Grup Bölgesi Sayıları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Grup Bölgesi Sayıları

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yeni açılan sunuculardaki çok malum yığılım noktalarını tahmin etmek gerçekten zor değil. İlk günler işlenmiş gümüş, zincir büyücüsü, philotheos'tur ki bunlara Karaköy dönemi çeşitli çözümler getirildi.

Grup bölgesi sayılarını arttırmak da zor olmamalı. Akşamları oyunun yarısı sığınak, migrat atıyor; bu sayı birkaç gün içinde çemberlitaş'a yönelecek. 20 gerçekten yetersiz; minimum 40 olmalı.
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Re: Grup Bölgesi Sayıları

Mesaj gönderen akif99 »

Oyunu oynamıyorum ama eminim halen aynı bug devam ediyordur. Karaköyde de bu bugdan dolayı ilk başlarda grup bölgelerinde işkence çekiyordu millet. Boss kesiminden sonra halen grup bölgesindeyken grup dağılmadan alt+f4 ile oyundan çıkan bir kişi olursa (galiba bundan kaynaklı emin değilim) o grup bölgesi kapanmıyor ve süre dolana kadar ya da oyuncu girip kendi grup bölgesinden çıkana kadar açık kalıyor. İlla ki eskiden grup bölgesinde tek başınıza kaldığınıza denk gelmişsinizdir. Yönetim belli ki bazı sorunları çözmeye çalışıyor belki bu sorun da giderilmiştir bilmiyorum ama halen devam ediyorsa bence yoğunluğun ana sebebi budur.
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ApolloBrown »

akif99 yazdı: 29 Ara 2025 01:40 Oyunu oynamıyorum ama eminim halen aynı bug devam ediyordur. Karaköyde de bu bugdan dolayı ilk başlarda grup bölgelerinde işkence çekiyordu millet. Boss kesiminden sonra halen grup bölgesindeyken grup dağılmadan alt+f4 ile oyundan çıkan bir kişi olursa (galiba bundan kaynaklı emin değilim) o grup bölgesi kapanmıyor ve süre dolana kadar ya da oyuncu girip kendi grup bölgesinden çıkana kadar açık kalıyor. İlla ki eskiden grup bölgesinde tek başınıza kaldığınıza denk gelmişsinizdir. Yönetim belli ki bazı sorunları çözmeye çalışıyor belki bu sorun da giderilmiştir bilmiyorum ama halen devam ediyorsa bence yoğunluğun ana sebebi budur.
Evet maalesef sorun bu.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Haklı bir isyan ama daha kötüsü var, bir yerden sonra herkes Çemberlitaşa yönelecek ve Çt diğerlerine göre daha uzun süren bir bölge.Düzeltilmesi şart.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

akif99 yazdı: 29 Ara 2025 01:40 Oyunu oynamıyorum ama eminim halen aynı bug devam ediyordur. Karaköyde de bu bugdan dolayı ilk başlarda grup bölgelerinde işkence çekiyordu millet. Boss kesiminden sonra halen grup bölgesindeyken grup dağılmadan alt+f4 ile oyundan çıkan bir kişi olursa (galiba bundan kaynaklı emin değilim) o grup bölgesi kapanmıyor ve süre dolana kadar ya da oyuncu girip kendi grup bölgesinden çıkana kadar açık kalıyor. İlla ki eskiden grup bölgesinde tek başınıza kaldığınıza denk gelmişsinizdir. Yönetim belli ki bazı sorunları çözmeye çalışıyor belki bu sorun da giderilmiştir bilmiyorum ama halen devam ediyorsa bence yoğunluğun ana sebebi budur.
Bunun sınırı üç kişi, alt-f4'le sadece iki kişi çıkarsa bölge yine düzelir ama evet tespit doğru. Bu yüzden bölgelerin açık kalması şu anki kaosun da en büyük sebeplerinden biri
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Kesinlikle çok haklısınız , sığınaklar için minimum 35-40 dk dışarıda sıra bekliyoruz saat kaç olursa olsun. Sayıda yetersiz fakat alt-f4 çekenler çok ciddi sayıda. Bence bölgelerin süreleri çok ciddi düşürülmeli. Mesela sığınaklar için 50 dakika son derece yeterli. Çemberlitaş için maximum 120 dk olmalı. Girecek ekipler süreyi bilerek hareket etmeli ve ona göre hazırlanmalı. En azından dışarda boş boş 5 saat bölge kapanmamış olur.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

alt+f4 çekilince bölgenin buga girme sorunu düzeldi arkadaşlar yanlış bilgi yaymayın.

Şu anda buga sokan tek problem 6 kişi o bölgedeyken oyun sunucusunun kapanması. Onun dışında f4 ile buga girme gibi bir konu yok. Bizzat denendi.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

En azından her grup bölgesi için 10 adet arttırım olmalı, adminin okuduğuna eminim yapılabiliyorsa rica ediyoruz eğer yapılamıyorsa sebebini merak ediyoruz.
Resim
esterefil
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen esterefil »

Bu kadar yığın insan saatlerce bölgelere girmeyi beklemek istemiyoruz +1
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerilim »

Grup bölgelerinde sayı artırımı yapılması kesinlikle gerekiyor. Bölge girişinde bekleyen 100 kişiyi görünce saatlerce oturup girmeyi denemektense hol bölgesinde vakit geçiriyorum :grin: Ama nereye kadar böyle gider.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön