Lonca Puanı Hakkında ( İKVAdmin Bakarsanız Sevinirim )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Lonca Puanı Hakkında ( İKVAdmin Bakarsanız Sevinirim )

Mesaj gönderen yeCs »

Sevgili İKVAdmin ;

Uzun zaman sonra forumda yetkili birinin, kullanıcılarla iletişime geçtiğini gördük. Öncelikle teşekkür ederiz. Oyuncuların sizden bir talebi var.

İnsanlar yeni sunucularda, sisteme yeni eklenen takıları kullanarak exp almayı durdurabiliyor. Bu çok güzel bir özellik. Benim gibi nostalji item setleri dizmeye çalışan oyuncular için de çok kullanışlı bir yenilik oldu.

Bunca yıldır koleksiyon olarak kullandığım 29-39 lvl hesaplarımla artık oynayabiliyorum.

Acaba bu takıların sadece exp puanını engellesini, lonca puanını engellememesini sağlayabilir misiniz?

Bunu yaparsanız tüm bölgelerde canlanma olacağına eminim. Fare kesen 1 lvl karakter, 20 tecrübe puanı almasın ama 20 lonca puanı alsın. Kime ne zararı var ki?

Umarım konuya gelip fikirlerinizi belirtirsiniz. Birçok oyuncuya motivasyon olur. Teknik altyapısının da zor olduğunu düşünmüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Lonca Puanı Hakkında ( İKVAdmin Bakarsanız Sevinirim )

Mesaj gönderen diltemiz »

yeCs yazdı: 25 Ara 2025 14:13 Sevgili İKVAdmin ;

Uzun zaman sonra forumda yetkili birinin, kullanıcılarla iletişime geçtiğini gördük. Öncelikle teşekkür ederiz. Oyuncuların sizden bir talebi var.

İnsanlar yeni sunucularda, sisteme yeni eklenen takıları kullanarak exp almayı durdurabiliyor. Bu çok güzel bir özellik. Benim gibi nostalji item setleri dizmeye çalışan oyuncular için de çok kullanışlı bir yenilik oldu.

Bunca yıldır koleksiyon olarak kullandığım 29-39 lvl hesaplarımla artık oynayabiliyorum.

Acaba bu takıların sadece exp puanını engellesini, lonca puanını engellememesini sağlayabilir misiniz?

Bunu yaparsanız tüm bölgelerde canlanma olacağına eminim. Fare kesen 1 lvl karakter, 20 tecrübe puanı almasın ama 20 lonca puanı alsın. Kime ne zararı var ki?

Umarım konuya gelip fikirlerinizi belirtirsiniz. Birçok oyuncuya motivasyon olur. Teknik altyapısının da zor olduğunu düşünmüyorum.
Katılıyorum böyle bir düzenleme olursa çok iyi olur ayrıca kolye ve yüzük olarak gelen Tecrübe Mührü itemleri gözlük olarak gelirse hasar puanı kaybetmemiş oluruz. IKVAdmin'in okuduğunu düşünüyorum.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence eninde sonunda gelecek bu
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

diltemiz yazdı: 25 Ara 2025 19:27 Katılıyorum böyle bir düzenleme olursa çok iyi olur ayrıca kolye ve yüzük olarak gelen Tecrübe Mührü itemleri gözlük olarak gelirse hasar puanı kaybetmemiş oluruz. IKVAdmin'in okuduğunu düşünüyorum.
tecrübe mührü için ayrı bir eşya slotu açılmalı ya da tılsım slotuna takılmalı , bunların hiçbiri olmuyorsa en kötü ihtimal gözlük olarak gelmeli zaten kıt kadar hasarımız var 200 hasarla dolaşıyoruz yüzük de takarsak iyice hasar düşüyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön