Hesap Blokesi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Hesap Blokesi Hk.

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Merhaba sayın İKVAdmin,

Yaklaşık 4-5 gün önce hesap aktarımı yaptığım karakterimi, aktardıktan sonra saat 10:00 sularında oyuna girip çıktım. 10:04'te telefonumdan istanbuloyun.com a girip isim değişikliği yaptım ve aynı anda hesap blokesi verildi. Muhtemelen sistem otomatik ban attı, destek takımına durumu ilettim fakat herhangi bir dönüş olmadı, burdan da sizinle paylaşmak istedim. Şimdiden yapacağınız dönüş için teşekkürler
Resim
HastaRuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Hesap Blokesi Hk.

Mesaj gönderen HastaRuh »

Aktardıktan sonra isim değiştirmişsin. Karakteri satın mı aldın?
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIMUCKII »

dediğin gibi ise aktardığın hesap senin ise hep girdiğin pc ise ip adresi donanım loglar uyuşuyorsa açabilir şayet uyuşmuyorsa mümkün değil desteğe yaz bakıp bilgi verirler
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Epica
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Epica »

Ben de 17.01 tarihinde sığınak bölgesindeyken oyundan düştüm ve giriş yapmaya çalıştığımda hesabınız bloklamış yazdı ve giremedim. Herhangi bir ceza bildirimi açıklama maalesef yok. Desteğe mesaj gönderdim.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Üyelik girişi sayfasında ceza bildirimi de gelmedi. Oyuna girerken bloke yazısıyla karşılaştım, normalde üyelik girişi sayfasında şifreyi girip enter yapınca verilen ceza , ceza ıd no ve bilgileri yazar. Sistemin attığı otomatik bir bloke ile karşılaştığımı düşünüyorum
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön