IKVAdmin
IKVAdmin
Dükkana girdiğimizde karakter klan aktarımı görünmüyor hiçbir açıklamada yapılmamiş bu konu hakkında konuya açıklık getirirmisiniz.
Rakıyı severim, Kadınları da severim, ama Rakı içen Kadınları daha çok severim...
- MATRICE
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Atabey
- Discord: matrice_0
Re: IKVAdmin
Klan transfer ürününde yıllardır varolan bir hata var. Klan transferi gerçekleştikten sonra oyuncu klandan çıkıp tekrar transfer ettiği klana girdiğinde tüm klan parasını kaybediyordu. Bu hatayı çözmek ve daha sonrasında klan parası iade süreciyle uğraşmamak için kısa süreliğine bu ürünü dükkandan kaldırdıklarını düşünüyorum.
Olabilir, ancak ben bu ihtimale pek sıcak bakmıyorum. Daha çok, haksız KP kazanımını engellemek amacıyla kaldırılmış olabilir. Çünkü geçmişte KP kasıp bu ürünü alarak KP çarlarını karşı tarafa geçiren ve bu yolla haksız kazanç elde eden oyuncular vardı.MATRICE yazdı: ↑20 Oca 2026 23:00 Klan transfer ürününde yıllardır varolan bir hata var. Klan transferi gerçekleştikten sonra oyuncu klandan çıkıp tekrar transfer ettiği klana girdiğinde tüm klan parasını kaybediyordu. Bu hatayı çözmek ve daha sonrasında klan parası iade süreciyle uğraşmamak için kısa süreliğine bu ürünü dükkandan kaldırdıklarını düşünüyorum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
iyide bu hata için yokmuydu bu ürün dükkanda bir klandan bir klana geçmek için kullanılırdı ve klansızdan klana geçerken oyun hatası için klan parası gitmemesi için kullanıyorduk ne oldu da hiçbir açıklama yokken kaldırıldı.MATRICE yazdı: ↑20 Oca 2026 23:00 Klan transfer ürününde yıllardır varolan bir hata var. Klan transferi gerçekleştikten sonra oyuncu klandan çıkıp tekrar transfer ettiği klana girdiğinde tüm klan parasını kaybediyordu. Bu hatayı çözmek ve daha sonrasında klan parası iade süreciyle uğraşmamak için kısa süreliğine bu ürünü dükkandan kaldırdıklarını düşünüyorum.
10. ayda kullanmışım daha
Rakıyı severim, Kadınları da severim, ama Rakı içen Kadınları daha çok severim...
- MATRICE
- İskele Babası

Senin söylediğin gibi geçmişte bu yöntemi kullanıyorlardı. Ancak geçmişte bile kp karakterini karşı klanda tutup istedikleri klanda kp kasımını yapıyorlardı. Bu sayede klan değiştirme ürünü satın almalarına gerek kalmıyordu. Yeni yönetim geçmişle ilgilenmiyor, yenilikle ve geliştirmekle ilgileniyor.IIMUCKII yazdı: ↑20 Oca 2026 23:24Olabilir, ancak ben bu ihtimale pek sıcak bakmıyorum. Daha çok, haksız KP kazanımını engellemek amacıyla kaldırılmış olabilir. Çünkü geçmişte KP kasıp bu ürünü alarak KP çarlarını karşı tarafa geçiren ve bu yolla haksız kazanç elde eden oyuncular vardı.MATRICE yazdı: ↑20 Oca 2026 23:00 Klan transfer ürününde yıllardır varolan bir hata var. Klan transferi gerçekleştikten sonra oyuncu klandan çıkıp tekrar transfer ettiği klana girdiğinde tüm klan parasını kaybediyordu. Bu hatayı çözmek ve daha sonrasında klan parası iade süreciyle uğraşmamak için kısa süreliğine bu ürünü dükkandan kaldırdıklarını düşünüyorum.
- MATRICE
- İskele Babası

Ürünün adından da anlaşılacağı üzere “Klan değiştirme”. Evet klan değiştirmek için bu ürünü satın almamız gerekiyor ancak yazılımsal olarak bir hata ya da bugtan kaynaklı olarak ürünü kullandıktan sonra klandan çıkıp aynı klana geri girildiğinde kp sıfırlaması yaşanıyordu.FResHxMoK yazdı: ↑20 Oca 2026 23:38MATRICE yazdı: ↑20 Oca 2026 23:00 Klan transfer ürününde yıllardır varolan bir hata var. Klan transferi gerçekleştikten sonra oyuncu klandan çıkıp tekrar transfer ettiği klana girdiğinde tüm klan parasını kaybediyordu. Bu hatayı çözmek ve daha sonrasında klan parası iade süreciyle uğraşmamak için kısa süreliğine bu ürünü dükkandan kaldırdıklarını düşünüyorum.
iyide bu hata için yokmuydu bu ürün dükkanda bir klandan bir klana geçmek için kullanılırdı ve klansızdan klana geçerken oyun hatası için klan parası gitmemesi için kullanıyorduk ne oldu da hiçbir açıklama yokken kaldırıldı.
10. ayda kullanmışım daha
Aynen öyle, ben sadece örnek verdim; bu sebeple kaldırılmış olabilir. Yeni yönetimin bu kararı doğru bulduğumu ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Yapılacak güncellemelerde bazı hatalar giderilirse, bu oyunun kaderini değiştirecek potansiyele sahip. Hatta doğru adımlar atılırsa oyun “WoW olur” diyebilirim. Reklamını gönül rahatlığıyla yapacak, yürekli insanları da tanıyorum. Tekrar vurguluyorum: Belki de Karaköy bölgesi pandemi döneminde olmasaydı, bu oyun bugün çok daha farklı bir yerde, hatta WoW seviyesinde olabilirdi.MATRICE yazdı: ↑21 Oca 2026 00:47Senin söylediğin gibi geçmişte bu yöntemi kullanıyorlardı. Ancak geçmişte bile kp karakterini karşı klanda tutup istedikleri klanda kp kasımını yapıyorlardı. Bu sayede klan değiştirme ürünü satın almalarına gerek kalmıyordu. Yeni yönetim geçmişle ilgilenmiyor, yenilikle ve geliştirmekle ilgileniyor.IIMUCKII yazdı: ↑20 Oca 2026 23:24Olabilir, ancak ben bu ihtimale pek sıcak bakmıyorum. Daha çok, haksız KP kazanımını engellemek amacıyla kaldırılmış olabilir. Çünkü geçmişte KP kasıp bu ürünü alarak KP çarlarını karşı tarafa geçiren ve bu yolla haksız kazanç elde eden oyuncular vardı.MATRICE yazdı: ↑20 Oca 2026 23:00 Klan transfer ürününde yıllardır varolan bir hata var. Klan transferi gerçekleştikten sonra oyuncu klandan çıkıp tekrar transfer ettiği klana girdiğinde tüm klan parasını kaybediyordu. Bu hatayı çözmek ve daha sonrasında klan parası iade süreciyle uğraşmamak için kısa süreliğine bu ürünü dükkandan kaldırdıklarını düşünüyorum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.