acill exp yüzüğü ikvadmin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Re: acill exp yüzüğü ikvadmin

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

TOLGARDA yazdı: 22 Ara 2025 16:28
WusTy yazdı: 22 Ara 2025 16:26
LadyGAGA yazdı: 22 Ara 2025 16:18 Sayın yönetim ekibi hasar eksik devam edeceğiz bu mantıklı değil, gözlük falan yapsaydınız 1 tane de olsa en azından çıkarmayabilirdik.
Merhaba,

Burada arkadaşıma katılıyorum. Hasar kaybı yaşanmaması adına yeni bir eşya slotu veya bunu gözlük için kullanabilirsek çok daha verimli olur.
49 olunca gözlük de önemli oluyor ama bence de en doğru seçim gözlük yine
55 seviyeden önce klan parasi gelmiyor artik, bu da demektir ki gözlükler de ancak 55 seviyeye kp karakteri kasanlar tarafindan piyasaya sürülene kadar bos kalacak. o yüzden 1 seviye anti exp gözlügü en mantikli secenek. hem insanlar görüntü amacli da kullanmis olurlar, cünkü gözlüklerin bir yardimi yok ve gördük ki karaköyde insanlar parayla görüntü icin gözlük satti ve aldi. ikv yönetimi 1 seviye m2 ve m2.5 gözlükleri akce karsiligi oyuna eklemeli
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Bu noktada admin sövse haklı :')

Abi aylardır adamın başının etini yüzük diye yedik. Şimdi gözlük olsun diyorsunuz.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

BLITZKRIEG yazdı: 22 Ara 2025 16:46 Bu noktada admin sövse haklı :')

Abi aylardır adamın başının etini yüzük diye yedik. Şimdi gözlük olsun diyorsunuz.
Abi bu kitle var ya :') Allah sabır versin başta kim varsa. Bitmezler gözlüğü yüzüğü bu zamana kadar ben yönetimin oyuncuyu dinlediğini görmedim fuarlarda bile önerileri dinlemiyorlardı la yüzük diye ağladılar burada aha geldi adamlar 2 3 günde yaptı yog abi gözlüğğ olsun diyorlar. 2 satır kod bilmezler sanki ekmek alıp geliyor yoğğ abi gözlük
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

Sufizm yazdı: 22 Ara 2025 16:54
BLITZKRIEG yazdı: 22 Ara 2025 16:46 Bu noktada admin sövse haklı :')

Abi bu kitle var ya :') Allah sabır versin başta kim varsa. Bitmezler gözlüğü yüzüğü bu zamana kadar ben yönetimin oyuncuyu dinlediğini görmedim fuarlarda bile önerileri dinlemiyorlardı la yüzük diye ağladılar burada aha geldi adamlar 2 3 günde yaptı yog abi gözlüğğ olsun diyorlar. 2 satır kod bilmezler sanki ekmek alıp geliyor yoğğ abi gözlük

EXP yüzügü mantigi, Metin2 ile oyuncularin ögrendigi bir olgu. Yani cantanizda duran, aktiflestirdiginiz farkli bir item. insanlarin EXP yüzügü demesi bundandir. Kimse fiziki olarak yüzük ya da kolyenin yerine takilabilecek bir esyayi kastetmemistir.

Bu arada, emin olun kariyer tecrübelerim sizin temel olarak bildiginiz ya da bildiginizi sandiginiz seylerin cok ötesinde :)
sosyolog01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sosyolog01 »

Gözlük kısmının veya takı kısmının ANTİEXP ile gereksiz doldurulması yanlış, bunun yerine ikv dükkandan aktif/pasif-leştirilebilecek ürün olarak gelebilir.
parisli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen parisli »

Taktığınız yüzüğe veya kolyeye entegre edılıyor sanırım e.ö de nerul mute yüzüğe entegre olanı yansıtıyorlar. Hata mı yoksa entegre oluyor mu deneyemedim.
parisli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen parisli »

parisli yazdı: 22 Ara 2025 17:11 Taktığınız yüzüğe veya kolyeye entegre edılıyor sanırım e.ö de nerul mute yüzüğe entegre olanı yansıtıyorlar. Hata mı yoksa entegre oluyor mu deneyemedim.
Hata var bazı yüzükler düşüyor tecrübe mührü olarak.
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Tek efsun takı dropları otomatik tecrübe yüzüklü oluyor, bug var.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön