Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen <> numarasıyla bildirim yapınız.
Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum sebebini bilen var mı, sizler oyuna girebiliyor musunuz.
Güvenlik politikalarımız gereği
Güvenlik politikalarımız gereği
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Yaşamızda, hiç kimsenin zamanınızı çalmasına müsade etmeyin. *
Re: Güvenlik politikalarımız gereği
Yok mu yetkili birisi açıklama yapacak?
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Böyle uyarı aldığınız zaman 5-6 dakika denemeyi bırakıp sonra tekrar deneyince hata düzeliyor.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yanlış hatırlamıyorsam bunun hakkında bir forumda açıklama vardı.
Sisteme bir kaç kere deneme yaptığınızda veya çıkıp girince belli sürenin altındaysa bununla karşılaşılıyor diye biliyorum.
Sisteme bir kaç kere deneme yaptığınızda veya çıkıp girince belli sürenin altındaysa bununla karşılaşılıyor diye biliyorum.
Üçüncü parti programları engellemek ve oyundaki sorunlu davranışları en aza indirmek için olduğu söylendi. 5-10 dakika bekleyince geliyor ama bizim yönetimden beklentimiz bu kalsın tamam ama grup bölgesinde bu durum başımıza geldiğinde bölge hem bizim hemde grup için heba oluyor o yüzden grup bölgesinde geri gelme süresini 25 dakikaya çıkartılması gerekiyor, ADMİN gör bunu bence olmalı…