İşim gereği haftada iki gün italyada kalıyorum. İtalyadan oyuna erişebilir miyim? Daha önce yurtdışından girilmediğine dair bir şeyler duymuştum ama emin değilim. Şu an türkiyedeyim ama aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Bu düzelecek mi? Şu an plus paket alsam düzelir mi?
Hata: Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen .. numarasıyla bildirim yapınız.
[Go Back]
Yurtdışından Oynama ve Giriş Yapma Hakkında
Re: Yurtdışından Oynama ve Giriş Yapma Hakkında
Hata alanlar için konu açmıştım. Göz atın isterseniz.olbingo yazdı: ↑23 Ara 2025 00:12 İşim gereği haftada iki gün italyada kalıyorum. İtalyadan oyuna erişebilir miyim? Daha önce yurtdışından girilmediğine dair bir şeyler duymuştum ama emin değilim. Şu an türkiyedeyim ama aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Bu düzelecek mi? Şu an plus paket alsam düzelir mi?
Hata: Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen .. numarasıyla bildirim yapınız.
[Go Back]
Gizlenmiş İçerikGöster