Eski oyuncuyum bir kaç sorum var

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
onurbaysaal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Eski oyuncuyum bir kaç sorum var

Mesaj gönderen onurbaysaal »

Merhaba arkadaşlar oyunu 29 ve 49 level dönemlerinde ara ara oynamıştım fakat kişisel sebepler nedeniyle grup bölgelerine gelemeden bırakmak zorunda kalmıştım. Oyun hakkında merak ettiğim bir kaç sorum var
1- oyun sonu eşyaları genelde 2 kadim hidra 2 örümcek gözü gibi eşyalar istiyor fakat görevlerden 1 adet veriyor. Bu eşyaları bu bosslari keserek elde edemiyor muyum ? İlla yeni çar kasıp görevi yapmam veya bu eşyaların ikincisini satın mı almam lazım?
2-çemberlitaştan düşen kıyamet asa-ceket eşyaları direkt başka oyunculardan satın alabiliyor muyum ?
3- tam zamanlı bir işte çalıştığım için pay to win yapabileceğim efektif bir şey var mı (otomattan iksir alıp oyunda satmak gibi)
4- babı Ali de lonca arıyorum. Dediğim gibi işim dolayısıyla 7/24 oynayamiyorim fakat her gün Düzenli giriyorum. Discord ve WhatsApp da kullanıyorum durumuma uygun alım yapan loncalar varsa beni alırsa sevinirim :yum:
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Re: Eski oyuncuyum bir kaç sorum var

Mesaj gönderen Lighthouse »

onurbaysaal yazdı: 22 Oca 2026 12:46 Merhaba arkadaşlar oyunu 29 ve 49 level dönemlerinde ara ara oynamıştım fakat kişisel sebepler nedeniyle grup bölgelerine gelemeden bırakmak zorunda kalmıştım. Oyun hakkında merak ettiğim bir kaç sorum var
1- oyun sonu eşyaları genelde 2 kadim hidra 2 örümcek gözü gibi eşyalar istiyor fakat görevlerden 1 adet veriyor. Bu eşyaları bu bosslari keserek elde edemiyor muyum ? İlla yeni çar kasıp görevi yapmam veya bu eşyaların ikincisini satın mı almam lazım?
2-çemberlitaştan düşen kıyamet asa-ceket eşyaları direkt başka oyunculardan satın alabiliyor muyum ?
3- tam zamanlı bir işte çalıştığım için pay to win yapabileceğim efektif bir şey var mı (otomattan iksir alıp oyunda satmak gibi)
4- babı Ali de lonca arıyorum. Dediğim gibi işim dolayısıyla 7/24 oynayamiyorim fakat her gün Düzenli giriyorum. Discord ve WhatsApp da kullanıyorum durumuma uygun alım yapan loncalar varsa beni alırsa sevinirim :yum:
1. Yeni Çar açıp, görevler elde edebilirsin.
2. Nadide ve Şaheser eşyalar ticarete konulmaz. ÇT-Sığınak-Migrat itemlerini ticaret ile satın alamazsın
3. RMT yasak, yani oyunun kendisi dışarısından bir alışveriş yaparsan karakterin blok cezasıyla karşılaşabilir. Legal yolla bunu yapabileceğin tek yöntem şu anda Kondrit satmaktır.
4. Oyunda çok fazla yeni ekip var. Belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra kolayca lonca bulabilirsiniz.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

“Genel Etkileşim” sayfasına dön