Kötü söz filtresi hk.
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Kötü söz filtresi hk.
Şu kötü söz filtresini neden getirdiniz arkadaş Allah aşkına ya
Adam bana bir şey soruyor cevap yazıyorum gitmiyor, tekrar değiştirip yazıyorum yine gitmiyor. Ya arkadaşlar Allah Peygamber aşkına siz söyleyin bari, bu filtre geldiğinden beri doğru düzgün iletişim kurabilen var mı ya? Kelime kelime yazıp göndermekten oyun whatsapp chat'ine döndü ya. Bi ticaret yapıcam ben yazana kadar adam itemi başkasına sattı kardeşim ya.
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

Re: Kötü söz filtresi hk.
Yönetimin çözmesi gereken ilk önemli sorun bu. Gönüllü destek takımını yeniden kurup sohbeti özgürleştirebilirsiniz.
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
30 dakika boyunca tüm değerlerime hakaret edilse filtresinin bende açtığı mental hasarı veremez. TİKSİNİYORUMHunxemrehan yazdı: ↑24 Ara 2025 20:47 Şu kötü söz filtresini neden getirdiniz arkadaş Allah aşkına yaAdam bana bir şey soruyor cevap yazıyorum gitmiyor, tekrar değiştirip yazıyorum yine gitmiyor. Ya arkadaşlar Allah Peygamber aşkına siz söyleyin bari, bu filtre geldiğinden beri doğru düzgün iletişim kurabilen var mı ya? Kelime kelime yazıp göndermekten oyun whatsapp chat'ine döndü ya. Bi ticaret yapıcam ben yazana kadar adam itemi başkasına sattı kardeşim ya.
- Danisman
- Cin Avcısı

- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Evet bu konu hakkında da hicbir aksiyon alınmıyor. Boşluk bıraka bıraka bir seyler yazıyorum. Aşırı sinir bozucu. İşlevsiz olan bu şeyin kaldırılması gerek. Chat raporlarına gerekirse ben gönüllü olurum incelerim ne diyim 
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
- Danisman
- Cin Avcısı

Evet bu konu hakkında da hicbir aksiyon alınmıyor. Boşluk bıraka bıraka bir seyler yazıyorum. Aşırı sinir bozucu. İşlevsiz olan bu şeyin kaldırılması gerek. Chat raporlarına gerekirse ben gönüllü olurum incelerim ne diyim 
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- Kahve
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Mutlakguven yazdı: ↑24 Ara 2025 21:0430 dakika boyunca tüm değerlerime hakaret edilse filtresinin bende açtığı mental hasarı veremez. TİKSİNİYORUMHunxemrehan yazdı: ↑24 Ara 2025 20:47 Şu kötü söz filtresini neden getirdiniz arkadaş Allah aşkına yaAdam bana bir şey soruyor cevap yazıyorum gitmiyor, tekrar değiştirip yazıyorum yine gitmiyor. Ya arkadaşlar Allah Peygamber aşkına siz söyleyin bari, bu filtre geldiğinden beri doğru düzgün iletişim kurabilen var mı ya? Kelime kelime yazıp göndermekten oyun whatsapp chat'ine döndü ya. Bi ticaret yapıcam ben yazana kadar adam itemi başkasına sattı kardeşim ya.
Ahaha valla mükemmel yorum. Tam olarak katılıyorum dediğine. Biri küfür edince engelliyordum bitiyordu.
Şimdi birine bir şey yazacağım sürekli filtreye takılıyor. Bir mesajı 7 kez yazmak durumunda kalıyorum :d
Mesela yazmak kelimesini yazamıyorsun. Ak geçiyor diye. Ne kadar saçma

- Empatie
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Dayofdeath
- Discord: BayBarlas
Kelime dağarcığım genişledi. Sesli harfleri kullanmadan derdimi anlatıyorum. Lise yıllarındaki sms günlerime döndüm. Allah rızası için bir çözüm
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI
2025 - 2026 Bab-ı Ali
|BaRLaSI
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI
2025 - 2026 Bab-ı Ali
|BaRLaSI
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Boşluk bırakmayı geç bugün Olgunn modeli eldiveni yansıtmama izin vermedi.
- Danisman
- Cin Avcısı

Şaka gibi
- Kahve
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

hahahahaha bu çok iyiymiş ben saat 12 yazamadım 12'yi kabul etmedi