Sayın Yönetim,
Sanıyorum yanlış bir aktarım gerçekleştirdim. Teşkilat sunucusunda bulunan 1 adet karakterimi Kuklacı sunucusuna aktardım lakin o sunucu daha önceden kapanmış. Bu konuda tekrar aktarım sağlayabilmem adına desteğinizi rica ediyorum.
Ayrıca sunucu aktarım ekranında "bulunduğu sunucu" listesinde geçmişte ve mevcut tüm sunucuların görünmesi normal fakat "aktarılacak sunucu" listesinde sadece kullanılabilir sunucuların görünmesi çok sağlıklı olacaktır. Henüz işlemler devam ederken ivedilikle bunun ayarlanması iyi olur diye düşünüyorum.
ACİL DESTEK - YANLIŞ SUNUCU AKTARIMI
- WusTy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Gentle Giants
Re: ACİL DESTEK - YANLIŞ SUNUCU AKTARIMI
DESTEK LÜTFEN !
- WusTy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

KONU İÇİN DESTEK RİCA EDERİM.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
https://www.istanbuloyun.com/ üzerinden kendi hesabınız ile giriş yaptığınızda Destek bölümünden bilet açıp yöneticilere ulaşmayı deneyin halka açık olarak bu durumu belirtmektense şahsi hesabınız üzerinden destekte bulunursanız daha hızlı cevap alacağınız kanaatindeyim.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- WusTy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Merhaba,diltemiz yazdı: ↑22 Ara 2025 21:47https://www.istanbuloyun.com/ üzerinden kendi hesabınız ile giriş yaptığınızda Destek bölümünden bilet açıp yöneticilere ulaşmayı deneyin halka açık olarak bu durumu belirtmektense şahsi hesabınız üzerinden destekte bulunursanız daha hızlı cevap alacağınız kanaatindeyim.
Bunu zaten yaptım ve konuyu otomatik olarak buraya attı. O sebeple destek alana kadar aynı konuyu aralıklı olarak gündemde tutacağım.
- WusTy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yönetimden destek rica ediyorum.
Hesabım hala kurtarılabilir.
Kuklacı’dan Beyazköşk’e aktarılmasını rica ederim.
Hesabım hala kurtarılabilir.
Kuklacı’dan Beyazköşk’e aktarılmasını rica ederim.