Her Yer Makro

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Healersol
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Her Yer Makro

Mesaj gönderen Healersol »

Videoyu Daha Sımdı Cektım Makro Acmıs Takılıyor Arkadas Yasak Olmasına Ragmen İsmi: Peceasx Loncası:Mahalle Bizim Eleman Video da Mevcut [YouTube]https://youtu.be/yniHuOtVux4[/YouTube] Ben Vuruyorum O Kesıyor :')
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Her Yer Makro

Mesaj gönderen Gerilim »

Makro açanlar kesinlikle kalıcı olarak banlanmalıdır, küçük cezalar verilmemeli ki caydırıcı olsun ve denemesinler bile. Oynama hevesimizi ciddi derecede düşürüyor.
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

Nasıl anlıyorsunuz hocam
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

Nasıl anlıyorsunuz hocam
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve
Kullanıcı avatarı
Healersol
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Healersol »

Danisman yazdı: 24 Ara 2025 16:25 Nasıl anlıyorsunuz hocam
video da gorunuyor ben vuruyorum yaratıga o kesıyor benım yerıme kudretı dolu ama med acıyor oturuyor hareketler hep aynı makroya bırakmıs gıtmıs
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Şimdi bu arkadaşların hepsinin nickleri takip altında ve kaydedildi. Birden ansızın "tüm sunuculardan" neden 999 ban yedik diye destekten yazdıklarında mesajlarına yanıt dahi verilmeyecek. Müsamaha gösterilmeyeceğine ikna olmadılar diye düşünüyoruz. İkna olurlar yakında.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

IKVAdmin yazdı: 24 Ara 2025 16:34 Şimdi bu arkadaşların hepsinin nickleri takip altında ve kaydedildi. Birden ansızın "tüm sunuculardan" neden 999 ban yedik diye destekten yazdıklarında mesajlarına yanıt dahi verilmeyecek. Müsamaha gösterilmeyeceğine ikna olmadılar diye düşünüyoruz. İkna olurlar yakında.
Başkan neredesin ya gözümüz yollarda kaldı. ':) . Foruma yazılan hatalara ne zaman fix gelecek.
Resim
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gerilim »

IKVAdmin yazdı: 24 Ara 2025 16:34 Şimdi bu arkadaşların hepsinin nickleri takip altında ve kaydedildi. Birden ansızın "tüm sunuculardan" neden 999 ban yedik diye destekten yazdıklarında mesajlarına yanıt dahi verilmeyecek. Müsamaha gösterilmeyeceğine ikna olmadılar diye düşünüyoruz. İkna olurlar yakında.

Harikasınız, kuralsızlık ve ahlak dışı davranıslari normal sayan şahısları katı cezalar dışında durdurmak imkansız. 3 IQ ile en akıllı kendilerini sanıyorlar maalesef.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Hocam şu tecrübe mührü takılarda, lonca puanı gelmesi gerekmiyor mu ya? Takıyı takıp item kasıyorum labirentte 29 lvl karakterimle, biraz da lonca puanı gelse daha eğlenceli olur. Kuru kuruya item kasmak sıkıyor bir süre sonra.

Yapmak çok mu zor acaba? Bi hedef olur, aksiyon olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Swag
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Mesaj gönderen Swag »

yeCs yazdı: 24 Ara 2025 21:21
Hocam şu tecrübe mührü takılarda, lonca puanı gelmesi gerekmiyor mu ya? Takıyı takıp item kasıyorum labirentte 29 lvl karakterimle, biraz da lonca puanı gelse daha eğlenceli olur. Kuru kuruya item kasmak sıkıyor bir süre sonra.

Yapmak çok mu zor acaba? Bi hedef olur, aksiyon olur.
Bu düşük level efsunlar kaç levelda bir değişiyor? Diyelim ki ben 1-29 arasında olan tüm max hasar itemlarını kasmak istiyorum. 1 level fare, 5 level cin tarzı 5 level atlaya atlaya mı gitmek gerekiyor?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön