Merhaba,
sanırım 6 kişi aynı anda f4 cekip oyundan cıkıyorlar , saat sabah 05.51 hala galata sunucunda DOLU işareti vermekte ama Sığınaklarda kımse mevcut değil .
BUG olabilir mi ?
SIĞINAKLAR HAKKINDA
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SIĞINAKLAR HAKKINDA
Eskiden vardı şimdi de olabilir . Admin Bir bak sana zahmet. Adamın biri de sığınakta tek başıma duruyorum diyordu.
Mevcut yapıdaki bu hata bu giderilmiştir. Ancak şu anki durumda, yalnızca F4 atan oyuncular için Sığınak tarafından sıfırlama yapılmamaktadır.
F4 atıldıktan sonra 10 dakika içinde oyuna yeniden giriş yapılmazsa, sistem otomatik olarak sıfırlama işlemini gerçekleştiriyor. Bu süre içinde tekrar giriş yapılırsa, sıfırlama gerçekleşmeyebiliyor.
F4 atıldıktan sonra 10 dakika içinde oyuna yeniden giriş yapılmazsa, sistem otomatik olarak sıfırlama işlemini gerçekleştiriyor. Bu süre içinde tekrar giriş yapılırsa, sıfırlama gerçekleşmeyebiliyor.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
hata giderilmedi bence, cumartesi günü öğleden sonra migratta alt f4 çektim gece 2 sularında oyuna girdiğimde karakter seçim ekranında hala migrat 4'te duruyordum. tabi yoğunluk olmadığı için kimseye bir sıkıntı çıkartmadım. Sığınak da aynı şekil bence, birkaç oda boş diğerleri buga girmis sekilde. hata giderildi olayına kesinlikle katılmıyorum, aynısını siz de deneyin isterseniz. oyuna giris yapana kadar sizi dışarı attıgını düşünmüyorum. bu hata devam ediyor. zaten artık eskisi kadar çok oynamamaya başladım. sağ tıkla sağ tıkla sağ tıkla sağ tıklaIIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 11:46 Mevcut yapıdaki bu hata bu giderilmiştir. Ancak şu anki durumda, yalnızca F4 atan oyuncular için Sığınak tarafından sıfırlama yapılmamaktadır.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

hata giderilmedi bence, cumartesi günü öğleden sonra migratta alt f4 çektim gece 2 sularında oyuna girdiğimde karakter seçim ekranında hala migrat 4'te duruyordum. tabi yoğunluk olmadığı için kimseye bir sıkıntı çıkartmadım. Sığınak da aynı şekil bence, birkaç oda boş diğerleri buga girmis sekilde. hata giderildi olayına kesinlikle katılmıyorum, aynısını siz de deneyin isterseniz. oyuna giris yapana kadar sizi dışarı attıgını düşünmüyorum. bu hata devam ediyor. zaten artık eskisi kadar çok oynamamaya başladım. sağ tıkla sağ tıkla sağ tıkla sağ tıklaIIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 11:46 Mevcut yapıdaki bu hata bu giderilmiştir. Ancak şu anki durumda, yalnızca F4 atan oyuncular için Sığınak tarafından sıfırlama yapılmamaktadır.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Aksine, bu düşünce doğru değil. Migrat 4’teyken ESC veya F4 attığınızda, karakter ekranında “Migrat 4” yazmasının sebebi şu:pankuscagiz yazdı: ↑04 Oca 2026 12:14hata giderilmedi bence, cumartesi günü öğleden sonra migratta alt f4 çektim gece 2 sularında oyuna girdiğimde karakter seçim ekranında hala migrat 4'te duruyordum. tabi yoğunluk olmadığı için kimseye bir sıkıntı çıkartmadım. Sığınak da aynı şekil bence, birkaç oda boş diğerleri buga girmis sekilde. hata giderildi olayına kesinlikle katılmıyorum, aynısını siz de deneyin isterseniz. oyuna giris yapana kadar sizi dışarı attıgını düşünmüyorum. bu hata devam ediyor. zaten artık eskisi kadar çok oynamamaya başladım. sağ tıkla sağ tıkla sağ tıkla sağ tıklaIIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 11:46 Mevcut yapıdaki bu hata bu giderilmiştir. Ancak şu anki durumda, yalnızca F4 atan oyuncular için Sığınak tarafından sıfırlama yapılmamaktadır.
F4 atıldıktan sonra 10 dakika içinde oyuna yeniden giriş yapılmazsa, sistem otomatik olarak sıfırlama işlemini gerçekleştiriyor. Bu süre içinde tekrar giriş yapılırsa, sıfırlama gerçekleşmeyebiliyor.çok anlamsız
Oyun, çıkış anındaki konumu kayıt altına alıyor. Yani siz oyundan hangi bölgede çıktıysanız, sistem karakteri oradaymış gibi kaydediyor. Bu kayıt 1 ay geçse bile değişmiyor; karakter sekmesinde hala “Migrat 4” olarak görünmeye devam ediyor.
Bu, karakterin aktif olarak orada kaldığı anlamına gelmiyor; tamamen oyunun çıkış anını referans alarak konumu kaydetmesinden kaynaklanıyor.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

hmm, bunu bilmiyordum mesela. teşekkürler bilgilendirme için. ben de bu tabloyu görünce üzülmüştüm açıkçası.IIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 14:08Aksine, bu düşünce doğru değil. Migrat 4’teyken ESC veya F4 attığınızda, karakter ekranında “Migrat 4” yazmasının sebebi şu:pankuscagiz yazdı: ↑04 Oca 2026 12:14hata giderilmedi bence, cumartesi günü öğleden sonra migratta alt f4 çektim gece 2 sularında oyuna girdiğimde karakter seçim ekranında hala migrat 4'te duruyordum. tabi yoğunluk olmadığı için kimseye bir sıkıntı çıkartmadım. Sığınak da aynı şekil bence, birkaç oda boş diğerleri buga girmis sekilde. hata giderildi olayına kesinlikle katılmıyorum, aynısını siz de deneyin isterseniz. oyuna giris yapana kadar sizi dışarı attıgını düşünmüyorum. bu hata devam ediyor. zaten artık eskisi kadar çok oynamamaya başladım. sağ tıkla sağ tıkla sağ tıkla sağ tıklaIIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 11:46 Mevcut yapıdaki bu hata bu giderilmiştir. Ancak şu anki durumda, yalnızca F4 atan oyuncular için Sığınak tarafından sıfırlama yapılmamaktadır.
F4 atıldıktan sonra 10 dakika içinde oyuna yeniden giriş yapılmazsa, sistem otomatik olarak sıfırlama işlemini gerçekleştiriyor. Bu süre içinde tekrar giriş yapılırsa, sıfırlama gerçekleşmeyebiliyor.çok anlamsız
Oyun, çıkış anındaki konumu kayıt altına alıyor. Yani siz oyundan hangi bölgede çıktıysanız, sistem karakteri oradaymış gibi kaydediyor. Bu kayıt 1 ay geçse bile değişmiyor; karakter sekmesinde hala “Migrat 4” olarak görünmeye devam ediyor.
Bu, karakterin aktif olarak orada kaldığı anlamına gelmiyor; tamamen oyunun çıkış anını referans alarak konumu kaydetmesinden kaynaklanıyor.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Ben teşekkür ederimpankuscagiz yazdı: ↑04 Oca 2026 14:39hmm, bunu bilmiyordum mesela. teşekkürler bilgilendirme için. ben de bu tabloyu görünce üzülmüştüm açıkçası.IIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 14:08Aksine, bu düşünce doğru değil. Migrat 4’teyken ESC veya F4 attığınızda, karakter ekranında “Migrat 4” yazmasının sebebi şu:pankuscagiz yazdı: ↑04 Oca 2026 12:14hata giderilmedi bence, cumartesi günü öğleden sonra migratta alt f4 çektim gece 2 sularında oyuna girdiğimde karakter seçim ekranında hala migrat 4'te duruyordum. tabi yoğunluk olmadığı için kimseye bir sıkıntı çıkartmadım. Sığınak da aynı şekil bence, birkaç oda boş diğerleri buga girmis sekilde. hata giderildi olayına kesinlikle katılmıyorum, aynısını siz de deneyin isterseniz. oyuna giris yapana kadar sizi dışarı attıgını düşünmüyorum. bu hata devam ediyor. zaten artık eskisi kadar çok oynamamaya başladım. sağ tıkla sağ tıkla sağ tıkla sağ tıklaIIMUCKII yazdı: ↑04 Oca 2026 11:46 Mevcut yapıdaki bu hata bu giderilmiştir. Ancak şu anki durumda, yalnızca F4 atan oyuncular için Sığınak tarafından sıfırlama yapılmamaktadır.
Bu, karakterin aktif olarak orada kaldığı anlamına gelmiyor; tamamen oyunun çıkış anını referans alarak konumu kaydetmesinden kaynaklanıyor.![]()
Küçük bir dipnot olarak ekleyeyim: Bu durum İKV açıldığından beri var.
Ben sorunun devam ettigini düşünüyorum. Dunde ayni basima geldi. Sanab 4.20 kadar siginak dolu olamaz . Imkansiz enteresan bir durum soz konusu.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

Evet yani sığınak önümde bir kere 1.5 saat bekleyip girememiştim ne içeriden 10 grup çıktı ne de 10 grup girdi. İki ya da üç grup girmiştir.
En son pankuscagiz tarafından 07 Oca 2026 14:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar