vpn kullanmadan istanbuloyun.com'a giremiyoruzIKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 19:49Hacker boyyy.trexi yazdı: ↑22 Ara 2025 19:45Birde bizim gibi oyunda değilde forumda takılanların isteğini yerine getirseniz çok mükemmel olacak. Forum sitesi google da hiçbir şekilde gözükmüyor.IKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 19:21Evet umursuyoruz. Fazlaca umursuyoruz hem de. Kimseyi de hayal satan sözlerle de ikna etme motivasyonunda değiliz. Sözle değil eylemlerle bunu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Aldığımız ve alacağımız aksiyonlarla da zamanla dahasını yapmaya gayret edeceğiz. Müsadenizle sunucuları yetiştirmemiz gerekiyor.
İhtimal olarak noindex geliyor aklıma.
yada robots.txt yi sildiniz yanlışlıkla![]()
![]()
çözünürlük yüzünden direct 9 hatası alıyoruz
mail adresimizi ve cep telefonlarımızı değiştiremiyoruz mesela ben hala mynet kullanıyorum
oyunun sitesine vpn ile giriyorum, yeni bir oyuncu nasıl bunu başaracak? hatta bir dönem oyunun fişinin tamamen çekildiğini sanmıştım, sıfır şaka. akabinde şeffaf bir yol haritası, yoksa bile açık ve dürüst şekilde bizleri bilgilendirirseniz çok seviniriz. Belki bir youtube yayını bile yapabilirsiniz, kimlik çekinceniz varsa erlik gibi ses de değiştirebilirsiniz bilemiyorum size kalmış. Sadece daha açık ve şeffaf olalım lütfen.
Ayrıca forumda mesaj yollarken tek tıkta mesaj gitmiyor iki kere tıkladığımızda iki kere post paylaşıyoruz bu da yıllardır düzeltilmeyen bir sorun ekstra olarak da discord kanalınızda hiçbir yetkili yok. Discord/Twitter üzerinden haberleri paylaşsanız tatlı olur. İşte okulda sağda solda da gelişmeleri daha rahat takip edebiliriz.