Emimönü dışındaki Meran, Beyazköşk sunucuları da bence hemen kapatılıp yeni sunucular açılabilir. Hem son günlerdeki Galata sunucusunda yaşanan çökmeler hem de Galata ve Babi Ali sunucusundaki sığınak kapasite yetersizlikleri giderilmiş olur. Yoksa Karaköy sunucusuna benzer biçimde bu yeni sunucuların getirdiği yoğun ilgi 1 aya kalmaz yok olacak gibi duruyor.
Şu an bu sunucularda olan, emek vermiş arkadaşlar bile bence bu kararı destekler. Benim gibi saatlerce sığınak kapısında beklemek istemediği için başlamayanlar da başlayabilir bu sayede. Zamanla oyunun akışı bölgelerden sıyrıldıkça sunucular arası transfer getirilir ve isteyenler yoğun olan sunucuya geçip klan savaşı vb. oynayabilir.
Bir iki yeni sunucu daha hemen açılabilir
- ApolloBrown
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
Re: Bir iki yeni sunucu daha hemen açılabilir
Öncelikle sunucu kapatılmasını desteklemiyorum. Çünkü ne yapılırsa yapılsın sonuç yine aynı olacaktır.ApolloBrown yazdı: ↑01 Oca 2026 22:49 Emimönü dışındaki Meran, Beyazköşk sunucuları da bence hemen kapatılıp yeni sunucular açılabilir. Hem son günlerdeki Galata sunucusunda yaşanan çökmeler hem de Galata ve Babi Ali sunucusundaki sığınak kapasite yetersizlikleri giderilmiş olur. Yoksa Karaköy sunucusuna benzer biçimde bu yeni sunucuların getirdiği yoğun ilgi 1 aya kalmaz yok olacak gibi duruyor.
Şu an bu sunucularda olan, emek vermiş arkadaşlar bile bence bu kararı destekler. Benim gibi saatlerce sığınak kapısında beklemek istemediği için başlamayanlar da başlayabilir bu sayede. Zamanla oyunun akışı bölgelerden sıyrıldıkça sunucular arası transfer getirilir ve isteyenler yoğun olan sunucuya geçip klan savaşı vb. oynayabilir.
Neden herkes Eminönü dışındakileri kapatın diyor ki bence eminönü sunucusunu kapatsınlar daha iyi olur.
Bakın Karaköy sunucusu bile şuan tenha ve kimsecikler yok bu iki sunucunun da sonu aynı şekilde olacaktır.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)