Merhaba çeşitli sorunları söylemek istiyorum:
- Oyunun forum sitesi google'da gözükmüyor. Merak eden birisinin siteye ulaşması çok zor. Alan adını bilmeli ya da ana siteden geçmeli.
- Forum sitesinde mesajlar çok zor paylaşılıyor. Ya gitmiyor ya iki kere gidiyor çok yorucu.
- Oyunun ana sitesi istanbuloyun'a ben dahil çoğu kişi ev interneti üzerinden erişemiyor mesela VPN kullanarak siteye giriyorum.
- Oyundaki yenilikler ve gelişmeler paylaşılmıyor, forumda daha fazla resmi başlık açılmalı. Nedense uzunca zamandır yıllardır oyun ekibi bu konuda çok kötü. Herkes her şeyi tahmin ediyor, spekülasyonlara izin vermeyip duyurular yapsanız bizleri haberdar etseniz soruları yanıtlasanız nasıl olur?
- Oyunda alt tab atınca çökme oluyor
- Oyuna ait mail ve telefon adreslerimizi değiştiremiyoruz mesela ben hala mynet kullanıyorum. Çok güvensiz.
- Fps kilidini kaldırmak için ekstra işlemler yapmamız gerekiyor, f10 ya da f11 ile düzeltince sesler bozuluyor. İstemciye ve oyun ayarlarına düzenlemeler gelebilir.
- Gruplarda kutu ve para sorunu var biliyorsunuz.
- Oyunda Chat kısmından konuşurken mesela "Teşekkürler" falan yazıyorum mesajım gitmiyor uyarı alıyorum. "İyi Akşamlar" bile yazamıyorum. Sakıncalı mesaj uyarısı alıyorum, bu çok çok yorucu. Korkarak yazıyorum boşa yazıyor gibi hissediyorum. Bu sorun hakkında da acil bir çözüm gerek.
- Oyun istemcisi duyuruları çok eski, sosyal medya üzerinden hiçbir paylaşım yok, discord kanalında yönetici bile yok. Aksiyon alınmalı.
- Çıkan sorunlarda ve gelişmelerde yönetim/ekip duyuru yapmakta biraz yetersiz, daha fazla duyuru/haber olmalı. Daha şeffaf bir anlayış gelmeli. Daha fazla açıklama gerekli. Lütfen dikkate alın.
Desteğe Attığım Mesaj
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Desteğe Attığım Mesaj
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Re: Desteğe Attığım Mesaj
Amaç nedir bilmiyorum ama forum bilerek sonuçlarda gizlenmiş.
Site kodlarında sayfayı indexleme yazıyor :
Site kodlarında sayfayı indexleme yazıyor :
meta name="robots" content="noindex, nofollow"
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Evet mesela bunlar hakkında da hiçbir açıklama yok, ben de oyuna hevesle başladım fakat bunlar hep aklımda soru işareti oluşturuyor. Anlamlandıramıyorum..
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Evet mesela bunlar hakkında da hiçbir açıklama yok, ben de oyuna hevesle başladım fakat bunlar hep aklımda soru işareti oluşturuyor. Anlamlandıramıyorum..
- trexi
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Discord: trexi#0001
Ben yazınca böyle cevap aldım
IKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 19:49Hacker boyyy.trexi yazdı: ↑22 Ara 2025 19:45Birde bizim gibi oyunda değilde forumda takılanların isteğini yerine getirseniz çok mükemmel olacak. Forum sitesi google da hiçbir şekilde gözükmüyor.IKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 19:21Evet umursuyoruz. Fazlaca umursuyoruz hem de. Kimseyi de hayal satan sözlerle de ikna etme motivasyonunda değiliz. Sözle değil eylemlerle bunu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Aldığımız ve alacağımız aksiyonlarla da zamanla dahasını yapmaya gayret edeceğiz. Müsadenizle sunucuları yetiştirmemiz gerekiyor.
İhtimal olarak noindex geliyor aklıma.
yada robots.txt yi sildiniz yanlışlıkla![]()
![]()
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Evet bu yanıtı da gördüm de elle tutulur bi dönüş olmamış yine
güzel bi bilgilendirme olmalı.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Çok kıymetli fikirler müsadenle bir sonraki içeriğimde paylaşıyorum..Danisman yazdı: ↑24 Ara 2025 10:07 Merhaba çeşitli sorunları söylemek istiyorum:
- Oyunun forum sitesi google'da gözükmüyor. Merak eden birisinin siteye ulaşması çok zor. Alan adını bilmeli ya da ana siteden geçmeli.
- Forum sitesinde mesajlar çok zor paylaşılıyor. Ya gitmiyor ya iki kere gidiyor çok yorucu.
- Oyunun ana sitesi istanbuloyun'a ben dahil çoğu kişi ev interneti üzerinden erişemiyor mesela VPN kullanarak siteye giriyorum.
- Oyundaki yenilikler ve gelişmeler paylaşılmıyor, forumda daha fazla resmi başlık açılmalı. Nedense uzunca zamandır yıllardır oyun ekibi bu konuda çok kötü. Herkes her şeyi tahmin ediyor, spekülasyonlara izin vermeyip duyurular yapsanız bizleri haberdar etseniz soruları yanıtlasanız nasıl olur?
- Oyunda alt tab atınca çökme oluyor
- Oyuna ait mail ve telefon adreslerimizi değiştiremiyoruz mesela ben hala mynet kullanıyorum. Çok güvensiz.
- Fps kilidini kaldırmak için ekstra işlemler yapmamız gerekiyor, f10 ya da f11 ile düzeltince sesler bozuluyor. İstemciye ve oyun ayarlarına düzenlemeler gelebilir.
- Gruplarda kutu ve para sorunu var biliyorsunuz.
- Oyunda Chat kısmından konuşurken mesela "Teşekkürler" falan yazıyorum mesajım gitmiyor uyarı alıyorum. "İyi Akşamlar" bile yazamıyorum. Sakıncalı mesaj uyarısı alıyorum, bu çok çok yorucu. Korkarak yazıyorum boşa yazıyor gibi hissediyorum. Bu sorun hakkında da acil bir çözüm gerek.
- Oyun istemcisi duyuruları çok eski, sosyal medya üzerinden hiçbir paylaşım yok, discord kanalında yönetici bile yok. Aksiyon alınmalı.
- Çıkan sorunlarda ve gelişmelerde yönetim/ekip duyuru yapmakta biraz yetersiz, daha fazla duyuru/haber olmalı. Daha şeffaf bir anlayış gelmeli. Daha fazla açıklama gerekli. Lütfen dikkate alın.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Elbette elbette hocam buyrun çok sevinirim
sevgiler saygılar
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Elbette elbette hocam buyrun çok sevinirim
sevgiler saygılar
phpbb forumlarına entegre şekilde mükemmel çalışabilen botlar var. Sürekli olarak üyelik oluşturuyor ve konu açıyorlardı. Onların önüne geçmek için çok uzun süre çabalanıp çözülemeyince böyle ilkel ama kesin çözen bir yönteme başvuruldu.
Zaten noindex önemli değil, üyelik olmadan görüntülenemeyecek şekilde ayarlı Genel Etkileşim gibi en önemli alanlar. Bot görmüyor ki indexlesin. (Google üye olarak siteyi tarayabiliyor falan ama detay bunlar hep)