Gruptayken Sadece İlk Vurana İtem Düşmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
olbingo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Gruptayken Sadece İlk Vurana İtem Düşmesi

Mesaj gönderen olbingo »

Grupta olmamıza rağmen sadece ilk vurana item düşmesi çok sıkıntı bir olay. Oyunun başlarında şifacıların para kasması imkansızlaşıyor. Şifacı oynuyorum 50 lvl'a geldim ama çantam bir kere bile dolmadı.
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Re: Gruptayken Sadece İlk Vurana İtem Düşmesi

Mesaj gönderen Danisman »

Gerçekten büyük bir sorun. Yetkililerden açıklama yok. Hem de 18. Yıldönümünde.
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Gerçekten büyük bir sorun. Yetkililerden açıklama yok. Hem de 18. Yıldönümünde.
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)

• Kahve
Kullanıcı avatarı
olbingo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen olbingo »

Bu sorunun acilen çözülmesi lazım. Özellikle hol aşamasına geçildiğinde büyük sıkıntı şifacılar için.
esterefil
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen esterefil »

Kendine ait olmayan bir torbanın da orda durması aşırı sinir ediyor. Düzenleme şart +1

>ESTUPINAN
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı

esterefil yazdı: 26 Ara 2025 14:36 Kendine ait olmayan bir torbanın da orda durması aşırı sinir ediyor. Düzenleme şart +1

>ESTUPINAN
Kim bilir içinde neler var diyor insan.

• Kahve
mustafa55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mustafa55 »

bu item size ait değil denen torbaların içinde yüksek ihtimalle güncelleme sonrası oluşan mühür kolye yüzükleri mevcut onların olduğu torbaları kilitlemişler çünkü açıldığı günden beri galata serverında 15 kişilik ekip olarak oynuyoruz gruplu veya grupsuz bir şekilde aldığımız hiçbir torbadan tek item çöp kolye yüzük alan görmedim
Gündüz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gündüz »

mustafa55 yazdı: 26 Ara 2025 17:03 bu item size ait değil denen torbaların içinde yüksek ihtimalle güncelleme sonrası oluşan mühür kolye yüzükleri mevcut onların olduğu torbaları kilitlemişler çünkü açıldığı günden beri galata serverında 15 kişilik ekip olarak oynuyoruz gruplu veya grupsuz bir şekilde aldığımız hiçbir torbadan tek item çöp kolye yüzük alan görmedim
Yeni sunucularda değil diğer sunucularda da aynı sorun var yüzükle alakalı değil gibi.
Kullanıcı avatarı
olbingo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen olbingo »

Gündüz yazdı: 26 Ara 2025 17:06
mustafa55 yazdı: 26 Ara 2025 17:03 bu item size ait değil denen torbaların içinde yüksek ihtimalle güncelleme sonrası oluşan mühür kolye yüzükleri mevcut onların olduğu torbaları kilitlemişler çünkü açıldığı günden beri galata serverında 15 kişilik ekip olarak oynuyoruz gruplu veya grupsuz bir şekilde aldığımız hiçbir torbadan tek item çöp kolye yüzük alan görmedim
Yeni sunucularda değil diğer sunucularda da aynı sorun var yüzükle alakalı değil gibi.
Bir sunucuda yapılan değişiklik her sunucuda yapılıyor. Bir sunucuya özel değişiklik diye bir şey yok maalesef.

Evet hiç takı düşmemesi benim de dikkatimi çekti ama torbanın içinde takı olup olmaması farketmiyor. Grupta da olsan tek de olsan sadece slota ilk vurana item düşüyor. Büyücüler rahatlıkla para kasabilirken şifacılar örs parası sıkıntısına girecek yakında.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

olbingo yazdı: 28 Ara 2025 17:47 Bir sunucuda yapılan değişiklik her sunucuda yapılıyor. Bir sunucuya özel değişiklik diye bir şey yok maalesef.
dostum daha yeni galata babı ali sunucularına özel karaköye geçişler kapatıldı , nato kafa nato mermer şu saçmalığı dilden dile aranızda dolaştırıyor musunuz hala

“Genel Etkileşim” sayfasına dön