Sorunlar sıkıntılar şikayetler, admin okuyordur mutlaka. Aklıma takılan bir konu var. Hatıram beni yanıltıyor da olabilir. En son karakterimi böyle tek tek görev peşinde tek başıma kastığımda;
1- İstihbarat Subayından sivri ada yolundaki kırmızı kobraları öldürme
2- İstihbarat Subayından Şah Kobrayı öldürme
3- Bab-ı Ali komutanından arz kale yolundaki vahşileri öldürme
Görevleri aldığımı hatırlıyorum. Şah kobra görevinin kaldırılmasının bir nedeni olmuştu sanırım bir sorun vardı. Hol geldiği dönem değişti diye hatırlıyorum bunu. Bu anımsadıklarım doğru mu? Var mı eskilerden birisi benim unuttuğum değişen şeyler de var mı konuşalım farklılık olsun.
Nerede Bu Görevler
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Danisman
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Re: Nerede Bu Görevler
https://www.istanbuloyun.com/Quests.aspxturkneferi yazdı: ↑29 Ara 2025 00:52 Sorunlar sıkıntılar şikayetler, admin okuyordur mutlaka. Aklıma takılan bir konu var. Hatıram beni yanıltıyor da olabilir. En son karakterimi böyle tek tek görev peşinde tek başıma kastığımda;
Görevleri aldığımı hatırlıyorum. Şah kobra görevinin kaldırılmasının bir nedeni olmuştu sanırım bir sorun vardı. Hol geldiği dönem değişti diye hatırlıyorum bunu. Bu anımsadıklarım doğru mu? Var mı eskilerden birisi benim unuttuğum değişen şeyler de var mı konuşalım farklılık olsun.
32 lvl mavi engerek görevi yok muydu? Ben de hatırlamıyorum
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
- Danisman
- Cin Avcısı

- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
https://www.istanbuloyun.com/Quests.aspxturkneferi yazdı: ↑29 Ara 2025 00:52 Sorunlar sıkıntılar şikayetler, admin okuyordur mutlaka. Aklıma takılan bir konu var. Hatıram beni yanıltıyor da olabilir. En son karakterimi böyle tek tek görev peşinde tek başıma kastığımda;
32 lvl mavi engerek görevi yok muydu? Ben de hatırlamıyorum
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- Kahve
Evet görevlerde bir eksiklik hissi var.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ben kızıl kobra ve şah kobra görevi hatırlamıyorum. 2007'den bu seneye uzun aralar vere vere fakat hemen hemen her dönemde çok fazla sayıda sıfırdan char kasmışımdır.
Yılan görevleri 16-17 jandarma ali, engerek ve kobra ikili.
32 lvl'da yalnızca mavi engerek vardı.
41-42'de de yeraltında yine engerek ve kobra ikili şekildeydi. (16-17 ile ön koşullu)
Vahşi öldürme görevi de belki 2008-2009 dönemi meteor ilk geldiğinde vardır ama hemen hemen 10 yıldır böyle bir görev hatırlamıyorum.
41-42'de de yeraltında yine engerek ve kobra ikili şekildeydi. (16-17 ile ön koşullu)
Vahşi öldürme görevi de belki 2008-2009 dönemi meteor ilk geldiğinde vardır ama hemen hemen 10 yıldır böyle bir görev hatırlamıyorum.
2007 den beri Eminönü sunucusunda oynuyorum
Kızıl kobra görevi hiç olmadi
vahşi görevi hiç olmadi
Sah kobra gorevi hiç olmadı
hatta 2008 mi 2009 da yonetici MaDTurK ile oyuncu soru cevap veriyordu
yönetici test te vardı galiba bu sah kobranin neden rengi diğerleriyle aynı demiştik neden görevi yok demiştik spoiler vermeyelim sürprizi bozmak istemeyiz demişti saolsun hala anlamadık sanirim hol girişi için bıraktılar ama görevi olsa çok iyi olurdu
iptal edilen gorev sanirim Rozi (suanki gizemli ajan )karakteri vardi onda bir gorev yapıyorduk onu ama ismini unuttum
tas kanat vardı kaldırıldı
tepegoz vardı kaldırıldı
birde etkinlikler vardı;)
oyunu bırakmaya zorlandığım dönemde
l
istihbarat dokümanı toplanan bir gorev gelmis yeni onu göremedim nasip olmadı
Eminönü sunucusu KrONiC
vahşi görevi hiç olmadi
yönetici test te vardı galiba bu sah kobranin neden rengi diğerleriyle aynı demiştik neden görevi yok demiştik spoiler vermeyelim sürprizi bozmak istemeyiz demişti saolsun hala anlamadık sanirim hol girişi için bıraktılar ama görevi olsa çok iyi olurdu
iptal edilen gorev sanirim Rozi (suanki gizemli ajan )karakteri vardi onda bir gorev yapıyorduk onu ama ismini unuttum
tepegoz vardı kaldırıldı
oyunu bırakmaya zorlandığım dönemde
Eminönü sunucusu KrONiC
- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sanki taş kanat ve tepegöz görevleri hala var. Ya da yanılıyor da olabilirim çok uzun süre oldu ama Karaköy'e başladığımda yapmıştım diye hatırlıyorum.Kronic yazdı: ↑29 Ara 2025 04:35 2007 den beri Eminönü sunucusunda oynuyorum
vahşi görevi hiç olmadi
tepegoz vardı kaldırıldı
oyunu bırakmaya zorlandığım dönemdel
Eminönü sunucusu KrONiC
Şah Kobra görevini hafızam beni yanıltıyor veya kandırıyor olabilir ama sanki böyle bir görev vardı grup yapıp kesiyorduk yine yanılıyor olabilirim tabii bu çok eski bir anı gibi çünkü
Fakat meteor zaten sonradan gelen bölge yani 39 seviye ile birlikte aktif oldu yani o dönemlerden arkadaşlar da hatırlayabilir sanki şah için görev var grup vbg. şeyler görüyorduk bölge sohbet kanalında ama tamamen anı 20 yıla yakın olmuş...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
betada 800 adet tas kanat derisi istiyordu 20 ye düşürüldü eski koleksiyoncularin gozdesiydi tas kanat derisi ödül şahısların ismi efsun olarak verildi
tepegoz eskiden 1 tane vardı labirent girişinde 1. durak yolundaki philotheos heykelinin dibinde duruyordu kanatma skill i yoktu sonradan kayboldu tepegozler eminonunun bir cok bölgesinde ortaya çıktı etkinlikte 10 anfi elmasi getirene ozamanin en değerli silahı mev meteor tipi altin pala verildi (itemi yanlis hatirliyor olabilirim) bir cok kisi yapti aslinda ikv ilk bug lari o dönemde yasadi ve oyuncular bunu kesfetti suanki supercan sandalinin dibine düşerdi bir tane kesebilecek icin 3 grup adam dalardı anlamsizca
bunlar sınırlı süreli etkinliklerdi
39 lwl meteor pack geldi tas kanatlar adada gorev olarak standart gorev oldu
(İlk hile bu pack ta ortaya çıktı (gozluk vb. ) )
49 da pack inda gorev olarak tekrar anfikalator elması gorevi ortaya çıktı ancak 20 adet istendi standart gorev oldu
yanlış hatırlıyorsam affola çok zaman geçti
tepegoz eskiden 1 tane vardı labirent girişinde 1. durak yolundaki philotheos heykelinin dibinde duruyordu kanatma skill i yoktu sonradan kayboldu tepegozler eminonunun bir cok bölgesinde ortaya çıktı etkinlikte 10 anfi elmasi getirene ozamanin en değerli silahı mev meteor tipi altin pala verildi (itemi yanlis hatirliyor olabilirim) bir cok kisi yapti aslinda ikv ilk bug lari o dönemde yasadi ve oyuncular bunu kesfetti suanki supercan sandalinin dibine düşerdi bir tane kesebilecek icin 3 grup adam dalardı anlamsizca
bunlar sınırlı süreli etkinliklerdi
39 lwl meteor pack geldi tas kanatlar adada gorev olarak standart gorev oldu
(İlk hile bu pack ta ortaya çıktı (gozluk vb. ) )
49 da pack inda gorev olarak tekrar anfikalator elması gorevi ortaya çıktı ancak 20 adet istendi standart gorev oldu
yanlış hatırlıyorsam affola çok zaman geçti
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
turkoxHAMSTER yazdı: ↑29 Ara 2025 02:21 Ben kızıl kobra ve şah kobra görevi hatırlamıyorum. 2007'den bu seneye uzun aralar vere vere fakat hemen hemen her dönemde çok fazla sayıda sıfırdan char kasmışımdır.
Kızıl ve Şah Kobra görevleri yoktur.
Lakin sizin belirttiğiniz gibi görevler mevcuttur.
41-42 bağlantısı 16-17 görevleri sizin dediğiniz gibi bağlantılı görevlerdir.
Çok iyi hatırlayıp paylaşmışsınız.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Dokümanı sen dedikten sonra hatırladım. 2010lu yıllarda yansıtan kişiler oluyordu eskiden vardı falan diyorlardı. Dokümanın tutarı vardı yanlış hatırlamıyorsam yada birisi bana 1m gibi bir tutara satmıştı oyunda kalmamıştı o zamanlar. Süs olsun diye çantama almıştım. Kenarı kıvrık kağıt gibi bir şeydi ikonu. Birde benim şah kobra görevi olarak hatırladığım sanırım senin bahsettiğin görevi neden yok muhabbetiydi. Sanki anlattığın şeye tanık olup üzerine düşünmüştüm. O dönem hol olacağını bilmeden şah kobranın önündeki girişten bir yere gidiş açılabileceği teorileri dolaşıyordu forumda. HollyShıt olması lazım o dönem çok araştırır ve konular açardı hikaye ile alakalı. Vahşi görevi ise aklıma 3 adet gibi absürt bir sayı olarak kaldı. Üzerine düşününce anımsar gibi oldum yüzük muhabbeti vardı sanırım yüzük düşüyordu bunlardan emin misin vahşi görevi olmadığından. Onu birisine teslim ediyorduk sanki.Kronic yazdı: ↑29 Ara 2025 04:35 2007 den beri Eminönü sunucusunda oynuyorum
vahşi görevi hiç olmadi
tepegoz vardı kaldırıldı
oyunu bırakmaya zorlandığım dönemdel
Eminönü sunucusu KrONiC