Çok merak ediyorum yönetim mi bunu belirledi yoksa Türktelekom muhasebe sistemi falan mı
yani sanırım serverler açıldıktan 2 hafta sonrasına planlanmış yönetim akçe fiyatı belirlerken iyi bir kota tutmuş sanırım...
Umarım yaptığınız zamların hakkını verir ve daha rahat bir oyun deneyimi yaşatırsınız bize. Aksi halde hakkımızı helal etmeyiz.
Akçe zammı hk.
- IDorianGray
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçe zammı hk.
Bos kaçırıldığı yerde başını alırlar ancaIDorianGray yazdı: ↑08 Oca 2026 00:46 Çok merak ediyorum yönetim mi bunu belirledi yoksa Türktelekom muhasebe sistemi falan mı
yani sanırım serverler açıldıktan 2 hafta sonrasına planlanmış yönetim akçe fiyatı belirlerken iyi bir kota tutmuş sanırım...
Umarım yaptığınız zamların hakkını verir ve daha rahat bir oyun deneyimi yaşatırsınız bize. Aksi halde hakkımızı helal etmeyiz.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Bir Anda bu kadar zam nedir ya Oyunda akçeye Zam gelecek kadar Nasıl büyük bir değişiklik oldu da bizim mi haberimiz yok Exp durdurmak için yaptığınız Yüzük dur kolyedir o bile Para zaten İyice Para göz oldu bu oyun İndirime gelince de anca yardımcilara %50 indirim yaparlar
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

Oyunda takı düşmüyor öyle bir sunucuHealersol yazdı: ↑08 Oca 2026 01:09 Bir Anda bu kadar zam nedir ya Oyunda akçeye Zam gelecek kadar Nasıl büyük bir değişiklik oldu da bizim mi haberimiz yok Exp durdurmak için yaptığınız Yüzük dur kolyedir o bile Para zaten İyice Para göz oldu bu oyun İndirime gelince de anca yardımcilara %50 indirim yaparlar
Klasik Türkiye işte Yarım iş yap Ama paraya gelince Tam iste %50 yakın akçeye zam nedir durduk Yere Sırf yeni yıla girildi diye Asgari ücret zammına göre fiyat artışımi yapmaya Başladınız gerçi ondan da Fazla yapmisinizGündüz yazdı: ↑08 Oca 2026 01:13Oyunda takı düşmüyor öyle bir sunucuHealersol yazdı: ↑08 Oca 2026 01:09 Bir Anda bu kadar zam nedir ya Oyunda akçeye Zam gelecek kadar Nasıl büyük bir değişiklik oldu da bizim mi haberimiz yok Exp durdurmak için yaptığınız Yüzük dur kolyedir o bile Para zaten İyice Para göz oldu bu oyun İndirime gelince de anca yardımcilara %50 indirim yaparlar
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
Eeee bu kadar eksikliğe rağmen satış oluyorsa bir de zam tam yerinde olmuş
Adamlar çok çalıştı yahu bırakın biraz ekmek yesinler.

Sonuçta 2 adet koskoca hatasız, eksiksiz, kısıtlamasız sunucu açıldı hak etmediler mi

Adamlar çok çalıştı yahu bırakın biraz ekmek yesinler.
Sonuçta 2 adet koskoca hatasız, eksiksiz, kısıtlamasız sunucu açıldı hak etmediler mi
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
ee boşuna aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin dememişler.. adamlar o kadar aylarca çalıştı didindi sabahlara kadar uyumadılar uzun süreli hummalı çalışmalar sonucu oyuna tecrübe durdurucu yüzük eklediler siz de bir zahmet 600 liranızı esirgemeyiverin
Sizce de biraz abartmıyor musunuz? Yapılan zam %29.5, ki zaman zaman akçeye yapılan fiyat güncellemeleri hiçbir zaman fahiş olmadı.
Şuan sunucular güzel ilerliyor ve insanlar oyundan keyif alıyor, yaptıkları işi takdir edip devamı gelmesi için seve seve bu fiyat güncellemesini kabul etmek lazım.
Oyundaki haksız rekabeti önledikleri sürece hak ettikleri kanaatindeyim. Kaldı ki yakın zamanda aldığım Galata sunucusundaki kopya konuları doğru çıkar ise isterseler 5500 akçeyi 200 TL ye satsınlar. Bir daha bu oyunun yüzüne bakmayacağım.
Şuan sunucular güzel ilerliyor ve insanlar oyundan keyif alıyor, yaptıkları işi takdir edip devamı gelmesi için seve seve bu fiyat güncellemesini kabul etmek lazım.
Oyundaki haksız rekabeti önledikleri sürece hak ettikleri kanaatindeyim. Kaldı ki yakın zamanda aldığım Galata sunucusundaki kopya konuları doğru çıkar ise isterseler 5500 akçeyi 200 TL ye satsınlar. Bir daha bu oyunun yüzüne bakmayacağım.