:00 Videonun başındaki kesime dikkat edin. İlk ırk geldiğinde imlec kayboluyor. Çünkü arkadaş o sıra büyücüye geçiş yapıp yaratığı seçiyor. Akabinde hs veriyor ve tekrar imlec kayboluyor ve büyücü vurmaya başlıyor. Sonrasında diğer ırklar kalkıyor sarsılmaz buguyla savaşçı yürüyor. O sıra büyücü konsa kalkıp kesim yapıyor. Arka odaya geçerken de büyücü ve savaşçı sekansı çift oynamak sebebiyle kayboluyor. Tank kamerayı hiçbir şekilde gruba çevirmiyor. Çünkü o sıra kontrol hs de oluyor. Bu tarz bir ekibin orada 2 kez ölmesi mümkün değil. Videoyu sonuna kadar izlerseniz konuşmalarda da sadece şifa ve tank var. Büyücü hiçbir şekilde dahil olmuyor. Yönetici çift oynuyorsun diyor sende ban at o zaman diyorsun gereken yapılıyor. Konu kilit bro. Gir aptala anlat derdini
Telefondan izlediğim için
Dıkkatlı bakmadım evet fare imleyci kayboluyor büyücünün ölmesi de düşündürücü 🤔

Twordle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Twordle »

Çift çar oynadığın için ban yemişsin ki bu videoda kanıtı olmuş haksızsın.
Varsa bi umut , geçmişi unut.
Twordle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Twordle »

Twordle yazdı: 24 Oca 2026 18:00
Çift çar oynadığın için ban yemişsin ki bu videoda kanıtı olmuş haksızsın.
2.51 tank ölünce şifa kaldırıyor ama ne defansifleri açıyorsun ne dönüp de takıma bakma ihtiyacı duyuyorsun. Çünkü büyücünle slot kesmekle meşgulsun o ara :D Devamında büyücüne bakmıyorsun büyücün ölüyor çünkü tankınla defansif açmakla meşgulsun. Haksız ban değil.
Varsa bi umut , geçmişi unut.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön