Bab-i Ali Sunucu İlk Ejderi Invaders Farkıyla / xSTALLONEx
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bab-i Ali Sunucu İlk Ejderi Invaders Farkıyla / xSTALLONEx
hayırlı olsun gardaş, ben de galata sunucunda dün çar açtım. orada da winterlardan biri ejder asalı geziyordu. hızlarınıza ve heyecanınıza hayran kaldık ama bu kadar kaptırmayın yine de.
- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
o değil de boşa uğraşıyor millet , yakında kk'ye geçişler açılınca bunların hepsi çöp olacak
- ApolloBrown
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yeni sunucuların hangi noktasında hangi emeği vereceğimi bir türlü kararlaştıramıyorum. Nereden tutsan elinde kalıyor. En basitinden şu exp takısı mevzusu nedeniyle slotlardan örs parası bile çıkaramıyorsun.hattihumayun yazdı: ↑27 Ara 2025 18:38 o değil de boşa uğraşıyor millet , yakında kk'ye geçişler açılınca bunların hepsi çöp olacak![]()
- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
aynen öyle hocam , yüzlerce defa kenan gireceksin junon gireceksin takı düşürmeye çalışacaksın 1-2 hafta sonra yönetim kk'ye geçişler açıldı hadi geçin diyecek hop yüzlerce defa günlerce kestiğin kenandan aldığın takıyı karaköydeki 50 lv milisler bile daha iyisini atacak durum böyleyken açıkçası şuan galata babı alide verilen emeklerin hepsi beyhude geliyorApolloBrown yazdı: ↑27 Ara 2025 19:17Yeni sunucuların hangi noktasında hangi emeği vereceğimi bir türlü kararlaştıramıyorum. Nereden tutsan elinde kalıyor. En basitinden şu exp takısı mevzusu nedeniyle slotlardan örs parası bile çıkaramıyorsun.hattihumayun yazdı: ↑27 Ara 2025 18:38 o değil de boşa uğraşıyor millet , yakında kk'ye geçişler açılınca bunların hepsi çöp olacak![]()
- astalanbebek05
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Senelerdir oynadığımız oyun herşeyin sonu aynı yere çıkıyor herkes bunun farkında belki daha iyiye gidecek belki dahada kötü olacak ama her zaman ilk günki heyecan ile oyunu oynuyoruz o menekşeleri çekerken,kadimi keserken asa basmanın sevincini yaşarken sene 2009 daki çığlık atışlarımız gibiydi önemli olanda bu değil mi aslında bu oyun kaç yaşına gelirse gelsin,biz kaç yaşına gelirsek gelelim 10 yıl sonunda yeni bir sunucu açsalar orada da ilk ejderi basan biz olsak, 2009daki çocukluğumda attığım çığlığı 40 yaşında da atarım ve bu fırsatları bize tanıyan yönetimede tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim
Bir Şeyler Bildiğini Sanıyorsun Ama Hiç Birşey BİLMİYORSUN!
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tantuni
Kesinlikle katılıyorum. Önemli olan oyunun zevkini çıkarabilmek. Yeni sunucuya yeni başladım ben. Karakterim gereği hiç bir zaman rekabetçi olmadım. Kalabalığı da hiç sevmem. Şu an eö tarafı baya bi boş. Rahat rahat kasıyorum. 18 yıl önce ne hissediyorsam şu anda da onu hissediyorum. Keşke komutan'ın oraya yine taşkanatlar saldırsa ; yine 1000 tane taşkanat derisi toplasak ; böyle etkinlikler olsa...astalanbebek05 yazdı: ↑27 Ara 2025 20:45 Senelerdir oynadığımız oyun herşeyin sonu aynı yere çıkıyor herkes bunun farkında belki daha iyiye gidecek belki dahada kötü olacak ama her zaman ilk günki heyecan ile oyunu oynuyoruz o menekşeleri çekerken,kadimi keserken asa basmanın sevincini yaşarken sene 2009 daki çığlık atışlarımız gibiydi önemli olanda bu değil mi aslında bu oyun kaç yaşına gelirse gelsin,biz kaç yaşına gelirsek gelelim 10 yıl sonunda yeni bir sunucu açsalar orada da ilk ejderi basan biz olsak, 2009daki çocukluğumda attığım çığlığı 40 yaşında da atarım ve bu fırsatları bize tanıyan yönetimede tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim

- VicTorY
- Demirci Çırağı

Vay be Astalan ismini görünce geçmişe gittim güzel köşk intikam loncası 
Sarahxxintikam dan selamlar
Hayırlı olsun.
Sarahxxintikam dan selamlar
Hayırlı olsun.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
- zkocalioglu
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
Sunucunun açıldığınan bu yana gece gündüz süren uğraşlı maden çekimini ve sembolleri tamamladık nihayet ejder asamızı ürettik. Loncada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. İlk olmasa da top 10'a girmiştir diye düşüyorum
Asar'ın Evlatları

Asar'ın Evlatları