Sizlere adım adım yeni yönetimin yeni sunucuları duyurmasından bu yana yaşanan ve mevcut durum ve sonrasında iyileştirme faaliyet önerileri ardından da biraz sitem edip durumu toparlayıp kapatacağım.
-Öncelikle ilk olarak yeni sunucu duyurulduğunda kemik kadro hemen birbiriyle iletişime geçip yine forumda toplandı.
-Yeni sunucu duyurusundan 1 hafta sonra ise forumda artık bir şeyler değişsin nidaları yankılandı.
-Yeni yönetim oyuncuların önerilerine dikkat edeceklerini duyurunca daha çok insan çıkageldi.
-En önemli sorun olan karaköy boss kaçırma problemi için sunucu açılmasına az süre kala boss mekaniğini değiştirmeye çalıştılar fakat her yeni yenilik arkasında diğer hataları getirdi.
-Sunucu tarihi yaklaştığı için ve hakiri düzeltemediklerinden dolayı sunucuların açılmasına son gün kala akşam yayınına gelemediler ve ardından sunucuyu da ertesi gün akşama doğru açtılar.
-Sunucuları açarken karaköy boss problemini düzeltemeyeceklerini anladıkları için hızlıca karaköy haritasına erişim engeli getirdiler. Böylece daha çok vakit kazanıp çalışma fırsatı olacaktı.
-Karaköyün gelmeyecek olması insanları daha da oyuna bağladı ve bu sefer de oyunda yığılmalar başladı. Şuan 2 sunucu da ağzına kadar dolu ve grup bölgesine sağ tık yapma simülasyonu oynanıyor.
Velhasıl kelam yeni yönetim karaköy boss sorununu çözemediği için oyunu çemberlitaş olarak kısıtladı ve insanlar da buna yoğun ilgi gösterdi. En azından oyunun kapasitesini arttırıp çemberlitaş bölge sayısını da arttırın da insanlar sağ tık simüsyonu ve oyuna girmeye çalışma simülasyonunu oynamasın