Bab-ı Ali & Galata Sunucuları Açıldı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
XEZERA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Bab-ı Ali & Galata Sunucuları Açıldı!

Mesaj gönderen XEZERA »

Nostalji sunucusu olarak kalsın kesinlikle karaköy gelmesin
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

IKVAdmin yazdı: 22 Ara 2025 13:56 Yeni sunucularımız Galata ve Bab-ı Ali açılmıştır.

Bu yeni sunucular kapsamında, oyuncularımızdan gelen talepler ve geri bildirimler göz önünde bulundurularak oyun genelinde çeşitli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır.

Amaç; yeni sunucularla birlikte daha dengeli, daha akıcı ve uzun vadede sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmaktır.

Oyuna Eklenen Yenilikler ve Düzenlemeler

Deneyim Durdurma Eşyası (Anti XP)

Oyuncuların karakter gelişimini daha kontrollü şekilde yönetebilmesi amacıyla, deneyim puanı kazanımını durdurmaya yarayan yeni bir eşya oyuna eklenmiştir.

Bu eşya, Mısır Çarşısı’nda bulunan Agop üzerinden temin edilebilir.

Önemli:
Karakterinizin 49. seviyede sabit kalabilmesi için, bu eşyalardan en az birinin aktif olarak kullanılması gerekmektedir. Aksi durumda karakteriniz deneyim kazanmaya devam edecektir.

Karaköy Bölgesi Geçiş Düzenlemesi

Galata ve Bab-ı Ali sunucularında, oyun dengesini korumak amacıyla Karaköy bölgesine geçişler kapatılmıştır.

Karaköy bölgesindeki boss deneyimine yönelik geliştirmeler, oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda devam edecektir.

Hızlı NPC Satış Sistemi
  • CTRL + Sol Tık ile NPC’ye hızlı eşya satışı yapılabilir.
  • E tuşu: Onay
  • R tuşu: İptal
Bu düzenleme ile oyun içi işlemler daha hızlı ve pratik hale getirilmiştir.

İlk Açılış Hataları Giderildi

İlk açılışlarda yaşanan komut dizisi kaynaklı sorunlar giderilmiştir.

Güvenlik, Takip ve Devam Eden Çalışmalar
  • Oyun deneyimini olumsuz etkileyen ve taleplerde bulunduğunuz hususlar hızlı giriş ile ilgili gerekli önlemler alınmış ve ilgili konular takip altına alınmıştır.
  • Oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda, oyun içi sistemler ve alışveriş süreçlerine yönelik ek güvenlik önlemleri uygulanmıştır.
  • Yapılan tüm düzenlemeler izleme ve değerlendirme sürecine alınmıştır.
Gerekli güncellemeleri almak ve oyuna sorunsuz girebilmek için salt okunur olarak işaretlediğiniz dosyalardan bu işareti kaldırmanız gerekmektedir.

Yeni sunucularla birlikte oyunu daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmalarımız devam edecektir.

Galata & Bab-ı Ali’de görüşmek üzere.

Resim
sosyolog01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sosyolog01 »

sosyolog01 yazdı: 22 Ara 2025 16:56 Galata sunucusunda 1 level karakter oluşturdum. Bu karakterle Lonca kurdum. Kurduğum loncaya 2530 akçeye exp arttırıcı aldım. Hesaba lisans iade edildi. Akçe iade edilmedi.
Ayrıca hesaplara yüklediğim +5 ve kasa erişimi kodları da kullanıldı. Bunlarla iade edilmedi.

Resim]
@İKVADMİN
Admin bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz
Kullanıcı avatarı
RayBey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Mesaj gönderen RayBey »

SonunaKadar yazdı: 22 Ara 2025 17:04
SonunaKadar yazdı: 22 Ara 2025 16:35 Çöp. Daha desteğe bakamayanlar maillere dönemeyenler oyunmu yönetecek onca sorun varken, makro hızlı gir cık hala kullananlar var bizimkiler yeni sunucu derdinde anlaşıldığı üzere parayı vurmaya geliyorlar 💵💲💰
Ne demek istediğimiz bu işte anlık eminönü sunucusu siz bişeyi engelleyemiyorsunuz bunları tespit edip verin mahkemeye sonucu ne olursa olsun.Ama yapamazsınız :D
Resim

Helal olsun güncellemede yönetimden hızlısın
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Kasayı 3 veya 4 sekmeye çıkarabilir miyiz?
Yüzüğü yere atamıyoruz ve 49, 59 eşyalarımız çok olacaktır ek olarak çoklu giriş uygulaması kapalı olduğu için aktarım yapamıyoruz yerimiz fazla olsun aktarım vs. uğraşmayalım. Dikkate alınırsa seviniriz…
Resim
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Böyle buglar test süresi kısa olan her projede olur. Yazılım böyle bir olay. Siz her şeyi kuralına uygun yapsanız dahi son kullanıcının elinde bin tane sorun çıkabilir.

Adamlar oyuna yenilik getirdiler. Oyuncuların çoğunluğunun istemediği bir bölgeyi erişime kapatıp exp yüzüğünü devreye aldılar.

Yönetime karşı bir tavrım vardı, evet. Ancak bu kadar emeği görmezden gelmek en hafif tabirle nankörlük olur.

Bekleyin az daha, ölmezsiniz. Bu adamlar halleder aga.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
REVENANT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen REVENANT »

Yeni sunucuların açılmasını takdir ediyorum ancak önümüzdeki bir kaç yıldır oyuncular olarak sizden istediğimiz tek şey 49 seviyenin sabit olması ve karaköy bölgesiz bir sunucu karaköy bölgesi ve gelen yeni itemler oyunun dengesini alt üst etti meteor savaşları oyundan kalktı oyuncular olarak bunları çok özlüyoruz yeni açılan sunuculardan yapılabiliyorsa en azından birinde karaköy bölgesinin olmamasını istiyoruz lütfen bunu değerlendirin eski günleri özleyen oyuncuların geri geleceğine adım gibi eminim sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

REVENANT yazdı: 22 Ara 2025 20:20 Yeni sunucuların açılmasını takdir ediyorum ancak önümüzdeki bir kaç yıldır oyuncular olarak sizden istediğimiz tek şey 49 seviyenin sabit olması ve karaköy bölgesiz bir sunucu karaköy bölgesi ve gelen yeni itemler oyunun dengesini alt üst etti meteor savaşları oyundan kalktı oyuncular olarak bunları çok özlüyoruz yeni açılan sunuculardan yapılabiliyorsa en azından birinde karaköy bölgesinin olmamasını istiyoruz lütfen bunu değerlendirin eski günleri özleyen oyuncuların geri geleceğine adım gibi eminim sevgiler.
meteor savaşları 2013 de zevkliydi. Suan meteorda savaşmak için bir neden yok. Güçlü bir item olur da kp gerekirse o zaman savaşılır tabi 55 seviyeye sabitlenmesi de etkili oldu. Karaköyde Arz Lodos savaşını durdurabilirler ama karaköysüz ikv hikaye olarak dahi eksik yarım hatalıdır. Hakir ve karaköy olmak zorundadır. Şimdilik bir kaç ay zarfında karaköy kapalı kalır çt itemleri ile karaköye giriş sonradan sağlanır daha keyifli olur ve tahminim karaköy için hakir vs grup bölgesi olarak yaapbilirler.
Kullanıcı avatarı
WusTy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Anladığım kadarıyla henüz açılmadı aslında... Sanıyorum bir şeyler istenildiği gibi olmadı ve arka planda bunun çalışmaları sürüyor. (umuyorum)
Pekala ne zaman giriş yapabileceğiz?
Bununla ilgili bize bir bilgi verebilir misiniz?
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

WusTy yazdı: 22 Ara 2025 20:36 Merhaba,

Anladığım kadarıyla henüz açılmadı aslında... Sanıyorum bir şeyler istenildiği gibi olmadı ve arka planda bunun çalışmaları sürüyor. (umuyorum)
Pekala ne zaman giriş yapabileceğiz?
Bununla ilgili bize bir bilgi verebilir misiniz?
valla bu akşam açılacak mı açılmayacak mı biraz fısıldasa iyi olacak yarın uçuşum var yoksa yatacam :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön