Yurtdışından Oynama ve Giriş Yapma Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
olbingo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Yurtdışından Oynama ve Giriş Yapma Hakkında

Mesaj gönderen olbingo »

İşim gereği haftada iki gün italyada kalıyorum. İtalyadan oyuna erişebilir miyim? Daha önce yurtdışından girilmediğine dair bir şeyler duymuştum ama emin değilim. Şu an türkiyedeyim ama aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Bu düzelecek mi? Şu an plus paket alsam düzelir mi?

Hata: Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen .. numarasıyla bildirim yapınız.
[Go Back]
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Re: Yurtdışından Oynama ve Giriş Yapma Hakkında

Mesaj gönderen hakan1905 »

olbingo yazdı: 23 Ara 2025 00:12 İşim gereği haftada iki gün italyada kalıyorum. İtalyadan oyuna erişebilir miyim? Daha önce yurtdışından girilmediğine dair bir şeyler duymuştum ama emin değilim. Şu an türkiyedeyim ama aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Bu düzelecek mi? Şu an plus paket alsam düzelir mi?

Hata: Güvenlik politikalarımız gereği, hesabınızın ve sistemlerimizin güvenliği için erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse destek almak için lütfen .. numarasıyla bildirim yapınız.
[Go Back]
Hata alanlar için konu açmıştım. Göz atın isterseniz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön