22.12.2025 tarihinde 21.20 de galata sunucusuna gırdıgımde saat olarak aynı gunun ogle vakıtlerınde kurdugum karakterlerımın sılındıgını fark ettım sebebını ögrenebılırmıyım ?
cıkıp tekrar gırmek ıstedıgımde sunucu sectıkten sonra gırısımın kısıtlandıgı ıcın sureklı oyuna gıremıyorum sunu cozebılırmısınız arttık ?
Adil olarak dıyer kullanıcılar ıle aynı anda oyuna neden gıremıyorum veya neden hesaplarımda bulunan karakterler kayıplara karıstı ?
Veya benzer durumla karsılasan arkadaşlarımız varmı ?
Kronic yazdı: ↑22 Ara 2025 21:3122.12.2025 tarihinde 21.20 de galata sunucusuna gırdıgımde saat olarak aynı gunun ogle vakıtlerınde kurdugum karakterlerımın sılındıgını fark ettım sebebını ögrenebılırmıyım ?
cıkıp tekrar gırmek ıstedıgımde sunucu sectıkten sonra gırısımın kısıtlandıgı ıcın sureklı oyuna gıremıyorum sunu cozebılırmısınız arttık ?
Adil olarak dıyer kullanıcılar ıle aynı anda oyuna neden gıremıyorum veya neden hesaplarımda bulunan karakterler kayıplara karıstı ?
Veya benzer durumla karsılasan arkadaşlarımız varmı ?
Mevcut durumda şuan IKVAdmin'in bu gönderiyi okuduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili açıklama yapılacaktır sabredip bekleyelim.
Yeni sunucuların ilk açıldığı gün bazı olumsuzluklar ile karşılaşılması gayet doğal, olası ve bu durumu ivedilikle üstesinden geleceklerine eminim sadece yönetimin yapacağı somut adımları görmemiz gerekiyor fakat bunun içinde zamana ihtiyaç var.
Bu sorun aynı şekilde benim de başıma geldi aktif olarak ikv oynuyorsum fakat belirli sebeplerden dolayı ikv ye 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım ve tekrar girdiğimde hesaplarım üyeliğimde hiç bir şekilde görünmüyor fakat dükkan a girip ürünlerim dedim de orada karakterlerin aktif olarak görünüyor oyun içinde bir türlü hiç bir karakterimi göremiyorum sunucu Eminönü yardımcı olur iseniz sevinirim.
Bu sorun aynı şekilde benim de başıma geldi aktif olarak ikv oynuyorsum fakat belirli sebeplerden dolayı ikv ye 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım ve tekrar girdiğimde hesaplarım üyeliğimde hiç bir şekilde görünmüyor fakat dükkan a girip ürünlerim dedim de orada karakterlerin aktif olarak görünüyor oyun içinde bir türlü hiç bir karakterimi göremiyorum sunucu Eminönü yardımcı olur iseniz sevinirim.
enesbey42 yazdı: ↑22 Ara 2025 23:38
Karakterlerin silinmiş olabilir, Ben karakterimi bilerek sildim ama yetenek ve Kasa ürünü hesabımda görünüyor