Çanta ve Kasanın belli bir kısmının bozulması
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Çanta ve Kasanın belli bir kısmının bozulması
Karakterlerimde çantamda yada kasamda itemlerin yerini değiştirmek istediğimde ; yerini değiştirdiğim eşya eski yerinde kaybolmuyor ve görüntüsü silik bir şekilde kalıyor , bazı yerlerde de götürmek istediğim yerde silik olarak duruyor ve eşya eski yerinde kalıyor. Çanta ve kasanın bir kısmı çalışmıyor şuanda
-
Attilathehun
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Çanta ve Kasanın belli bir kısmının bozulması
[quote=manyetix post_id=1288206 time=1767758294 user_id=55112]
Karakterlerimde çantamda yada kasamda itemlerin yerini değiştirmek istediğimde ; yerini değiştirdiğim eşya eski yerinde kaybolmuyor ve görüntüsü silik bir şekilde kalıyor , bazı yerlerde de götürmek istediğim yerde silik olarak duruyor ve eşya eski yerinde kalıyor. Çanta ve kasanın bir kısmı çalışmıyor şuanda
[/quote]
aynı sorunu güncellemeden sonra ben de yaşıyorum
[/quote]
aynı sorunu güncellemeden sonra ben de yaşıyorum
- adimihatirla
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
aynı sorun bende de var. kasaya materyal aktaramıyorum ve çantada materyallerin yerlerini değiştiremiyorum. yeni hata geldi oyuna.
https://hizliresim.com/upload-success
acilen bu hatanın düzeltilmesi gerekiyor. Hatalar gittikçe çoğalıyor. düşen veya herhangi bir eşya ne kasaya atılabiliyor nede çanta içerisinde taşınabiliyor.
acilen bu hatanın düzeltilmesi gerekiyor. Hatalar gittikçe çoğalıyor. düşen veya herhangi bir eşya ne kasaya atılabiliyor nede çanta içerisinde taşınabiliyor.
Bende yaşıyorum bunu.
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Yaşamızda, hiç kimsenin zamanınızı çalmasına müsade etmeyin. *
ACİLEN İLGİLENİLSİN BU DURUMLA HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUZ
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Not Sorun 9:40 güncelleme ile düzeltildi.
İKVADMİN aksiyon almada başarılı teşekkürler
İKVADMİN aksiyon almada başarılı teşekkürler
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı