İhtiyaç olan bir öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

İhtiyaç olan bir öneri

Mesaj gönderen bugra333 »

Görüldüğü üzere 2 sunucu da açıldı ve yoğunluk ortada 49 lvl ruhunu yaşamak isteyen herkes gelmiş. Ama bazı konulara değinmek gerekli diye düşünüyorum. Oyun içerisindeki üretim konusu oyunun ilerleyişi dolayısıyla artık eskiye yönelikte düzenlemeler gerekli diye düşünüyorum. Özellikle çemberlitaş reçeteleri ve tılsımlardaki istenen madenler baya baya yüksek sayıda bunlar konusunda düzenleme yapılması gerekli. Eninde sonunda bu sunucularda Karaköy açılacak ve bu gaffar ve tılsım sistemi oyunun eski sistemi düzenleme gerektiği düşüncesindeyim. Holdeki slotlar yarı yarıa azaltlmıştı. Yoğunluktan dolayı talep çok olacağı için tekrar eskisi gibi olması ihtiyaç olacaktır. Ve Karaköy reçetelerindeki üretimlerinde bir alt itemlerin üretim malzemesi olarak istenmesi örnek halley asa için kıyamet asa istemesi gibi düşünülebilir. Böylelikle oyun içerisinde hiçbir bölgenin boş kalmaması ve süreklilik olacağı kanaatindeyim. Oyun içerisinde uzun zamandır olan hatalar buglar var bunların da zamanla düzeltileceği kanaatindeyim ama bildirilmesi lazım bilgisi ve önerisi olan arkadaşlar alta yazarsa görülmesi ve yönetimin dikkatını çekmesi iyi olacak
İyi çalışmalar. İyi forumlar.
/f Ayıboğann

“Genel Etkileşim” sayfasına dön