Mynet Hesabı mı yoksa GSM Numarası mı?
- Danisman
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Mynet Hesabı mı yoksa GSM Numarası mı?
merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
- amorpHis
- İskele Babası

- Lonca: Rebelde
- Discord: gambochi
Re: Mynet Hesabı mı yoksa GSM Numarası mı?
gsm ile hesap açman daha güvenilir olur bence
***AlexBaker***gambochi***gambochiXY***Sejeong***MİSENDA***
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Mynet ya da mail hesabına da telefon numarası tanımlıyorsun zaten bence devam et. Çünkü ilerde telefon numarası değiştirdiğin zaman aktivasyon gerektiren işlemleri yapamıyorsun. Misal benim bir kaç karakterim eski numaramda kaldı ve hesaplar arası transfer yapamıyorum çünkü numaraya erişimim yok.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:11 merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?
- Danisman
- Cin Avcısı

telefonumla da yaklaşık 1 saat önce hesap açmıştım tekrardan mynet hesabıma tanımlayabilir miyim hocam peki? of keşke şu sistemi değiştirseler, oyunun kendi sitesine bile vpn ile giriş yapıyorum şaka gibiHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:43Mynet ya da mail hesabına da telefon numarası tanımlıyorsun zaten bence devam et. Çünkü ilerde telefon numarası değiştirdiğin zaman aktivasyon gerektiren işlemleri yapamıyorsun. Misal benim bir kaç karakterim eski numaramda kaldı ve hesaplar arası transfer yapamıyorum çünkü numaraya erişimim yok.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:11 merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- Kahve
- Danisman
- Cin Avcısı

telefonumla da yaklaşık 1 saat önce hesap açmıştım tekrardan mynet hesabıma tanımlayabilir miyim hocam peki? of keşke şu sistemi değiştirseler, oyunun kendi sitesine bile vpn ile giriş yapıyorum şaka gibiHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:43Mynet ya da mail hesabına da telefon numarası tanımlıyorsun zaten bence devam et. Çünkü ilerde telefon numarası değiştirdiğin zaman aktivasyon gerektiren işlemleri yapamıyorsun. Misal benim bir kaç karakterim eski numaramda kaldı ve hesaplar arası transfer yapamıyorum çünkü numaraya erişimim yok.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:11 merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?
- Kahve
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

1 saat önce hesap açtıysan yapamayabilirsin. Ben eski bir mail hesabıma yine eski telefon numaramın olduğu hesap numarasını tanımlamıştım fakat yenisine tanımlanıyor mu bilmiyorum.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:46telefonumla da yaklaşık 1 saat önce hesap açmıştım tekrardan mynet hesabıma tanımlayabilir miyim hocam peki? of keşke şu sistemi değiştirseler, oyunun kendi sitesine bile vpn ile giriş yapıyorum şaka gibiHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:43Mynet ya da mail hesabına da telefon numarası tanımlıyorsun zaten bence devam et. Çünkü ilerde telefon numarası değiştirdiğin zaman aktivasyon gerektiren işlemleri yapamıyorsun. Misal benim bir kaç karakterim eski numaramda kaldı ve hesaplar arası transfer yapamıyorum çünkü numaraya erişimim yok.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:11 merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?![]()
- Danisman
- Cin Avcısı

değerli vaktinizi ayırdığınız için çok çok teşekkür ediyorumHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:511 saat önce hesap açtıysan yapamayabilirsin. Ben eski bir mail hesabıma yine eski telefon numaramın olduğu hesap numarasını tanımlamıştım fakat yenisine tanımlanıyor mu bilmiyorum.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:46telefonumla da yaklaşık 1 saat önce hesap açmıştım tekrardan mynet hesabıma tanımlayabilir miyim hocam peki? of keşke şu sistemi değiştirseler, oyunun kendi sitesine bile vpn ile giriş yapıyorum şaka gibiHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:43Mynet ya da mail hesabına da telefon numarası tanımlıyorsun zaten bence devam et. Çünkü ilerde telefon numarası değiştirdiğin zaman aktivasyon gerektiren işlemleri yapamıyorsun. Misal benim bir kaç karakterim eski numaramda kaldı ve hesaplar arası transfer yapamıyorum çünkü numaraya erişimim yok.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:11 merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?![]()
- Kahve
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

Rica ederimDanisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:59değerli vaktinizi ayırdığınız için çok çok teşekkür ediyorumHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:511 saat önce hesap açtıysan yapamayabilirsin. Ben eski bir mail hesabıma yine eski telefon numaramın olduğu hesap numarasını tanımlamıştım fakat yenisine tanımlanıyor mu bilmiyorum.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:46telefonumla da yaklaşık 1 saat önce hesap açmıştım tekrardan mynet hesabıma tanımlayabilir miyim hocam peki? of keşke şu sistemi değiştirseler, oyunun kendi sitesine bile vpn ile giriş yapıyorum şaka gibiHunxemrehan yazdı: ↑22 Ara 2025 19:43Mynet ya da mail hesabına da telefon numarası tanımlıyorsun zaten bence devam et. Çünkü ilerde telefon numarası değiştirdiğin zaman aktivasyon gerektiren işlemleri yapamıyorsun. Misal benim bir kaç karakterim eski numaramda kaldı ve hesaplar arası transfer yapamıyorum çünkü numaraya erişimim yok.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 19:11 merhaba, şuan mynet.com uzantılı hesabımı kullanıyorum. Sizce yeni sunucuda mynet hesabı ile mi oynamalıyım yoksa gsm numaram üzerinden bir hesap mı açmalıyım fikriniz nedir? mynet kullanan var mı hala? ve mail/telefon değişikliği gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?![]()
çok sağ olun hocam
![]()
![]()