Doğru öneri yanlış içerik hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Doğru öneri yanlış içerik hk.

Mesaj gönderen IIMUCKII »

Lighthouse yazdı: 15 Oca 2026 10:51
Örnek: Parça-temelli reçete fikri
[Halley Ceket Reçetesi]
Halley Ceket Parçası x1 (ikon olarak “istihbarat dokümanı” kullanılabilir)
Kıyamet Ceket x1 (Çemberlitaş aktivasyonunu artırır)
Madalya x50 (grup bölgesi atma zorunluluğu / gating)
Meteor Altını x50 (Karaköy’e hikâyesel bağıntı)
Ben şahsen güzel bir fikir şahsen ben tek madalya istemesine uyumlu bulmuyorum halley ceket parçası kıyamet ceket x5 phili x5 karakurt x1 hidrojen x1 jonun x5 haydar Kenan x5 kenan da düşen maden adını unuttum x1 çip vb. eklenebilir madalya çok çabuk düşüyor grup bölgesi çok aktif olur oyun açısından çok oyunda çok farm yapabilir herkesin de bir amacı olur hal böyle ken başka öneri ise alternatif yüzükler kolyeler hk. grup bölgesinde düşen yüzük kolye ler ise 45 level yerine 55 olmalıdır asalar reçete üretim şartı kaldırmalıdır
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Doğru öneri yanlış içerik hk.

Önemli Dipnot:
Bu adımlar uygulandığında Çemberlitaş item aktarım işleminin aktif edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yeni oyuncular, eski dönemlerde olduğu gibi zincir görevlerde bir noktadan sonra takılı kalır ve ilerleyemez. Bu durum, yeni oyuncuların oyunu bırakmasına ve uzun vadede oyuncu kazanımının ciddi şekilde düşmesine yol açar.
Item aktarımının açılması, yeni başlayan oyuncuların daha hızlı adapte olmasını ve oyunda tutunmasını sağlayacaktır.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

IIMUCKII yazdı: 16 Oca 2026 01:00 Önemli Dipnot:
Bu adımlar uygulandığında Çemberlitaş item aktarım işleminin aktif edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yeni oyuncular, eski dönemlerde olduğu gibi zincir görevlerde bir noktadan sonra takılı kalır ve ilerleyemez. Bu durum, yeni oyuncuların oyunu bırakmasına ve uzun vadede oyuncu kazanımının ciddi şekilde düşmesine yol açar.
Item aktarımının açılması, yeni başlayan oyuncuların daha hızlı adapte olmasını ve oyunda tutunmasını sağlayacaktır.

Çemberlitaş itemlerinin ticaretinin açılması tamamen bir fiyasko olur. İtemler tabiri caizse karaborsaya düşer oyun çok başka bir noktaya gelir. Şu halde oyuncular emek vererek bölgeye girerek item düşürmeye çalışıyorlar eğer dediğin gibi olursa herkes üstünü bir anda dizer ve bu noktada oyun çıkmaza girecektir, yapılacak ne kaldı ?

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

diltemiz yazdı: 16 Oca 2026 01:10
Çemberlitaş itemlerinin ticaretinin açılması tamamen bir fiyasko olur. İtemler tabiri caizse karaborsaya düşer oyun çok başka bir noktaya gelir. Şu halde oyuncular emek vererek bölgeye girerek item düşürmeye çalışıyorlar eğer dediğin gibi olursa herkes üstünü bir anda dizer ve bu noktada oyun çıkmaza girecektir, yapılacak ne kaldı ?
Dediğimi anladınız mı? şu an için değil. Zaten mevcut sistemde Çemberlitaş item aktarımının açılması mümkün değil.
Benim bahsettiğim durum, 59 geldiğinde Karaköy açıldığında geçerli olacak bir öneri. O aşamada Çemberlitaş itemi aktarımı aktif olmalı ki yeni oyuncular zincir görevlerde tıkanmasın, oyunda daha hızlı ilerleyebilsin.
Aksi halde eski dönemlerde olduğu gibi yeni oyuncu bir noktadan sonra bırakır ve bu da uzun vadede oyuncu kazanımını düşürür.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön