Hesaplarımız neden silindi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kronic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hesaplarımız neden silindi ?

Mesaj gönderen Kronic »

22.12.2025 tarihinde 21.20 de galata sunucusuna gırdıgımde saat olarak aynı gunun ogle vakıtlerınde kurdugum karakterlerımın sılındıgını fark ettım sebebını ögrenebılırmıyım ?
cıkıp tekrar gırmek ıstedıgımde sunucu sectıkten sonra gırısımın kısıtlandıgı ıcın sureklı oyuna gıremıyorum sunu cozebılırmısınız arttık ? :rage:
Adil olarak dıyer kullanıcılar ıle aynı anda oyuna neden gıremıyorum veya neden hesaplarımda bulunan karakterler kayıplara karıstı ?

Veya benzer durumla karsılasan arkadaşlarımız varmı ?
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Hesaplarımız neden silindi ?

Mesaj gönderen diltemiz »

Kronic yazdı: 22 Ara 2025 21:31 22.12.2025 tarihinde 21.20 de galata sunucusuna gırdıgımde saat olarak aynı gunun ogle vakıtlerınde kurdugum karakterlerımın sılındıgını fark ettım sebebını ögrenebılırmıyım ?
cıkıp tekrar gırmek ıstedıgımde sunucu sectıkten sonra gırısımın kısıtlandıgı ıcın sureklı oyuna gıremıyorum sunu cozebılırmısınız arttık ? :rage:
Adil olarak dıyer kullanıcılar ıle aynı anda oyuna neden gıremıyorum veya neden hesaplarımda bulunan karakterler kayıplara karıstı ?

Veya benzer durumla karsılasan arkadaşlarımız varmı ?
Mevcut durumda şuan IKVAdmin'in bu gönderiyi okuduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili açıklama yapılacaktır sabredip bekleyelim.
Yeni sunucuların ilk açıldığı gün bazı olumsuzluklar ile karşılaşılması gayet doğal, olası ve bu durumu ivedilikle üstesinden geleceklerine eminim sadece yönetimin yapacağı somut adımları görmemiz gerekiyor fakat bunun içinde zamana ihtiyaç var.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
enesbey42
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen enesbey42 »

Bu sorun aynı şekilde benim de başıma geldi aktif olarak ikv oynuyorsum fakat belirli sebeplerden dolayı ikv ye 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım ve tekrar girdiğimde hesaplarım üyeliğimde hiç bir şekilde görünmüyor fakat dükkan a girip ürünlerim dedim de orada karakterlerin aktif olarak görünüyor oyun içinde bir türlü hiç bir karakterimi göremiyorum sunucu Eminönü yardımcı olur iseniz sevinirim.
enesbey42
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bu sorun aynı şekilde benim de başıma geldi aktif olarak ikv oynuyorsum fakat belirli sebeplerden dolayı ikv ye 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım ve tekrar girdiğimde hesaplarım üyeliğimde hiç bir şekilde görünmüyor fakat dükkan a girip ürünlerim dedim de orada karakterlerin aktif olarak görünüyor oyun içinde bir türlü hiç bir karakterimi göremiyorum sunucu Eminönü yardımcı olur iseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
RayBey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Mesaj gönderen RayBey »

enesbey42 yazdı: 22 Ara 2025 23:38 Bu sorun aynı şekilde benim de başıma geldi aktif olarak ikv oynuyorsum fakat belirli sebeplerden dolayı ikv ye 1 ay kadar ara vermek zorunda kaldım ve tekrar girdiğimde hesaplarım üyeliğimde hiç bir şekilde görünmüyor fakat dükkan a girip ürünlerim dedim de orada karakterlerin aktif olarak görünüyor oyun içinde bir türlü hiç bir karakterimi göremiyorum sunucu Eminönü yardımcı olur iseniz sevinirim.
Karakterlerin silinmiş olabilir, Ben karakterimi bilerek sildim ama yetenek ve Kasa ürünü hesabımda görünüyor
enesbey42
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Karakterlerin silinmiş olsa en azından bir ikv bin kendi sitesinde karakter kurtarmada görünmesi lazım fakat hiç bir şekilde hiç bir yerde görünmüyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön