Otamatik eyşa silme
Otamatik eyşa silme
Oyun esnasında eldiven itemlerimi giyerken siliniyor yardımcı olurmusunuz. iyi oyunlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Otamatik eyşa silme
Sorunu biraz daha açar mısınız çok şaşırdım
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Oyun oynarken şifacı karakterimle zehir iyileştirme oynuyordum çantama baktıydım 1 yer boşluk var normalde çantam doluydu
sonra fark ettim diğer eldivenleri giyince onlarda silindi. Silinen eldivenler cilveli, attalus, pehlivan ve süper asit eldivendi neden ni bir türlü anlamadım oyun güncellenmesinden sonra oldu sanırım.
sonra fark ettim diğer eldivenleri giyince onlarda silindi. Silinen eldivenler cilveli, attalus, pehlivan ve süper asit eldivendi neden ni bir türlü anlamadım oyun güncellenmesinden sonra oldu sanırım.
Oyun oynarken şifacı karakterimle zehir iyileştirme oynuyordum çantama baktıydım 1 yer boşluk var normalde çantam doluydu
- zkocalioglu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Galiba ben de yaşadım. Yeni şifacı açtım j.aliden ilk itemleri aldım hepsine sağ tık yaptım ve bi de baktım ceket yok giyilmemiş.