Evet arkadaşlar benimle dalga geçtiniz öneri fikirlerime saçma diyenler dönüp dolaşıp dediğim yere geldiler şimdi anladınızmı ne demek istediğimi sevgili dostlar sunucular açıldı açılalı yok tık üret yok isteğe göre maden bilmemne
Evet size son öneri sunduğum öneri yazımı dikkatle yönetiminde okumasını rica ederim bu önerilerim hayata geçtiği takdirde
değil ikv herkes oyuna geri dönecektir eminim ama harfiyen eksiksiz yapılırsa sevgi ve saygılarımla....
Öneri linki detaylı: linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=175774
Çare öneri...
Re: Çare öneri...
İyi kendi.kendine haklısın kardeşim eline aağlık falan yazmamışsın. Ayrıca okumaya değer bulmuyorum. Benim kanaatim tabii.scorper yazdı: ↑12 Oca 2026 09:02 Evet arkadaşlar benimle dalga geçtiniz öneri fikirlerime saçma diyenler dönüp dolaşıp dediğim yere geldiler şimdi anladınızmı ne demek istediğimi sevgili dostlar sunucular açıldı açılalı yok tık üret yok isteğe göre maden bilmemne
Evet size son öneri sunduğum öneri yazımı dikkatle yönetiminde okumasını rica ederim bu önerilerim hayata geçtiği takdirde
değil ikv herkes oyuna geri dönecektir eminim ama harfiyen eksiksiz yapılırsa sevgi ve saygılarımla....
INQUISITOR
InquisitoR
Xament
Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
InquisitoR
Xament
Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Boş yapma kardeşim sizin sorununuz bu gerçek oyuncular benim verdiğim önerilere saygı duyuyor zaten sizin sorununuzda bu sorgulamadan oynarsınız oyun şeye sarınca ağlarsınız biz bunu başından itibaren söylüyorum istersen linke tıkla tek tek oku ne demek istediğimi o zaman anlarsın anlamassan 2 kere oku sadece okuxamento yazdı: ↑12 Oca 2026 09:12İyi kendi.kendine haklısın kardeşim eline aağlık falan yazmamışsın. Ayrıca okumaya değer bulmuyorum. Benim kanaatim tabii.scorper yazdı: ↑12 Oca 2026 09:02 Evet arkadaşlar benimle dalga geçtiniz öneri fikirlerime saçma diyenler dönüp dolaşıp dediğim yere geldiler şimdi anladınızmı ne demek istediğimi sevgili dostlar sunucular açıldı açılalı yok tık üret yok isteğe göre maden bilmemne
Sana saygı duymuyorum. Ne önerilerin ne üslubun. Saygı duyulacak bir tip değilsin. Zaten o yüzden kendine ait başka forum üyeliğinle kendine övgüler yağdırma gereği duymamış mıydın? Yazık. Sana acıyorum Scorper miydi neydi rumuzun. O bile aklımda kalmamış silik.scorper yazdı: ↑12 Oca 2026 09:15Boş yapma kardeşim sizin sorununuz bu gerçek oyuncular benim verdiğim önerilere saygı duyuyor zaten sizin sorununuzda bu sorgulamadan oynarsınız oyun şeye sarınca ağlarsınız biz bunu başından itibaren söylüyorum istersen linke tıkla tek tek oku ne demek istediğimi o zaman anlarsın anlamassan 2 kere oku sadece okuxamento yazdı: ↑12 Oca 2026 09:12İyi kendi.kendine haklısın kardeşim eline aağlık falan yazmamışsın. Ayrıca okumaya değer bulmuyorum. Benim kanaatim tabii.scorper yazdı: ↑12 Oca 2026 09:02 Evet arkadaşlar benimle dalga geçtiniz öneri fikirlerime saçma diyenler dönüp dolaşıp dediğim yere geldiler şimdi anladınızmı ne demek istediğimi sevgili dostlar sunucular açıldı açılalı yok tık üret yok isteğe göre maden bilmemne
INQUISITOR
InquisitoR
Xament
InquisitoR
Xament
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
xamento yazdı: ↑12 Oca 2026 09:18Sana saygı duymuyorum. Ne önerilerin ne üslubun. Saygı duyulacak bir tip değilsin. Zaten o yüzden kendine ait başka forum üyeliğinle kendine övgüler yağdırma gereği duymamış mıydın? Yazık. Sana acıyorum Scorper miydi neydi rumuzun. O bile aklımda kalmamış silik.scorper yazdı: ↑12 Oca 2026 09:15Boş yapma kardeşim sizin sorununuz bu gerçek oyuncular benim verdiğim önerilere saygı duyuyor zaten sizin sorununuzda bu sorgulamadan oynarsınız oyun şeye sarınca ağlarsınız biz bunu başından itibaren söylüyorum istersen linke tıkla tek tek oku ne demek istediğimi o zaman anlarsın anlamassan 2 kere oku sadece okuxamento yazdı: ↑12 Oca 2026 09:12İyi kendi.kendine haklısın kardeşim eline aağlık falan yazmamışsın. Ayrıca okumaya değer bulmuyorum. Benim kanaatim tabii.scorper yazdı: ↑12 Oca 2026 09:02 Evet arkadaşlar benimle dalga geçtiniz öneri fikirlerime saçma diyenler dönüp dolaşıp dediğim yere geldiler şimdi anladınızmı ne demek istediğimi sevgili dostlar sunucular açıldı açılalı yok tık üret yok isteğe göre maden bilmemne
Bak kardeşim ben buraya özgürce yazabiliyorsam yöneticilerin ve ikv sayesindedir nasıl sen düşünceni yazıp ben sana senin bana yazdığın gibi yazmıyorsam sende bana saygı duyup o şekilde yazmayacaksın kaldıki ben burdan kendimi övmedim niye kendimi öveyim ? sonra oyundan sıkılmayın oyun güzel olsun diye uğraşan bir insana böyle yapıyorsunuz esas siz oyunu düşünmüyorsunuz uslupmuş sizin bana yazdıklarınız ?