Kötü söz filtresi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)

Re: Kötü söz filtresi hk.

Mesaj gönderen Alicavus »

Hunxemrehan yazdı: 24 Ara 2025 20:47 Şu kötü söz filtresini neden getirdiniz arkadaş Allah aşkına ya :unamused: Adam bana bir şey soruyor cevap yazıyorum gitmiyor, tekrar değiştirip yazıyorum yine gitmiyor. Ya arkadaşlar Allah Peygamber aşkına siz söyleyin bari, bu filtre geldiğinden beri doğru düzgün iletişim kurabilen var mı ya? Kelime kelime yazıp göndermekten oyun whatsapp chat'ine döndü ya. Bi ticaret yapıcam ben yazana kadar adam itemi başkasına sattı kardeşim ya.
Ben bu sebepten dolayı hiç kimse ile yazışmıyorum B-) B-)
Normal konuşmayı bile * * * * * * * * * * gibi boşluklarla yazarak açıklamaya çalışıyoruz :') :')
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen scorper »

Hunxemrehan yazdı: 24 Ara 2025 20:47 Şu kötü söz filtresini neden getirdiniz arkadaş Allah aşkına ya :unamused: Adam bana bir şey soruyor cevap yazıyorum gitmiyor, tekrar değiştirip yazıyorum yine gitmiyor. Ya arkadaşlar Allah Peygamber aşkına siz söyleyin bari, bu filtre geldiğinden beri doğru düzgün iletişim kurabilen var mı ya? Kelime kelime yazıp göndermekten oyun whatsapp chat'ine döndü ya. Bi ticaret yapıcam ben yazana kadar adam itemi başkasına sattı kardeşim ya.
ALLAH KİTAP AŞKINA İKV ADMİN ŞU YAPAY ZEKAYI ÇETTEN KALDIRIN KİM NE KÜFÜR EDİYORSA ETSİN BAN YESİN KONUŞAMIYORUZ DC DESEN ZATEN YASAKLI KALDIRIN KARDEŞİM SUNU RAHAT RAHAT SOHBET EDEK YAV
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

scorper yazdı: 25 Ara 2025 09:52
ALLAH KİTAP AŞKINA İKV ADMİN ŞU YAPAY ZEKAYI ÇETTEN KALDIRIN KİM NE KÜFÜR EDİYORSA ETSİN BAN YESİN KONUŞAMIYORUZ DC DESEN ZATEN YASAKLI KALDIRIN KARDEŞİM SUNU RAHAT RAHAT SOHBET EDEK YAV
Keşke..
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants
Discord: https://discord.gg/m

Mesaj gönderen WusTy »

Evet, bizde lonca olarak bu konuda diğer herkes gibi aynı fikirdeyiz.
Eğer yeterli donanımda çalışmayacak ise bu fonksiyon, tamamen kapatılsın ve kötü davranışları biz eskisi gibi engelleyerek ve şikayet ederek savuşturalım.
Gerçekten oyun içi iletişim kurmak çok zor seviyede şu anda.
KARAKÖY & BÂB-I ÂLİ (Since 2025)
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ (Since 2014)
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM (Since 2009)
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

Resim
Kullanıcı avatarı
olbingo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen olbingo »

Kesinlikle kaldırılması gereken bir filtre
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Empatie yazdı: 24 Ara 2025 21:29 Kelime dağarcığım genişledi. Sesli harfleri kullanmadan derdimi anlatıyorum. Lise yıllarındaki sms günlerime döndüm. Allah rızası için bir çözüm
Hocam lisede bu kadar seri kullanmak zorunda kalmadık ':)
Ayrıca İKVAdmin, biz nostalji istiyoruz derken oyunun 2010 lardaki güzel yıllarını kastetmiştik. Liseli gibi yazışmayı değil ;)
Şaka bir tarafa lütfen kaldırın bu filtreyi.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram

“Genel Etkileşim” sayfasına dön