Migrat Zirhlarinin Silinmesi HK.
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
Migrat Zirhlarinin Silinmesi HK.
Ayin 3 de aksam uzeri migrat zirhimi cikartip, yerine cemberlitasdan dusen zirhi giydigimde migrat zirhimin kayip oldugunu ve bu durum uyasayan onalrca insan oldugunu biliyoruz lakin ben destege mail attigimde bu esyanin edvanterinizde bulundugu bilgisi bulunamadi diye gorunuyor
Hayir elimde SS mevcut, Kafamdan uydurupta esya isteyecek degilim ( ki bence isteyen vardir ) ama yani hak edilmis olan bir hak var ortada kayibim var destegin aciklamasi biraz kinayeli geldi
IKVadmin bir bakiver sana zahmet
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Re: Migrat Zirhlarinin Silinmesi HK.
Migrat zırhınızı elde ettiğiniz süreyle Çt zırhını değiştirdiğiniz süre arasında "Esc" atıp oyun veritabanına kaydetmedilmediyse, beyanlarınız üzülerek hükümsüzdür...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Migrat zirhi 1 hafta once alindi zaten , Cemberli zirhi yeni , yani ikisi alindiginda esc atildi . Silinme durumunda atilmadi . illak igoruyolardi tarihi bilmeden
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Neredesin IKVAdmin hadi .. .
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Hala cevap alamadik , Beklemedeyiz, Konu Up +
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Evet beklenen Mail geldi .
Istediginiz esya ( Silme, elde etme, yere atma veya satma islemi gozukmuyor diyor
Abi ben Sizofrenmiyim ? Elde etmedigim zirhi neden silindi diye isteyeyeyim ? Yokmu baska bu konudan muzdarip , Migrat zirhi silinen destek alan , Destek verin abi suraya. Elimde Karekterimin esmi var , Item dustugunde yansittigim isterseniz atarim IKVAdmin !
Istediginiz esya ( Silme, elde etme, yere atma veya satma islemi gozukmuyor diyor
Sakinleşelim memik i....i bey.ReaListGangsta yazdı: ↑07 Oca 2026 12:47 Evet beklenen Mail geldi .
Istediginiz esya ( Silme, elde etme, yere atma veya satma islemi gozukmuyor diyorAbi ben Sizofrenmiyim ? Elde etmedigim zirhi neden silindi diye isteyeyeyim ? Yokmu baska bu konudan muzdarip , Migrat zirhi silinen destek alan , Destek verin abi suraya. Elimde Karekterimin esmi var , Item dustugunde yansittigim isterseniz atarim IKVAdmin !
Gördüğüm kadarıyla kıbrıstasınız . belki netinizde problem vardır. espiri tabiki
hepsi bir yana bence çantanda buga falan girmiş olabilirmi
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

makale34 yazdı: ↑07 Oca 2026 14:09Sakinleşelim memik i....i bey.ReaListGangsta yazdı: ↑07 Oca 2026 12:47 Evet beklenen Mail geldi .
Istediginiz esya ( Silme, elde etme, yere atma veya satma islemi gozukmuyor diyorAbi ben Sizofrenmiyim ? Elde etmedigim zirhi neden silindi diye isteyeyeyim ? Yokmu baska bu konudan muzdarip , Migrat zirhi silinen destek alan , Destek verin abi suraya. Elimde Karekterimin esmi var , Item dustugunde yansittigim isterseniz atarim IKVAdmin !
Gördüğüm kadarıyla kıbrıstasınız . belki netinizde problem vardır. espiri tabiki
hepsi bir yana bence çantanda buga falan girmiş olabilirmi
Yes gardascigim evet Gibris'tayim
Hayir yani elde edilen hak geri nasil aliniyor on uanlamiyorum
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Akce zammanindan banane
Benim migrat zirhimi verin !
- ReaListGangsta
- Şarapçı'nın Sırdaşı