Boş işler mi? Milletin çoğu sırf Karaköy bölgesi kapalı diye yeni sunuculara başladı, bu sunucularda Karaköy açılınca oyuncu düşüşü kesinlikle olacaktır. O anti exp'leri gözlüğe koyarlarsa, adamlar Karaköy'e girmeden hasarlarında düşüş olmaksızın eski bölgelerde takılmaya rahatlıkla devam edebilecekler.
Bunun yanında kesinlikle yeni bölge bu oyuna gelmez/gelemez. Belki Karaköy'deki boss'ların mekaniklerini değiştirerek, boss kaçırma olayına bir önlem alabilirler. Onun dışında fazla bir şey beklemeyin ve kesinlikle en az 6 ay, mümkünse 1 yıl sonra Karaköy bölgesi eklensin oyuna. Şu an gayet iyi bir ortam var oyunda ve oyuna Karaköy sunucusundakinden daha fazla akçe girişi oluyor.
Bahsettiğim şeyler hakkında ve birçok farklı şey hakkında eskiden yeniye iyileştirme yaparak gidilirse; oyunda 54 ve 59 olarak 2 farklı meta olur ve isteyen istediği şekilde takılır. 54'te oynamak için kp ve şan kazanımından feragat etmiş olmaları yeterli olacaktır. KP/ŞAN sistemi de şu an olduğu gibi kp/şan kazanımı 55 seviyede başlayacak şekilde devam etmeli ve 59 seviye 55'ten eksik kp/şan kazanabilirken, 55 seviye 59'dan tam kp/şan kazanabilmeli. (+-3) sistemi yerine bu dediğim şekilde daha mantıklı olur. Gerçi ben 55 değil, doğrudan 59 seviyede kp/şan kazanımının açılmasından yanayım.
Bir oyunda sadece en üst kısıma güncelleme ve dengeleme gelmemeli, kökten başlamalı ki oyun tamamen dengeli bir şekil alsın ve oynanılabilirliği artsın. Karaköy açılmadan önce yeni sunucu açılsın dediğimizde "boş yapma" diyordunuz, Galata ve Bab-i Ali açılmadan önce Karaköy bölgesi kapalı olsun, exp sınırlaması gelsin dediğimizde de "boş yapma" diyorsunuz, ne dersek diyelim "boş yapmayın" diyeceksiniz. Ben ve benim gibiler bu konuları dile getirdikçe böyle güncellemeler ve yenilikler oyuna geliyor. Asıl siz "boş yapmak" yerine yapıcı eleştiriler ile oyunu nasıl daha iyi hale getiririz onu düşünün.