Büyü Uzmanlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
leonalayja
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Büyü Uzmanlığı

Mesaj gönderen leonalayja »

Yanlışım varsa düzeltin. Oyunda büyücülerin baş ucu asalarında büyü hasarı hepsi hasarının 300 spesifik yani seçtiği büyünün 150 olduğu belirtiliyor. Mesela büyü hasarı (Hepsi) 300 , büyü hasarı (buz) 150. Mevcut sistemde, buz asasıyla buz oku atınca yine 450 vuruyorsun, ama elektrik atsan bile 300 vuruyorsun. Eğer mantık kullanılsaydı yani buz asasında 300 buz / 150 hepsi olsaydı sen buz oku attığında 450 vururken, elektrik attığında sadece 150 vuracaktın. Bu da senin uzmanlık büyün olacaktı.

Bu mantık karmaşası ne zaman düzelir tahmini? Veya böyle olmasının arkasında yatan mantık nedir?
mustafa55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Büyü Uzmanlığı

Mesaj gönderen mustafa55 »

leonalayja yazdı: 15 Oca 2026 13:51 Yanlışım varsa düzeltin. Oyunda büyücülerin baş ucu asalarında büyü hasarı hepsi hasarının 300 spesifik yani seçtiği büyünün 150 olduğu belirtiliyor. Mesela büyü hasarı (Hepsi) 300 , büyü hasarı (buz) 150. Mevcut sistemde, buz asasıyla buz oku atınca yine 450 vuruyorsun, ama elektrik atsan bile 300 vuruyorsun. Eğer mantık kullanılsaydı yani buz asasında 300 buz / 150 hepsi olsaydı sen buz oku attığında 450 vururken, elektrik attığında sadece 150 vuracaktın. Bu da senin uzmanlık büyün olacaktı.

Bu mantık karmaşası ne zaman düzelir tahmini? Veya böyle olmasının arkasında yatan mantık nedir?
@grok Türkçeye çevirirmisin
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: beyaz melekler

Mesaj gönderen IIMUCKII »

Teşkilat’taki Bece vibesı var sende, yazdıkların onu hatırlattı.

Sahi bece karakteri sen olabilir mısın :thinking_face:
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
Zehirlimarka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Zehirlimarka »

mustafa55 yazdı: 15 Oca 2026 17:19
leonalayja yazdı: 15 Oca 2026 13:51 Yanlışım varsa düzeltin. Oyunda büyücülerin baş ucu asalarında büyü hasarı hepsi hasarının 300 spesifik yani seçtiği büyünün 150 olduğu belirtiliyor. Mesela büyü hasarı (Hepsi) 300 , büyü hasarı (buz) 150. Mevcut sistemde, buz asasıyla buz oku atınca yine 450 vuruyorsun, ama elektrik atsan bile 300 vuruyorsun. Eğer mantık kullanılsaydı yani buz asasında 300 buz / 150 hepsi olsaydı sen buz oku attığında 450 vururken, elektrik attığında sadece 150 vuracaktın. Bu da senin uzmanlık büyün olacaktı.

@grok Türkçeye çevirirmisin
Fena patladım ya
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Grande Meran

Mesaj gönderen Erronblack »

Gayet anlaşılır yazmış.

Asalarda büyü hasarı hepsi kısmının hasarının +fiziksel, buz, elek, ateşten fazla olmasını yanlış bulduğunu tam tersi olması gerektiğini yazmış.

Konuna cevabıma gelecek olursam bence önemsiz çünkü fizik vururken halley asa buz vururken anu asayı takıyorum. Hasar yine aynı olacağından senin önerinde değişen olmayacak..
AnkarasızNamık
leonalayja
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Erronblack yazdı: 15 Oca 2026 18:31 Gayet anlaşılır yazmış.

Asalarda büyü hasarı hepsi kısmının hasarının +fiziksel, buz, elek, ateşten fazla olmasını yanlış bulduğunu tam tersi olması gerektiğini yazmış.

Konuna cevabıma gelecek olursam bence önemsiz çünkü fizik vururken halley asa buz vururken anu asayı takıyorum. Hasar yine aynı olacağından senin önerinde değişen olmayacak..
Anlamayanları takmıyorum çünkü son yıllarda ülke çok göçmen aldı. Ama sen de bi yeri kaçırıyorsun. Ben halley takılıyken buz hasarından yoksun kalıyoruz demedim. Halley takılıyken diğer hasarların da yüksek olmasından bahsettim
Kullanıcı avatarı
recmivacip
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen recmivacip »

her kuşu silktik bi leylek kaldı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

14 yıldır bu şekilde oyun. Seni şimdi harekete geçiren neydi?
leonalayja
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

turkoxHAMSTER yazdı: 16 Oca 2026 11:41 14 yıldır bu şekilde oyun. Seni şimdi harekete geçiren neydi?
Beni merak edeceğine mantığını kullan
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

leonalayja yazdı: 16 Oca 2026 13:15
turkoxHAMSTER yazdı: 16 Oca 2026 11:41 14 yıldır bu şekilde oyun. Seni şimdi harekete geçiren neydi?
Beni merak edeceğine mantığını kullan
Dostum senin mantığına göre biz sadece asa ile hasar veriyoruz. Bir büyüye ait set tamamladığında hasarın 450’ye 300 değil 2300’e 300 oluyor. Hadi şaheser yüzük kolye taktın 2300’e 600 oluyor. E bunda nasıl bir mantık hatası var? Oyunda m1 m23 ve ateş çemberi 13 tılsımın yoksa zaten çift büyü oynuyorsun. Bir miktar da diğer büyüde hasarın olmasında ne zarar var?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön