YENİ SUNUCU AÇILDI. AMA!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

YENİ SUNUCU AÇILDI. AMA!

Mesaj gönderen bugra333 »

Yeni güzel 2 sunucu açtınız elinize sağlık teşekkür ederiz ama bazı buglar var. Örnek takı düşmemesi, paketlerin açılmaması, isim değişikliği yaparken ı harfinin i olması gibi gibi ve oyuncular olarak defalarca bildirdik. En azından farkındayız veya üstünde çalışıyoruz gibisinden insanları bilgilendirseniz iyi olacak ikvadmin.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
DadasBey
İskele Babası
İskele Babası

Re: YENİ SUNUCU AÇILDI. AMA!

Mesaj gönderen DadasBey »

Doğrudur bende fark ettim yeni sunucuda ki hataları bu konuda inşallah kısa zamanda çözüm bulurlar.
Başlangıç: 08 Haziran 2007

SavaşçıBüyücüŞifacı
DaDaşBeyDaDasBeyDaDasBeyII[/b]

Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen bugra333 »

DadasBey yazdı: 27 Ara 2025 00:52 Doğrudur bende fark ettim yeni sunucuda ki hataları bu konuda inşallah kısa zamanda çözüm bulurlar.
Valla kötü ve kırıcı konuşmak istemiyorum ama ikv adminden cevapta gelmiyor en son forumda açılış günü vardı
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Thestory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Thestory »

bugra333 yazdı: 27 Ara 2025 01:15
DadasBey yazdı: 27 Ara 2025 00:52 Doğrudur bende fark ettim yeni sunucuda ki hataları bu konuda inşallah kısa zamanda çözüm bulurlar.
Valla kötü ve kırıcı konuşmak istemiyorum ama ikv adminden cevapta gelmiyor en son forumda açılış günü vardı
Her şeyden haberleri var, dün gece oyuna gelip kontrol bile yaptılar. Bekleyelim sadece.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

Thestory yazdı: 27 Ara 2025 01:41
bugra333 yazdı: 27 Ara 2025 01:15
Her şeyden haberleri var, dün gece oyuna gelip kontrol bile yaptılar. Bekleyelim sadece.
İletişim sorununu çözmeleri gerek en kısa sürede. Çoğu insanın bunlardan haberi yok :( sorularımıza da net yanıtlar gerekli..
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve

“Genel Etkileşim” sayfasına dön