BU NOKTAYA NASIL GELİNDİ ? NE DURUMDAYIZ.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

BU NOKTAYA NASIL GELİNDİ ? NE DURUMDAYIZ.

Mesaj gönderen ofluuu »

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere adım adım yeni yönetimin yeni sunucuları duyurmasından bu yana yaşanan ve mevcut durum ve sonrasında iyileştirme faaliyet önerileri ardından da biraz sitem edip durumu toparlayıp kapatacağım.

-Öncelikle ilk olarak yeni sunucu duyurulduğunda kemik kadro hemen birbiriyle iletişime geçip yine forumda toplandı.
-Yeni sunucu duyurusundan 1 hafta sonra ise forumda artık bir şeyler değişsin nidaları yankılandı.
-Yeni yönetim oyuncuların önerilerine dikkat edeceklerini duyurunca daha çok insan çıkageldi.
-En önemli sorun olan karaköy boss kaçırma problemi için sunucu açılmasına az süre kala boss mekaniğini değiştirmeye çalıştılar fakat her yeni yenilik arkasında diğer hataları getirdi.
-Sunucu tarihi yaklaştığı için ve hakiri düzeltemediklerinden dolayı sunucuların açılmasına son gün kala akşam yayınına gelemediler ve ardından sunucuyu da ertesi gün akşama doğru açtılar.
-Sunucuları açarken karaköy boss problemini düzeltemeyeceklerini anladıkları için hızlıca karaköy haritasına erişim engeli getirdiler. Böylece daha çok vakit kazanıp çalışma fırsatı olacaktı.
-Karaköyün gelmeyecek olması insanları daha da oyuna bağladı ve bu sefer de oyunda yığılmalar başladı. Şuan 2 sunucu da ağzına kadar dolu ve grup bölgesine sağ tık yapma simülasyonu oynanıyor.

Velhasıl kelam yeni yönetim karaköy boss sorununu çözemediği için oyunu çemberlitaş olarak kısıtladı ve insanlar da buna yoğun ilgi gösterdi. En azından oyunun kapasitesini arttırıp çemberlitaş bölge sayısını da arttırın da insanlar sağ tık simüsyonu ve oyuna girmeye çalışma simülasyonunu oynamasın :relaxed:
oflu
xoflux
QFLU

Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası

Re: BU NOKTAYA NASIL GELİNDİ ? NE DURUMDAYIZ.

Mesaj gönderen ofluuu »

+Ek olarak;

Her gün neden plus paket almama rağmen oyuna girmek için bu kadar çaba sarfettiğimi kendime izah edemiyorum. Her gün oyunu kafamda bırakıyorum ve ertesi gün kendimi oyuna girerken buluyorum.

Ama kendime söz veriyorum bu konunun açılma tarihinden itibaren 1 hafta içerisinde oyunun kapasite sorunu ve grup bölgesi sorunu çözülmezse oyunu bırakıyorum.
oflu
xoflux
QFLU

Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

toplu ve detaylı bie bilgilendirme şart, yönetimin bizlerle iletişimi geliştirmesi gerek
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

toplu ve detaylı bie bilgilendirme şart, yönetimin bizlerle iletişimi geliştirmesi gerek
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
Ramires
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ramires »

ofluuu yazdı: 01 Oca 2026 22:28 +Ek olarak;

Her gün neden plus paket almama rağmen oyuna girmek için bu kadar çaba sarfettiğimi kendime izah edemiyorum. Her gün oyunu kafamda bırakıyorum ve ertesi gün kendimi oyuna girerken buluyorum.

Ama kendime söz veriyorum bu konunun açılma tarihinden itibaren 1 hafta içerisinde oyunun kapasite sorunu ve grup bölgesi sorunu çözülmezse oyunu bırakıyorum.

kitlece verilmesi gereken tepki +++
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Merhaba,

Detaylı analizin ve oyuna olan tutkun için teşekkürler. Ancak "durumu toparlayıp kapatmadan" önce bizim de bazı noktaları netleştirmemiz şart.

Öncelikle Karaköy meselesindeki tespitin ne yazık ki yanlış. Karaköy'ü "çözemediğimiz" veya "vakit kazanmak" için değil, bizzat oyuncularımızın (yani sizlerin) yoğun talebi ve "Oyunun başında bu bölge kapalı kalsın, dengeler bozulmasın" önerisine kulak verdiğimiz için kapattık. Sizi dinledik. Bu stratejik karar nedeniyle de Hakir ile ilgili planlarımızı iş listesinde bilerek alt sıralara kaydırdık.

"Sağ tık simülasyonu" dediğin Grup Bölgeleri konusuna gelince; evet yoğunluğun farkındayız. Ancak açıkça belirtmeliyiz ki; oyunun mevcut teknik yapısı gereği grup bölgeleri şu an için bu haliyle kalmak durumunda.

Bunların yanında görmezden gelinen kısımları hatırlatalım:
  • Karaköy sunucusu açılırken de yeni sunucularımızı açacağımızı duyurduğumuzda da aslında hiçbir şekilde planımızda bulunmayan Deneyim Puanı Durdurma özelliğini yoğun ısrarlarınız ve talepleriniz doğrultusunda getirdik.
  • Bazı oyuncuların çeşitli uygulamalar kullanarak diğer oyuncuların deneyimini olumsuz etkilediği Philotheos, Kara Kürk, Dev Ana, İfliss gibi bosslar için görevi olan oyunculara öncelik verecek özellikler ekledik.
  • Oyun içerisinde yıllardır maalesef birçok soruna neden olan alışveriş deneyimini kökten değiştirecek devasa düzenlemeler yaptık. ("Bu kadar sık alışveriş yapamazsınız" uyarısı aslında bir hata değil, bu düzenlemelerin bir çıktısıdır.)
  • Sunucu stabilitesini ve güvenliğini arttıracak birçok düzenleme yaptık ve önlem aldık.
Ayrıca şu an mutfakta hala test ettiğimiz bir takım iyileştirmeler mevcut. Bu testler başarıyla tamamlandığında, genel oyuncu kapasitesini tekrar değerlendirmeye alacağız.

Evet, işimiz çok ama ekip olarak oyun deneyiminizi iyileştirmek için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz.

Keyifli oyunlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön