BeyLer Ben Karabüyüücü BeLki Tanırsınız 2ay Önce CharLarım ÇaLındığı İçin Oyunu Bırakmıştım..
Fakat CharLarım SoyuLmadan 2hafta Önce Dermaniye(Eski Yönetici) Ona Nitrojen Ruh PatanLon(4şeLit vs.) Üretmek İçin MaLzemeLerini Vermiştim Ve Sadece Akçağan Kerestesi kaLmıştı.Herneyse Ben Oyunu Bıraktıgım İçin Arkadaşıma SöyLedim Git Dermaniyeden ŞeLitLeri aL KarşıLıgında 1m Ver Diye.ARkadaşım Dermaniye(Eski Yönetici)'ye Gitti Ve Konuyu GüzeL Bi ŞekiLde Açıkca SöyLedi Fakat Dermaniye(Eski Yönetici) Ben Kimseden 4şeLit aLmadım Demiş.Ben Burdan Ona SesLeniyorum;
Dermaniye Kardeşim Bu Yaptıgın Çok Ayıp Bişey. Sana Ben 4şeLiti Verdigim Günden Sonra 2hafta Oyuna Girmedin Yanına Arkadaşımı Yolladım Onada Vermedin Eğer Ki Kanıtın Varmı Dersen de Kanıtım Yok Tek Şahidim ALLAH'dır.
Şahiyet YöneticiLer Tabi BöyLe Bişeyi Açık Etmemek İçin SiLebiLirLer Bu Konuyu ...
Karabüyüücü/Ejderadam/Yankı
Dermaniye Bide Eski Yönetici oLacak ...!
- melih1245
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Dermaniye Bide Eski Yönetici oLacak ...!
««««« Beyazölümx »»»»
«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Re: Dermaniye Bide Eski Yönetici oLacak ...!
Mustafa senin 4 şelitine kalmaz bu bir benim bildigim bayadır oyunda yok oynamıyor tıpkı benim gibi ben oyunda oynamadıgım halde gecen bebenin teki arayıp benim carı bosaltmıssın diyebiliyor muhakkak ki birilerinin yarası vardır güldüm gectim kime ne yazdıgına dikkat et....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- melih1245
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
Yazımı DikkatLi Oku ... ÖyLe Yorum Yap ...dreamtr yazdı:Mustafa senin 4 şelitine kalmaz bu bir benim bildigim bayadır oyunda yok oynamıyor tıpkı benim gibi ben oyunda oynamadıgım halde gecen bebenin teki arayıp benim carı bosaltmıssın diyebiliyor muhakkak ki birilerinin yarası vardır güldüm gectim kime ne yazdıgına dikkat et....
««««« Beyazölümx »»»»
«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

-
- İskele Babası
melih1245 yazdı:BeyLer Ben Karabüyüücü BeLki Tanırsınız 2ay Önce CharLarım ÇaLındığı İçin Oyunu Bırakmıştım..
Fakat CharLarım SoyuLmadan 2hafta Önce Dermaniye(Eski Yönetici) Ona Nitrojen Ruh PatanLon(4şeLit vs.) Üretmek İçin MaLzemeLerini Vermiştim Ve Sadece Akçağan Kerestesi kaLmıştı.Herneyse Ben Oyunu Bıraktıgım İçin Arkadaşıma SöyLedim Git Dermaniyeden ŞeLitLeri aL KarşıLıgında 1m Ver Diye.ARkadaşım Dermaniye(Eski Yönetici)'ye Gitti Ve Konuyu GüzeL Bi ŞekiLde Açıkca SöyLedi Fakat Dermaniye(Eski Yönetici) Ben Kimseden 4şeLit aLmadım Demiş.Ben Burdan Ona SesLeniyorum;
Dermaniye Kardeşim Bu Yaptıgın Çok Ayıp Bişey. Sana Ben 4şeLiti Verdigim Günden Sonra 2hafta Oyuna Girmedin Yanına Arkadaşımı Yolladım Onada Vermedin Eğer Ki Kanıtın Varmı Dersen de Kanıtım Yok Tek Şahidim ALLAH'dır.
Şahiyet YöneticiLer Tabi BöyLe Bişeyi Açık Etmemek İçin SiLebiLirLer Bu Konuyu ...aaasdd
Karabüyüücü/Ejderadam/Yankı
ERKEĞİN HASI MAVİ AMELE KİLODU GİYER...
-
- İskele Babası