Çemberlitaş Drop HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Çemberlitaş Drop HK.

Mesaj gönderen Cheteenx »

Selam arkadaşlar,

Günde en az 5–6 kez Gaffar kesiyoruz. Lonca arttırıcısı aktif olmasına rağmen son 3 gündür neredeyse sadece reçete veya madalya düşüyor. Tek sınıf oynayan arkadaşlarda da durum aynı.

Son zamanlarda bu şekilde düşük/tek tip loot alan başka oyuncular da var mı? Bir güncelleme mi oldu, yoksa tamamen şanssızlıktan mı kaynaklanıyor merak ettim.

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.
Eski nefer Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Çemberlitaş Drop HK.

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Selam dostum
Galata sunucusunda bir karakterim var ''DERDUNKLE'' oyun açıldığından beri oynuyorum aktif şekilde ortalama 40 50 civarı gaffar kestim attığım tümleri saymıyorum item alabilmek adına ve 1 tane bile çemberlitaş itemi yok karakterimin aşırı saçma bir durum..
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Cheteenx yazdı: 21 Oca 2026 03:54 Selam arkadaşlar,

Günde en az 5–6 kez Gaffar kesiyoruz. Lonca arttırıcısı aktif olmasına rağmen son 3 gündür neredeyse sadece reçete veya madalya düşüyor. Tek sınıf oynayan arkadaşlarda da durum aynı.

Son zamanlarda bu şekilde düşük/tek tip loot alan başka oyuncular da var mı? Bir güncelleme mi oldu, yoksa tamamen şanssızlıktan mı kaynaklanıyor merak ettim.

İyi forumlar.
Savaşçı ve Şifacı karakterine item düşme oranı 6 kişilik bölgeye girilen gruba göre en yüksek orana sahip karakterler ve tahminimce oynadığınız karakter Büyücü,
Büyücü karakteri ise en zor dizilen karakterlerdir.
Drop oranları ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk grup bölgesine girdiğinde zırh düşüren arkadaşıma şahit oldum.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Cheteenx yazdı: 21 Oca 2026 03:54 Selam arkadaşlar,

İyi forumlar.
Hocam şansınız için gerçekten çok üzgünüm. Bi şu şekilde dener misiniz?
3/2/1 gidiyorsanız. Sizin dışınızdaki büyücülerin diğer cinsiyet olmasını.

Gorgar söylemişti. 1 bosstan aynı item-aynı cinsiyete 2 tane atamaz. Yani hiçbir zaman 2 tane erkek kıyamet ceket görmedik. Ama ben bizzat kadın-erkek farklı olmak üzere transformator ceket gördüm.
Eğer grubun tek büyücü sek erkeği siz olursanız belki şansınız artar.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

SPIEGLEIN yazdı: 21 Oca 2026 19:43 Selam dostum
Galata sunucusunda bir karakterim var ''DERDUNKLE'' oyun açıldığından beri oynuyorum aktif şekilde ortalama 40 50 civarı gaffar kestim attığım tümleri saymıyorum item alabilmek adına ve 1 tane bile çemberlitaş itemi yok karakterimin aşırı saçma bir durum..

Bende aynı durumdayım , Babi Ali sunucusundaki BeNSeninAnoniM karakterimle yaklaşık 25 gaffar , 10 tüm atmama rağmen karakterimde sadece Kıyamet Ayakkabı ve Sıfır Kelvin Ayakkabı var. 2. Bölgeye dair hiçbir Çemberlitaş itemi yok. Bazılarıda giriyor ilk seferde asa ceket alıp çıkıyor daha ilk gaffarında .. Fazlasıyla sinir bozucu. İnat ettim Asa üretmiyorum, asasız olduğum içinde lonca dışında grup almıyorlar
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön